100% Valid IT41T Certification OG0-061 Dumps

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Passcert has released the latest IT41T certification OG0-061 dumps, which can help you pass OG0-061 exam and earn IT41T certification.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps IT41T C ertification

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 1. What is the purpose of the Request Rationalization functional component? A. Presenting service offers to consumers and facilitating consumption and payment B. Aggregating catalog from various suppliers into consumable Offers that users can order C. Breaking down and routing requests, and keeping Subscription information up do date D. Orchestrating the delivery of various requests amongst (one or more) fulfillment engines in order to deliver the IT service Answer: D

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 2.What is the difference between primary and supporting activities in the IT Value Chain? A. Primary activities are core for the overall business operating model, while the activities of the IT value chain are a supporting activity B. Primary activities focus on the early stages of the IT lifecycle, while supporting activities focus on the later stages C. Primary activities are core and vital to the IT function, while supporting activities help ensure its efficiency and effectiveness D. Primary activities focus on systems design and construction; supporting activities include planning and operations management Answer: C

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 3. What is a goal of the Diagnostics and Remediation functional component? A. To design, create, and manage Service Contracts B. To aggregate Events C. To shorten Mean Time to Repair D. To manage the lifecycle of Requests for Change Answer: C

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 4. What is the purpose of the Enterprise Architecture functional component? A. To log, maintain, and evaluate all demands coming into IT through a single funnel B. To manage creation, review, approval, and audit of all IT policies C. To create and manage long-term IT investment and the execution plan-of-action D. To manage the authoritative list of all IT investments Answer: B

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 5. What is a benefit of implementing the Strategy to Portfolio value stream? A. Increased business effectiveness by providing a foundation for moving from traditional IT service management to service brokerage B. Services designed in accordance with standards and policies C. Prioritized IT investment based on impacts on architecture and business priorities D. Reduced costs by proactively identifying issues before the service impact becomes severe Answer: B

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 6. What are functional components? A. They are inputs to the IT4IT value streams, and pass through a hierarchy of data objects via state changes across the service backbone B. They are the primary means for understanding business requirements as they are expressed to the Strategy to Portfolio value stream C. They represent the output of the Requirement to Deploy value stream D. They are the smallest standalone technology units that are useful to IT service provider Answer: D

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 7. What does the system of record fabric for IT management include? A. Service models flowing across the service backbone B. Functional components and their interactions C. Data objects, their relationships and inter-dependencies D. Value streams and their typical activities Answer: C

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 8. Complete the sentence. According to the IT4IT Reference Architecture, the IT value chain is ______________. A. an economic framework describing how businesses produce value B. the IT service lifecycle as represented by its data objects and how they flow across IT management systems C. the set of functional components used by every IT department, supporting the IT service backbone D. the series of value-adding activities that every IT department should perform Answer: D

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 9. How does the IT4IT Reference Architecture use the value stream concept? A. As a way of grouping functionality to provide context for where value is being created and delivered B. To support predictable, sequential, waterfall approaches to IT service delivery C. As a macro-process and capability architecture to provide context for IT value delivery and operations D. In order to be compliant with the Value Chain concept of Michael Porter Answer: A

PowerPoint 演示文稿:

OG0-061 Dumps 10. Which of the following are Key Performance Indicators of the Requirement to Deploy (R2D) value stream? A. Reduction of change-related outages, reduction of emergency changes, reduction of unplanned change B. The investment in each service is quantified in the service portfolio; software license percentage is use C. Increase automatically remediated Events; increase the percentage of Events correlated to a business service D. The percentage of automated tests; arrival and departure rate for work Answer: B

authorStream Live Help