HUIS IN DE WEI

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Meginhardweg 20 6841 HC ARNHEM Als dit balletje verschijnt = doorklikken naar volgende. Tijdens de hele online-presentatie houdt u de cursor op de rèchter helft van de zichtbare presentatie. De cursor verandert dan in een (›), waarmee u kunt dóórklikken naar de volgende dia. Of op de linker helft (‹), zodat u een dia terug kunt kiezen. HET HUIS IN DE WEI

Slide 2: 

Inhoudsopgave : Dia 1 : Begin van deze presentatie Dia 3 t/m 9 : Onze woning en omgeving in foto’s Dia 10 : Locatie huis op satellietfoto Dia 11 : Perceelduiding en grootte (Klik op waar u nadere informatie over wilt zien en lezen) Dia 12 t/m 13 : Arnhem Centrum met enkele (mogelijk) belangrijke plaatsen Dia 14 : Afstanden naar enkele andere plaatsen in Nederland en Duitsland Dia 15 : Kadastertekening perceel met oppervlakten en perceelaanduidingen Dia 16 : Layout tekening woning – begane grond + verdieping Dia 17 : Layout tekening woning – begane grond Dia 19 : Tekening Kapschuur – gerealiseerd in 2009 Dia 24 t/m 26 : Als het winter is Dia 18 : Layout tekening woning - verdieping Dia 20: Foto kapschuur Dia 21 t/m 23 : De Vijver Dia 27 t/m 30 : Afbeeldingen rondom het huis Het is zeker niet verplicht hier iets te kiezen. U kunt ook gewoon verder gaan met de presentatie. Klik dan HIER aub ! Dia 31 t/m 34 : De vóórtuin & de groentetuin Op elke volgende dia staat dit icoontje, linksonder : Als u de presentatie bekijkt, kunt u door hierop te klikken direct terug naar de inhoudsopgave. Dia 35 t/m 36: Nacht Dia 37 t/m 38 : Woonkamer Dia 39 : Keuken Dia 40 : Hal Dia 41 t/m 42 Masterbedroom-badkamer en Sauna Dia 43 : Gasten badkamer Dia 44 t/m 46 : Slaapkamers Dia 47 t/m 48 : Luchtfoto’s vanuit luchtballon Dia 49 : Bodemonderzoek en Woning buren Dia 50 : Omschrijving woning en Bestemmingsplan Dia 51 : Prijzen Dia 52 : Contactinformatie Dia 53 : Artikel in De Gelderlander Dia 54 : Raadsbesluit Gemeente Arnhem Dia 55 : Website “Vrienden van Meinerswijk” Dia 56 : Website “Gemeente Arnhem” (Over Meinerswijk) Dia 57 : Afsluiting Presentatie

Slide 4: 

De Kapschuur De Vijver

Slide 8: 

De vóórtuin

Slide 10: 

NATUURPARK MEINERSWIJK

Slide 11: 

Een ruime ochtendwandeling op eigen terrein ? Ga uw gang !! 17.200 m² grond, voor u, uw gezin en … voor uw paarden … uw schapen, uw geiten, uw honden …

Slide 12: 

Landelijk … Buiten de grote stad … Heerlijk stil en rustiek, Op je eigen boerderij, Maar ……..

Slide 14: 

ARNHEM NOORD

Slide 15: 

Sectie AA 771 opp. circa 2.600 m² Sectie AA 800 (land)opp. circa 14.600 m² Kadastertekening perceel Satellietbeeld Huis Kapschuur

Slide 16: 

Klik voor vergroting op óf afbeelding “begane grond” of “Verdieping.

Slide 19: 

VOORAANZICHT ACHTERAANZICHT PLATTEGROND LINKER ZIJAANZICHT RECHTER ZIJAANZICHT KAPSCHUUR Gerealiseerd in 2009

Slide 21: 

Onze vijver : In het weiland is nu een vijver gesitueerd met een inhoud van circa 300 m³. Rijkswaterstaat heeft op 9 februari 2005 een beschikking afgegeven om een vijver aan te mogen leggen met een totale inhoud van 4497m³. Deze beschikking zal de koper ter hand worden gesteld.

