XP-Pen Deco 03 draadloze digitale grafische tekentablet

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Groot tekengebied - 10 * 6 inch met een resolutie van 5080LPI en een rapportsnelheid van 266RPS. Zorg voor meer ruimte voor creatie en maak lijnen vloeiender, werk sneller en presteer beter. Bekabelde en draadloze verbinding - Sluit eenvoudig de meegeleverde USB-ontvanger aan op uw computer om draadloos te tekenen, of maak verbinding met uw computer met de meegeleverde Type-C-kabel voor standaard bedraad gebruik. 6 Aanpasbare sneltoetsen - Creëert een zeer ergonomisch en gemakkelijk werkplatform. Beschikt over Type-C ingangsontwerp, eenvoudig aan en uit te pluggen. Batterij-vrij passieve stylus - Geen vertraging, geen hakken. 8192 niveaus van instant-pendrukgevoeligheid, die u voorzien van baanbrekende controle en vloeiendheid om uw creatieve output uit te breiden. Sterke compatibiliteit - Compatibel met Windows 10/8/7 / Vista (32 / 64bit) en MAC OS 10.8 hierboven. Officiële Site https://www.xp-pen.com/product/89.html Officiële Winkel : https://www.storexppen.com/buy/56.html

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint 演示文稿:

XP-Pen Deco 03 10”x5.62” draadloze tekentablet Met een Deco 03 tekentablet van XP-Pen kun je op je PC&Mac een vliegende start maken met tekenen, schilderen of foto’s bewerken. De strakke design en stevige behuizing zijn absoluut een voordeel. De tekentablet XP-Pen Deco 03 beschikt over 6 individueel instelbare ExpressKeys en een scrollwheel met 4 aanpasbare functies.

PowerPoint 演示文稿:

De XP-Pen Deco 03 is een draadloze tekentablet gemaakt voor gepassioneerde creatievelingen of de echte professionals. Dankzij de meegeleverde drukgevoelige pen voelt tekst schrijven en tekenen natuurlijk aan. Geniet van het gemak van draadloos creëren dankzij Wireless module . Of kies voor een bedrade verbinding met je PC&Mac met de meegeleverde USB-kabel.

PowerPoint 演示文稿:

De pen hoeft niet opgeladen te worden, je kunt meteen beginnen met tekenen. Met 8192 drukpunten teken je net als op papier en met de meegeleverde pen bepaal je zelf hoe of dun de lijnen zijn. Het actieve deel is met 10 x 5.62" . Bestaat jouw werkwijze meer uit fijne en subtiele bewegingen, dan is het oppervlak nog aan te passen met behulp van de driver. Het grote formaat zorgt er wel voor dat je nog veel meer in detail kunt treden. De tablet correspondeert met je beeldscherm. Wat inhoudt dat wanneer je de pen rechtsonder op de hoek van de tablet zet, de cursor dezelfde plek inneemt op je beeldscherm. Je kunt je voorstellen hoe groter het actieve deel hoe fijner de afstand is die je kunt overbruggen met een penbeweging.

PowerPoint 演示文稿:

Gemakkelijk in te stellen voor zowel links- als rechtshandigen Slank ontwerp

PowerPoint 演示文稿:

XP-Pen Deco 03 werkt met alle Adobe-programma’s, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign, en ook met Autodesk en Corel-programma’s. Specificaties Garantie: 18 maanden Aansluiting: Bedraad via USB en draadloos via wireless Kit Links- of rechtshanding: Zowel links- als rechtshandig te bedienen Aantal knoppen: 6 ExpressKeys, 2 knoppen op de pen en Scrollwiel Instelbare gevoeligheid: Ja Resolutie: 5080 LPI (Lines per Inch) Drukgevoeligheid: 8192 niveaus Leessnelheid: 266 RPS Afmetingen bedieningsoppervlak: 10" x 5.62" Minimale systeemeisen: Windows® 7 en later (64bit) of Mac OS 10.10 en later Officiële Site : https://www.xp-pen.com/product/89.html Officiële winkel : https://www.storexppen.com/buy/56.html

authorStream Live Help