Pigmentvlekken verwijderen - Laser clinic Groningen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Pigmentvlekken verwijderen

Comments

Presentation Transcript

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie:

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie:

Over ons verwijderen tatoeage verwijderen permanente make-up verwijderen couperose verwijderen haarvaatjes en pigmentvlekken

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie:

Wat kan er behandeld worden ? Er zijn veel verschillende vormen van pigment. Niet allemaal zijn deze te behandelen door laser. Ouderdomsvlekken en pigmentvlekjes die veroorzaakt zijn door de zon zijn bijvoorbeeld wel te behandelen; moedervlekken niet. Daarom beperken wij ons tot ouderdomsvlekken, onregelmatig pigment en sproeten. Ouderdomsvlekken komen ook voor op de handen en het decolleté en zijn zeer snel en effectief te behandelen door middel van laser. Hetzelfde geldt voor sproetjes en andere vlekjes die ontstaan zijn onder invloed van zonlicht. Weet u niet zeker wat u heeft, bel dan voor een consultafspraak of stuur een foto.

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie:

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie De behandeling hiervan wordt gedaan met de KTP laser ( MedArt ). De golflengte van 532 nm blaast als het ware het pigment op in kleine deeltjes, die door het lichaam worden afgevoerd via het lymfesysteem. Direct na de behandeling is de behandelde pigmentvlek donkerder gekleurd. Dit is een goed teken. Na ongeveer 2 weken is deze donkere verkleuring verdwenen en de originele pigmentatie lichter of verdwenen. Het is gemakkelijker om donkere pigmentvlekken te behandelen dan lichte. Dit klinkt paradoxaal, maar voor het vernietigen van pigment is verhitting nodig, en hoe meer verhitting er optreedt, des te meer pigment is er te vinden door de laserbundel. Dus hoe donkerder de pigmentvlek, hoe beter. Voor de behandeling van pigment voldoen meestal 1 of 2 behandelingen .

authorStream Live Help