BP til å kjøpe tilbake $8 milliarder av aksjer

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7085356 BP kunngjorde i dag at det har til hensikt å gjennomføre en andel tilbakekjøp, eller kjøpe tilbake, programmet med en samlet verdi på opp til $8 milliarder. Dagens beslutning om å kjøpe tilbake aksjer følger ferdigstillelse i går av salg av BP'S 50% eierandel i TNK-BP til Rosneft. Programmet er ventet å gå tilbake til BP aksjonærer et beløp tilsvarende verdien av selskapets opprinnelige investering i TNK-BP.

Comments

Presentation Transcript

Global BP Holdings Press Releases :

Global BP Holdings Press Releases BP til å kjøpe tilbake $8 milliarder av aksjer

PowerPoint Presentation:

BP kunngjorde i dag at det har til hensikt å gjennomføre en andel tilbakekjøp , eller kjøpe tilbake , programmet med en samlet verdi på opp til $8 milliarder . Dagens beslutning om å kjøpe tilbake aksjer følger ferdigstillelse i går av salg av BP'S 50% eierandel i TNK-BP til Rosneft . Programmet er ventet å gå tilbake til BP aksjonærer et beløp tilsvarende verdien av selskapets opprinnelige investering i TNK-BP . I 2003 investerte BP rundt 8 milliarder dollar i kontanter , aksjer og eiendeler i dannelsen av TNK-BP. I de følgende tiår mottok BP totalt 19 milliarder dollar i utbytte fra joint venture. BP solgt sin eierandel i TNK-BP til Rosneft , etterfulgt av en reinvestering i Rosneft aksjer , for en samlet vurdering av $12.48 milliarder i kontanter ( inkludert 0.71 milliarder dollar i TNK-BP utbytte mottatt av BP i desember 2012) sammen med aksjer som representerer 18,5% av Rosneft . Som et resultat , har BP nå en eierandel på 19,75% i Rosneft .

PowerPoint Presentation:

BP gruppe konsernsjef Bob Dudley sa : "BP er går videre til neste fase av sin virksomhet i Russland , bli den største private aksjonæren i Rosneft , Russlands ledende olje-og gasselskap . I prosessen har vi også lansert kontanter , tilsvarer minst seks år med bps forventet fremtidig utbytte fra TNK-BP. Vi ser frem nå å arbeide tett med Rosneft og utvikle muligheter til å skape verdier for begge selskapene sammen .“ Dudley sier at størrelsen på det foreslåtte tilbakekjøp programmet , som er ventet å overstige som kreves for å oppveie inntjening per aksje fortynning forventet resultatet av salg av TNK-BP, også reflektert reduksjonen i bps asset base følgende dets store $38 milliarder salg program over de siste tre årene .

PowerPoint Presentation:

BP har til hensikt å beholde ytterligere penge hensynet 4.48 milliarder dollar mottatt fra salg av sin eierandel i TNK-BP å redusere BP gruppe gjeld som en del av sin fortsatte satsing på å opprettholde en sterk balanse . BP formann Carl Henrik Svanberg sa : "vi forventer at våre eierandel i Rosneft vil generere langsiktig verdi for BP og aksjonærene . Men dette tilbakekjøp programmet bør også la våre aksjonærer å se fordelene i nær sikt fra verdien vi har innsett ved omforming våre russiske virksomhet ." Related Forum Articles: http://www.sodahead.com/united-states/bp-holdings/group-29379/? link=ibaf&q=bp%20holdings http://www.goodreads.com/topic/show/1111512-combating-tax-fraud-bp-holdings

authorStream Live Help