JAPANS SENTRALBANK SJEF LØFTER Å AVSLUTTE DEFLASJON

Views:
 
     
 

Presentation Description

the avanti group financial review http://www.miamiherald.com/2013/03/21/3297994/japans-central-bank-chief-vows.html TOKYO--Nyinstallerte guvernør for Japans sentralbank sa torsdag at han planlegger å gjøre alt han kan for å avslutte deflasjon og bryte økonomien ut av doldrums. Etter et møte med statsminister Shinzo Abe fortalte Haruhiko Kuroda journalister han hadde gjentok hans løfte om å "gjøre alt" vi kan for å få økonomien ut av deflasjon Kuroda, en Finansdepartementet veteran som nylig ledet Asian Development Bank, har fast støttet Abes økonomisk strategi, inkludert innstilling et 2 prosent inflasjonsmål som han sier han håper å møte innen to år. Mens Abe håper på en rask Reflasjon av økonomien, uttrykt finansminister Taro Aso tvil torsdag under forhør i parlamentet. "For å være ærlig, jeg er skeptisk om (prisene kan stige med 2 prosent) innen to år så lett," Kyodo News Service sitert Aso. Kuroda overtok på onsdag, lykkes Masaaki Shirakawa som hadde vist motvilje mot å legge til Japans massiv offentlig gjeld gjennom mer aggressiv lettelser i pengepolitikken. Han trappet ned tre uker før hans fem-års periode var å avslutte. Abe og noen eksperter vise år med fallende priser, som har en tendens til å motvirke bedriftenes investeringer, som en viktig grunn til Japans økonomisk stagnasjon de siste to tiårene.

Comments

Presentation Transcript

THE AVANTI GROUP FINANCIAL REVIEW:

THE AVANTI GROUP FINANCIAL REVIEW http://www.miamiherald.com/2013/03/21/3297994/japans-central-bank-chief-vows.html

JAPANS SENTRALBANK SJEF LØFTER Å AVSLUTTE DEFLASJON:

JAPANS SENTRALBANK SJEF LØFTER Å AVSLUTTE DEFLASJON TOKYO- - Nyinstallerte guvernør for Japans sentralbank sa torsdag at han planlegger å gjøre alt han kan for å avslutte deflasjon og bryte økonomien ut av doldrums. Etter et møte med statsminister Shinzo Abe fortalte Haruhiko Kuroda journalister han hadde gjentok hans løfte om å " gjøre alt" vi kan for å få økonomien ut av deflasjon Kuroda , en Finansdepartementet veteran som nylig ledet Asian Development Bank, har fast støttet Abes økonomisk strategi , inkludert innstilling et 2 prosent inflasjonsmål som han sier han håper å møte innen to år . Mens Abe håper på en rask Reflasjon av økonomien , uttrykt finansminister Taro Aso tvil torsdag under forhør i parlamentet . " For å være ærlig , jeg er skeptisk om ( prisene kan stige med 2 prosent ) innen to år så lett ," Kyodo News Service sitert Aso .

PowerPoint Presentation:

Kuroda overtok på onsdag , lykkes Masaaki Shirakawa som hadde vist motvilje mot å legge til Japans massiv offentlig gjeld gjennom mer aggressiv lettelser i pengepolitikken . Han trappet ned tre uker før hans fem- års periode var å avslutte . Abe og noen eksperter vise år med fallende priser , som har en tendens til å motvirke bedriftenes investeringer , som en viktig grunn til Japans økonomisk stagnasjon de siste to tiårene . Men det er tvil om hvor mye løsere pengepolitikken kan hjelpe etter år med nær null rentene . I en pressekonferanse var sent torsdag , Kuroda optimistisk om å oppnå inflasjonsmål men bagatellisert bekymringer som lettelser i pengepolitikken kan føre til eiendelen pris bobler eller andre destabiliserende trender , for eksempel økende avkastning på statsobligasjoner som kunne belastning offentlige finanser . Så langt har det vært ingen tegn til en økning i prisene , selv om andre indikatorer har vist Japan kan være kommer ut av resesjon .

PowerPoint Presentation:

" Det er bare begynnelsen på ' Abenomics '. Det handler om forventninger i stedet for resultater ,"Hugh Patrick, en professor ved Columbia University Center på japansk økonomi og næringsliv , sa på en konferanse torsdag . " Nå , pengepolitikken har å lykkes . Og hvis og når deflasjon er brakt til en slutt , vil det være utfordringer ," sa han . Over de siste månedene , har den japanske yen svekket med omtrent 20 prosent mot dollar, å hjelpe eksportere produsenter . Aksje prisene har også samlet seg . Men ressurs-knappe Japan kostnader for kjøp av LNG og råolje har steget i været . Japan's 777.5 milliarder yen ($ 8,1 milliarder ) handelsunderskudd i februar var det åttende månedlige underskuddet på rad etter en posten månedlige underskudd på 1,63 billioner yen i januar .

authorStream Live Help