Voordelen van het gebruik van Hotmail via Gmail

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Voordelen van het gebruik van Hotmail via Gmail:

Voordelen van het gebruik van Hotmail via Gmail

Slide 2:

Hotmail verliest nu al aanzienlijk langer zijn situatie aan Gmail. Microsoft heeft een behoorlijke poging gedaan om potentiële klanten te overtuigen van zijn aandachtspunten, en veel Gmail-klanten denken misschien dat het moeilijk te vertrouwen is dat Hotmail ondanks de reguliere overtuiging nog steeds veel gunstige omstandigheden heeft ten opzichte van Gmail.

Slide 3:

Hieronder zijn een aantal redenen opgenomen waarom Hotmail nog steeds een voordeel heeft ten opzichte van Gmail en waarom Gmail niet zo gunstig is als je het ziet.

1. Individuele mappen :

1. Individuele mappen Met afzonderlijke enveloppen kunt u berichten op soort sorteren met als doel dat u gerelateerde berichten onmiddellijk kunt opzoeken als dat moet.

Profiteer van Microsoft Office-ondersteuning:

Profiteer van Microsoft Office- ondersteuning Ondanks het feit dat u Office-records ook in Gmail kunt openen en wijzigen, heeft Hotmail meer documentovereenkomst en biedt het gecoördineerde Microsoft Office ondersteuning . Met Viewpoint kunt u Word-rapporten openen in Sky Drive en tegelijkertijd de conventionele Word-interface opladen. Dit rapport kan worden gedownload, gewijzigd, opnieuw worden overgedragen naar de cloud en zelfs opnieuw worden verzonden via Hotmail in het eerste arrangement, met pit het organiseren. Contact op Hotmail telefoonnummer Belgie

Associëren met Facebook Chat:

Associëren met Facebook Chat Terwijl Google neigt naar een gesloten cirkel zoals Google+, kunt u met Outlook praten met vrienden die u in uw Facebook-vriendenlijst heeft. Hiermee kunt u zich vermengen terwijl u in één venster blijft en neemt de moeite af.

Sociaal verbonden:

Sociaal verbonden Hotmail is handig in contactbeheer omdat het alle belangrijke online netwerkaccounts zoals Facebook, Twitter en LinkedIn met elkaar verbindt; en stuur e-mailberichten voor verjaardagsvieringen en andere bijeenkomsten: met het doel dat u niet alles hoeft te onthouden of zelfs in uw eigen tijdschema hoeft te sparen.

Minder advertenties:

Minder advertenties Wat als we oprecht zijn, niemand houdt van reclames die op het scherm vliegen. Uw Hotmail-account geeft niet half zoveel advertenties aan als Google, en volgens inzichten zijn ze 60% minder. Dit is op zichzelf een opmerkelijke motivatie om Hotmail via Gmail te kiezen.

Trade ActiveSync-ondersteuning:

Trade ActiveSync- ondersteuning Trade ActiveSync is een programma dat exclusief voor het zakelijke klantenbestand wordt geschetst om contacten, e-mail en tijdschema's te matchen. Outlook.com biedt gratis Exchange ActiveSync-ondersteuning. Aan de andere kant ondersteunt Gmail het gebruik van betaalde Google Apps-voordelen, terwijl zelfs Microsoft Exchange zelf niet helemaal gratis is.

Slide 10:

Op deze manier herinnert u zich deze gunstige omstandigheden van Hotmail via Gmail en kiest u uw e-mailserver slim en volgens uw vereisten en de voor u meest interessante administraties. Bezoek Crear Hotmail klantenservice Belgie om nu je Hotmail-account aan te maken.

Contact Us:

Contact Us Hotmail klantenservice Belgie source Thank You

authorStream Live Help