Schoenen met lichtjes - LEDDOS

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Een presentatie van http://www.ledschoenenshop.nl Koop je led schoenen nu? Maar voordat je dat doet, ontdek eerst alles wat je moet weten over schoenen met lichtjes. - De kwaliteitskenmerken - De services en garanties - Modellen en Kleure - Alles over led schoenen van LEDschoenenshop.nl - En meer!! Geinteresseerd? Kijk op onze website voor ons assortiment!

Comments

Presentation Transcript

Meer informatie?:

LED schoenen tips

Meer informatie?:

Karakteristieken Rubberen zolen Beschikken de lichtschoenen over stevige rubberen zolen? Katoen van binnenkant Is er gebruik gemaakt van topkwaliteit, zachte katoenen voor de binnenkant? PU-leer, kunstleer en/of echt leer Wie stelt dat hij echt leer verkoopt, kent zijn eigen product niet. LED schoenen worden 99,99% van de tijd gemaakt van kunstleer (oftewel PU-leer) PU-leer is degelijk, “nep” leer. AAA+ kwaliteit led lichtjes LED lampjes gaan vaak kapot. Je krijgt er vaak geen garantie op. Zorg er daarom voor dat je de beste led lampjes in huis hebt. AAA+ kwaliteit Vraag er specifiek naar.

Meer informatie?:

WEBSHOPTIP Een webshop die led schoenen aanbiedt die aan de hiervoor opgestelde criteria voldoen, is bijvoorbeeld LEDschoenenshop . LEDschoenenshop.nl is een specialist in- en verkoop van lichtgevende schoenen in Nederland. De webwinkel verkoopt zowel aan consumenten als aan groothandelaren lichtgevende schoenen tegen aantrekkelijke tarieven. Kijk voor meer informatie daarover op hun website.

Meer informatie?:

Service & Garantie De lichtgevende schoenen zijn vrij goedkope schoenen Het is standaard in deze nichemarkt dat er geen garanties worden gegeven op de schoenen. Fysieke speciaalzaken geven deze garanties ook niet. Let daarom goed op je de beste kwaliteit in huis hebt om de kans op defecten te verkleinen. Zorg er ook voor dat je vooraf aan aankoop informeert naar de voorraadstand, leverbaarheid en kwaliteit van de led schoenen. Op die manier merk je al gauw of een webshop “nog leeft” of dat je de schoenen niet of veel te laat geleverd gaat krijgen.

Meer informatie?:

WEBSHOPTIP Naast LEDschoenenshop.nl die ik van harte aanbeveel, is er in Nederland een partij – een hele grote partij – die de verkoop van allerlei soorten producten faciliteert. Ik heb het over LED schoenen van Bol.com. Via Bol.com kun je ook LED schoenen van LEDSchoenenshop.nl (maar ook van andere aanbieders aanschaffen). Aankopen van Bol.com kun je blind doen. Bol.com zorgt er namelijk te allen tijde voor dat je (1) of de schoenen geleverd krijgt of (2) anderszins je geldt terugkrijgt. Een stok achter de deur, speciaal voor mensen die kopen en verkopen via internet nog te eng vinden.

Meer informatie?:

Assortiment LED schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en groottes. Hoge of lage modellen? Zogenaamde “hightops en “ lowtops ” Verschillende kleuren? Hou het simpel. Zwart of wit. Maten? Vaak worden led schoenen in de maten 33 – 45 gekocht!

Meer informatie?:

Over de led schoenen zelf Oplaadbaar via USB Opladen duurt 5 uur. Lichteffecten gaan 7 uur mee. Beide schoenen tegelijk op te laden met USB-oplaadkabel met twee ingangen. Verschillende voorgeprogrammeerde lichteffecten Aan- en uitzetten wanneer jij dat zelf wilt!

Meer informatie?:

Meer informatie? Kijk voor meer informatie op de website van de officiele retailer in LED schoenen van dit moment in Nederland. - Kijk op LEDschoenenshop.nl

authorStream Live Help