Gids voor verzekering in Spanje- redgage.com

Views:
 
     
 

Presentation Description

Het kan het belangrijk zijn om het passende niveau van verzekering wanneer het leven in Spanje. Hier zijn enkele van de beleidslijnen beschikbaar.

Comments

Presentation Transcript

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog :

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog Gids voor verzekering in Spanje

PowerPoint Presentation:

Het kan het belangrijk zijn om het passende niveau van verzekering wanneer het leven in Spanje . Hier zijn enkele van de beleidslijnen beschikbaar.

PowerPoint Presentation:

Huiseigenaar is verzekeringen De huiseigenaar verzekering (seguro del hogar) dekt uw huis, het huis zelf en de dingen die je in het tegen rampen: brand, overstroming, enz. De premie van het beleid zal afhangen van de waarde van het huis, de dingen die je in het en de risico’s die u wenst te worden gedekt.Terwijl een huis is verhuurd , kan het alleen worden verzekerd door de verhuurder de huurder mag de inhoud ervan verzekeren . Er is geen wet die vereist een huiseigenaar verzekering hebben, als u lenen geld om te kopen van een huis, de bank zal normaal gesproken moet u echter te contracteren, op zijn minst een brandverzekering ter bescherming van zijn belang, totdat de lening wordt terugbetaald.

PowerPoint Presentation:

Levensverzekeringen Een contract van levensverzekeringen (seguro de vida) is bepaald dat, rekening houdend met de te betalen premie, belooft de verzekeraar te betalen de begunstigde een overeengekomen bedrag na de dood van de persoon wiens leven is verzekerd te zijn . De persoon wiens leven is verzekerd is over het algemeen genoemd de “verzekerde”. De persoon met de naam in het beleid om te profiteren van de dood van die persoon wordt genoemd de “begunstigde”. Waar het beleid bevat de identiteit van de begunstigden, zal ze niet hoeven te wachten voor de estate partitie worden gemaakt om het waarnemen van de schadevergoeding. De verzekeringsmaatschappij is normaal vereist een medisch onderzoek van mensen die solliciteert voor levensverzekeringen.Het bedrijf kan specifiek het uitsluiten van bepaalde dekking, zoals de dekking van de dood door zelfmoord.

PowerPoint Presentation:

Ziektekostenverzekering In dit geval stemt de verzekeraar te betalen aan de verzekerde een bepaald bedrag in geval van ziekte of tijdelijke handicap, evenals de dekking van de kosten voor medische hulp.

PowerPoint Presentation:

Er zijn twee typen gezondheid verzekering: * Medische bijstand: de verzekeringsmaatschappijen hebben een breed scala van artsen die u kan helpen. De dekking is afhankelijk van de voorwaarden overeengekomen in het beleid. * De terugbetaling van kosten voor medische hulp. In dit geval bent u vrij om te kiezen van de arts en de verzekeringsmaatschappij vergoedt de medische kosten aan u binnen bepaalde grenzen.

PowerPoint Presentation:

De ziekteverzekering omvat niet sommige specifieke situaties zoals de ziekenhuisopname in geval van overdraagbare ziekten (AIDS), medische behandeling voor alcoholisme, verslaving aan drugs, arbeid ongevallen. Vaak doen de verzekeringsmaatschappijen niet toegeven verzekeringen voor personen leeftijd meer dan 60 jaar oud, in het geval zij toegeven het beleid kost hen dat zal worden verhoogd . Dekkingsperiode is voor één jaar, de beleidskosten worden jaarlijks verhoogd.

PowerPoint Presentation:

Indien de verzekerde niet betalen van het beleid, zal hij of zij hebben vijf maanden te betalen, wanneer betaald binnen deze periode; dekking zal worden teruggevorderd in 24 uur. Als u een auto verzekering in Spanje van het contract wilt, is het raadzaam om bewijs van geen aanspraken van uw vorige verzekeringsmaatschappij, omdat dit zal helpen verminderen uw verzekeringspremies. Als u hebt verplaatst van een ander Europees land actief misschien uw oude verzekeringsmaatschappij ook in Spanje. Dit zal u helpen om een beter tarief als zij uw vorderingen geschiedenis sneller kunnen controleren.

authorStream Live Help