Slide 22: 

Ons “strandje”

Slide 24: 

En ‘s winters … hoe ziet het er dàn uit ?

Slide 27: 

Als je de dubbele deuren van de woonkamer opent, is dit het uitzicht Bij MOOI weer ! Het prachtige uitzicht ….

Slide 28: 

Bij minder mooi weer !

Slide 29: 

En als je dan naar rechts draait en naar de Eusebius kerk kijkt, dan is dit het beeld.

Slide 30: 

! ! ! !

Slide 31: 

De vóórtuin

Slide 33: 

CENTRUM DE BUREN HUIS & TUIN GROENTE

Slide 34: 

De groentetuin

Slide 36: 

Pad naar Vijver

Slide 37: 

Enkele inkijkjes bij ons binnen ….. De zeer ruime woonkamer : door de ramen rechts kijkt u richting Arnhem-centrum. Door de dubbele deuren richting Oosterbeek. De deuren open.

Slide 38: 

De àndere kant van de woonkamer : door het grote raam kijk je op de vóórtuin. Door de deur aan de rechterzijde kun je naar de hal, toilet, sauna, slaapkamers e.d.

Slide 39: 

Vanuit de woonkamer loop je de zéér ruime en overzichtelijk opgezette keuken binnen. Door de deur recht tegenover kom je in de “deel”, een integraal deel van de woonboerderij, dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden : opslagruimte, werkplaats, hout voor de open haard, nachtverblijf voor de hond, e.d.

Slide 40: 

De voordeur, en de hal. Vanuit deze hal kun je direct naar o.a. de woonkamer, naar de keuken, de gastenbadkamer en ook met de trap naar de (4) slaapkamers boven. (De vóórdeur wordt zeer zelden gebruikt. Iedereen maakt gebruik van de “veranda”- deur, via de keuken)

Slide 41: 

De Sauna Badkamer grenzend aan master bedroom

Slide 42: 

Andere kant van de Badkamer grenzend aan master bedroom

Slide 43: 

Gasten badkamer, bereikbaar via de hal.

Slide 44: 

Eén van de slaapkamers met uitzicht richting Oosterbeek.

Slide 46: 

Via de trap rechts bereik je nóg een (open) slaapkamer, op zolderhoogte .

Slide 48: 

(Deze twee luchtfoto’s werden gefotografeerd uit een luchtballon, in 2008. Vandaar dat de kapschuur hier –nog- niet op staat.).

Slide 49: 

In 2003 is door de vorige eigenaar van de woning opdracht gegeven aan bureau Tukkers uit Gorinchem om een uitgebreid verkennend bodemonderzoek uit te voeren. Dit rapport van 21 oktober 2003 is uiteraard beschikbaar voor de koper. Bodemonderzoek : Woning buren : De buren zijn bezig met een grootscheepse renovatie van hun woning. Aan de buitenzijde is goed te zien dat er kwalitatief zeer goed verbouwd wordt. De tijdelijke huisvesting wordt eind volgend jaar verwijderd. Daarna zal de tuin gerenoveerd worden.

Slide 50: 

