Instruccions PIZAP i THINGLINK Poupurri Medieval

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Aquesta presentació ha estat elaborada seguint les instruccions de la professora de música Mª Jesús Camino en el seu blog Hacemos Música, Compartimos Música. Gràcies per la seva feina. Esta presentación ha sido elaborada siguiendo las instrucciones de la profesora de música Mª Jesús Camino en su blog Hacemos Música, Compartimos, Música. Gracias por tu trabajo.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

INSTRUCCIONS PIZAP I THINGLINK

PowerPoint Presentation:

PAS 1. - SELECCIONAR acuradament les AUDICIONS de Youtube que utilitzarem. - Després busquem fotos de partitures gregorianes, instruments medievals, cántigas, trobadors, etc. Les baixem d'internet i les arxivem a l'ordinador (el nombre de fotos, com és lògic, dependrà del disseny del collage encara que el mínim és de 8 imatges).

PowerPoint Presentation:

PAS 2. CREAR EL COLLAGE amb l'eina PIZAP que no necessita registre. Us deixo aquestes captures de pantalla per realitzar el collage. Entreu a PIZAP i feu clic a MAKE A COLLAGE O COLLAGE.

Seleccionem un disseny segons el número de fotos del nostre treball.:

Seleccionem un disseny segons el número de fotos del nostre treball. Feu clic a cada requadre per a pujar les imatges.

PowerPoint Presentation:

Cliqueu a SAVE i us apareixerà aquesta pantalla. Cliqueu a download per descarregar el COLLAGE. Guardeu-lo a la carpeta amb la resta d’imatges.

PowerPoint Presentation:

PAS 3. Un cop acabat i guardat el COLLAGE de fotos, seguim amb la feina entrant a la web THINGLINK amb el vostre nom d'usuari i contrasenya (aquesta eina ja la coneixeu). A cada quadret del collage li assignem el seu corresponent vídeo (ja localitzat a Youtube) enganxant la URL. URL del vídeo triat Descripció Triar icona Guardar Titol del thinglink

authorStream Live Help