Mamma Mia

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Text de la cançó Mamma Mia del grup ABBA que interpretaran, durant el concert de Sant Jordi 2010, els/les professors/es de l'INS Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

MAMMA MIA!!! INTERPRETAT PER………. PROFESSORS I PROFESSORES INS RAMON COLL I RODÉS!!!

Slide 2: 

Em vaig deixar enganyar, ja fa temps que ho sé i et vull treure del cap, ara et deixaré. Mira’m els ulls, jo no n’aprendré. No sé per què, però he perdut el control, hi ha un foc que em crema el cor. Quan em mires em poso a al·lucinar i si hi tornes tot se’m pot oblidar. Mamma mia, altre cop aquí estic i no sé com resistir-me. Mamma mia, ara ja se segur que no sé com deixar-te a tu. Em queda el cor trencat quan ens hem separat. Per què et deixava jo marxar? Mamma mia, ara ja se segur que no se com deixar-te a tu.

Slide 3: 

He estat molt enfadat per tot el que m’has fet. Ja no puc ni comptar tots els cops que hem trencat. I quan te’n vas ja cap al carrer sé que tu saps que no serà per molt de temps, saps que jo no sóc tan valent. Quan em mires em poso a al·lucinar i si hi tornes tot se’m pot oblidar. Mamma mia, altre cop aquí estic i no sé com resistir-me. Mamma mia, ara ja se segur que no sé com deixar-te a tu. Em queda el cor trencat quan ens hem separat. Per què et deixava jo marxar?

Slide 4: 

NOIES Mamma mia, altre cop aquí estic i no sé com resistir-me. Mamma mia, ara ja se segur que no sé com deixar-te a tu. NOIS Mamma mia, altre cop aquí estic i no sé com resistir-me. Mamma mia, ara ja se segur que no sé com deixar-te a tu. TOTS/ES Em queda el cor trencat quan ens hem separat. Per què et deixava jo marxar? Mamma mia, ara ja se segur que no sé com deixar-te a tu.

Slide 5: 

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!! FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!!

authorStream Live Help