Omschrijving woning en omgeving : Het wonen en leven in Meinerswijk is heel bijzonder en heel prettig. Maar als je ander vertier wilt, dan ben je met de fiets in 6 minuten in hartje Arnhem. Dan 5 minuten lopen en je bent bij de Bijenkorf. Fietsen staan bij ons huis klaar om het zelf uit te proberen. Vanuit Arnhem noord is het gebied heel makkelijk te bereiken via de Nelson Mandela brug (éénrichting verkeer !!) Via de John Frost brug weer terug. De woongemeenschap is zeer gevarieerd met prettige mensen, die nog wat voor elkaar over hebben. Ook dat is een belangrijke toegevoegde waarde. Verder hebben we zóveel ruimte om ons heen dat het stoken van een kampvuur met vlammen van een paar meter hoog voor niemand bezwaarlijk is. Als je een feestje geeft, is parkeren in ieder geval geen enkel probleem. Een paar honderd auto’s kunnen zó in het weiland geparkeerd worden, achter de slagboom meteen naar rechts. Het uitzicht is aan alle zijden héél uniek en bijzonder. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de stad Arnhem en tot aan Oosterbeek kijken. Overdag is dat al mooi, maar als het donker wordt en de verlichting van Arnhem en Oosterbeek aangaat, dan wordt het zo mogelijk nóg mooier. Normaal gesproken kunnen we op de klok van de Eusebius kerk zien hoe laat het is. Nu, met de renovatie van deze kerk zijn we enigszins onthand, maar naar wij hebben begrepen, komt hier binnenkort een noodoplossing voor. Oudjaarsavond is ook een avond die je eigenlijk alleen maar op de Meginhardweg moet vieren. Zelf vuurwerk kopen heeft eigelijk geen zin, omdat in Arnhem aan de overkant van de Rijn het mooiste vuurwerk voor ons afgestoken wordt. In de praktijk van alledag, alle avonden, alle weekeinden, het weer wederdienende, zitten we aan alle zijden van het huis, de beste plek hangt alleen maar af van de stand van de zon en de wind. In de zomer zien we vanaf onze veranda of vanaf “ons” strandje (bij de vijver) de zon ondergaan. Bestemmingsplan : De woning Meginhardweg 20 heeft nu de bestemming eensgezinshuizen in de vrijstaande bebouwing klasse II. Dit houdt in het kort in dat er slechts 1 woning gebouwd mag worden. Op dit moment is de gemeente bezig met de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan.   Als de eerste kamer hiermee instemt worden de regels voor vergunning vrij bouwen per 1 juli versoepeld. Dit geeft wellicht mogelijkheden voor bijvoorbeeld de realisatie van een huisje voor bijvoorbeeld ouders op leeftijd. De woning heeft, mèt de veranda mee gerekend, een inhoud van circa 1400 m³.

Slide 51: 

(Sectie AA 771 opp. circa 2.600 m² ) : De vraagprijs voor het woonhuis, de kapschuur en de onderliggende grond bedraagt : € 865.000,= (€ 332,70 / m²) Voor het weiland zijn er in principe vier mogelijkheden : (Sectie AA 800 opp circa 14.600 m²) : De koper van het woonhuis heeft er geen belangstelling voor. De koper wil het gebruiken maar niet kopen. Hiervoor dient een gebruiksovereenkomst opgesteld te worden, met een jaarlijkse vergoeding voor de pacht : € 365,= / jaar 3) De koper van het huis wil het gehele stuk grond kopen. De verkoopprijs van het weiland bedraagt : € 5,50,= / m² De koper wil een gedeelte van de grond kopen, prijs per vierk. meter € n.o.t.k. ,= / m² afhankelijk van het gewenste aantal vierkante meters ! Vraagprijs :

Slide 52: 

Roland en Jannie van Hassel Meginhardweg 20 6841 HC, Arnhem Nederland : (0031) (0)6 - 51526136 : rvhassel@gmail.com Als u enthousiast bent over deze unieke woonlocatie, dan kunt u contact opnemen met : Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u op onderstaande links klikken voor onder meer : Artikel De Gelderlander Raadsbesluit Meinerswijk Link naar “Vrienden van Meinerswijk” Link naar site van de gemeente Arnhem. Presentatie gemaakt door : Jodi van der Giesen KARIBUNI@TELE2.NL

Slide 54: 

Raadsbesluit : Als u op deze pijl klikt, gaat u direct dóór naar de volgende bladzijde.

Slide 55: 

Onze Meinerswijk : U kunt vrijwel “alles” te weten komen op de site van de “Vrienden van Meinerswijk”. Maak daarvoor gebruik van www.vriendenvanmeinerswijk.nl. U zult versteld staan van de schat aan informatie over dit deel van Arnhem. (U kunt ook op de afbeelding klikken voor deze link).

Slide 56: 

Ook op www.stadsblokken-meinerswijk.nl , de site van de Gemeente Arnhem vindt u veel informatie over de Meinerswijk. (U kunt ook op de afbeelding klikken voor deze link).

Slide 57: 

Einde presentatie

authorStream Live Help