Pare

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PARE IMPOSIBIL! : 

PARE IMPOSIBIL! GENERALUL DWIGHT D. EISENHOWER A AVUT DREPTATE ATUNCI CÂND A ORDONAT SĂ SE FACĂ FOTOGRAFII ŞI FILME CÂT MAI MULTE.

HOLOCAUSTUL : 

S-A ÎNTÂMPLAT EXACT AŞA CUM AU PLĂNUIT NAZIŞTII ÎN URMĂ CU APROXIMATIV 60 DE DE ANI... HOLOCAUSTUL

Slide 3: 

Este un fapt istoric: Atunci când Comandantul Suprem al Forţelor Aliate, Gral. DWIGHT D. EISENHOWER, a descoperit victimele lagărelor de concentrare, a ordonat să se facă fotografii cât mai multe, şi a obligat populaţia din oraşele înconjurătoare să meargă în lagărele de concentrare pentru a vedea OROAREA, iar în unele cazuri i-a pus să îngroape morţii.

Slide 4: 

CARE A FOST MOTIVUL PENTRU CARE A FĂCUT ACEST LUCRU? EL A EXIPLICAT ASTFEL: ”PENTRU A ADUNA CÂT MAI MULTE DOVEZI, FILME, MĂRTURII, FIINDCĂ VA VENI ZIUA CÂND UN ‘DOBITOC’ VA SPUNE CĂ ACEASTA NU S-A ÎNTÂMPALT NICIODATĂ.”

Slide 5: 

“TOT CE-I TREBUIE RĂULUI CA SĂ REUŞEASCĂ ESTE CA OAMENII BUNI SĂ NU FACĂ NIMIC” (Edmund Burke).

Slide 6: 

RECENT, ‘REGATUL UNIT’ A ŞTERS HOLOCAUSTUL DIN PROGRAMA ŞCOLILOR BRITANICE PE MOTIV CĂ SUBIECTUL OFENSEAZĂ ‘CONVINGERILE POPULAŢIEI MUSULMANE,’ CONFORM CĂRORA HOLOCAUSTUL NU A AVUT LOC NICIODATĂ. DA, REGATUL UNIT AL MARII BRITANII ŞI IRLANDEI DE NORD.

Slide 7: 

ACEASTA ESTE DE RĂU AUGUR, AVÂND ÎN VEDERE TEAMA CARE AFECTEAZĂ ÎNTREAGA OMENIRE, ŞI NAŢIUNILE SE LASĂ MULT PREA UŞOR DUSE DE VAL. AU TRECUT PESTE 60 DE ANI DE LA CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL.

Slide 8: 

ACEST E-MAIL ESTE TRIMIS ÎN SEMN DE ADUCERE AMINTE PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE, ÎN MEMORIA CELOR 6 MILIOANE DE EVREI, 20 DE MILIOANE DE RUŞI, 10 MILIOANE DE CREŞTINI, PREOŢI, UMILIŢI, BĂTUŢI, VIOLAŢI, UCIŞI, ARŞI... ÎNTRE TIMP, GERMANIA ŞI RUSIA AVEAU ALTE PRIORITĂŢI...

Slide 9: 

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ŢĂRI CUM AR FI IRANUL DECLARĂ CĂ ‘HOLOCAUSTUL ESTE UN MIT.’ ACUM ESTE IMPERATIV NECESAR SĂ AMINTIM LUMII CEEA CE NU TREBUIE SĂ UITE NICIODATĂ. SCOPUL ACESTUI E-MAIL ESTE CA EL SĂ AJUNGĂ LA CEL PUŢIN 40.000.000 DE OAMENI DIN ÎNTREAGA LUME.

Slide 10: 

FĂ ŞI TU PARTE DIN ACEST “LANŢ DE E-MAIL-URI.” CONTRIBUIE LA RĂSPÂNDIREA ACESTUI E-MAIL ÎN ÎNTREAGA LUME. TE ROG, TRADU-L DACĂ ESTE CAZUL!

Slide 11: 

NU ÎL ŞTERGE! NU ÎŢI VA LUA DECÂT 1 MINUT CA SĂ-L TRIMIŢI MAI DEPARTE.

authorStream Live Help