Hoe kunnen we Outlook naar Mozilla Thunderbird exporteren?

Views:
 
     
 

Presentation Description

Als gebruikers Mozilla Thunderbird niet vanuit Outlook kunnen exporteren, kunnen gebruikers Mozilla Thunderbird Telefoonnummer Nederland +31 202253603 bellen en ons ondersteuningsteam zal uw probleem direct oplossen.

Comments

Presentation Transcript

Hoe kunnen we Outlook naar Mozilla Thunderbird exporteren:

Hoe kunnen we Outlook naar Mozilla Thunderbird exporteren

Slide 2:

Mozilla Thunderbird is de laatste tijd kostenefficiënter geworden dan Microsoft Outlook 2010. Mensen die jarenlange gespaarde contacten en berichten kwijtraken, kunnen verwoestend overstappen op een bedrijf dat afhankelijk is van die contacten voor zijn dagelijkse werking. Er zijn enkele manieren om de Outlook naar Thunderbird te exporteren en voor hulp neem je contact op met Mozilla-ondersteuning Team Nederland.

Slide 3:

Exporteren op één computer : Klik eerst op de knop Start en vervolgens op de opties "Standaardprogramma's". Klik op 'Uw standaardprogramma's instellen', selecteer Outlook in de lijst en klik op 'Dit programma als standaard instellen'. Open uw Thunderbird-toepassing, klik nu op de optie "Extra" en klik vervolgens op "Importeren". Klik nu op het keuzerondje naast "Mail" en klik vervolgens op "Volgende" en kies "Outlook" en klik op "Volgende". Klik op "Voltooien" om het importeren te voltooien. Blijf het importproces herhalen, maar kies "Adresboeken" of "Instellingen" om te importeren. Ga aan het einde terug naar het venster Standaardprogramma's of open het opnieuw als u het hebt gesloten, selecteer Thunderbird en kies "Stel dit programma als standaard in."

Slide 5:

Exporteren van de ene computer naar de andere : Download en installeer Mozilla Thunderbird. Beëindig een standaardimport van Outlook naar Thunderbird, waaronder Outlook een standaardprogramma maken en kies daarna "Importeren" bij "Extra". Klik nu op X in de rechterbovenhoek van het Thunderbird-programma om het te sluiten. Klik nu op de startknop door uw cursor in het zoekvak te plaatsen en typ "% APPDATA%" in. Klik op de map met het label "roaming".

Slide 6:

5- Plaats nu uw USB-opslagapparaat in een open USB-poort op uw computer. 6- De volgende stap bestaat uit het plaatsen van uw USB-stick op de computer waar uw gewenste programma zich bevindt. Kies "Bestanden of mappen openen" en kies vervolgens "Kopiëren". 7- Klik nu op de knop Start en voer "% APPDATA%" in het zoekveld in en klik op de map "Roaming".

Slide 8:

Deze stappen zorgen ervoor dat je werkt. Als je nog steeds enige verwarring hebt, kun je bellen met  Mozilla Thunderbird ondersteuning nummer Nederland   +31-202253603 . Ze zullen je problemen horen en zullen je zeker helpen uit je ellende. Er zijn getrainde experts met een enorme ervaring om problemen op te lossen. Source Thank you

authorStream Live Help