En fantastisk värld av resor till Mauritius!

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Letar du efter en spännande och skön resa till en fantastisk destination som ger ett innehållsrikt äventyr till skillnad från ditt vardagliga liv? Då ska du boka resa till Mauritius.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

En fantastisk värld av resor till Mauritius Letar du efter en spännande och skön resa till en fantastisk destination som ger ett innehållsrikt äventyr till skillnad från ditt vardagliga liv Då ska du boka resa till Mauritius. Det finns många researrangörer som erbjuder dig ett brett utbud av olika resor men om du vill få mest ut av din resa då ska du välja att boka din semesterresa med specialisten Hummingbird Lifestyle Travel. Hummingbird Lifestyle Travel är en av få researrangörer som erbjuder en stor mängd med prisvärda flexibla resor inte bara till Mauritius utan också till olika destinationer som Seychellerna Maldiverna Australien Nya Zeeland och många fler. Mauritius är känt för sina vackra stränder sköna klimat och den avslappnande atmosfären. Här finns mycket att göra för den rastlöse men även underbar miljö för den som vill slappna av och njuta av livet. Shopping och nattliv finns det gott om också. Resor till Mauritius kan vara mycket mer än så och det finns många unika upplevelser som du kan njuta av medan du är på dessa afrikanska öar. Här råder en tropisk atmosfär lugn och ro och det är framförallt ett tryggt resmål att besöka. Upplev ön med egen hyrbil eller boka in dig på någon av upplevelseturerna som finns. Djuphavsfiske och snorkling samt simma med delfiner är något som många upplever när man är här på Mauritius.

slide 2:

Bröllops- och smekmånadresor Som för alla resor handlar det om att lägga rätt peng på rätt upplevelse och boende. Investeringen av pengarna är alltid bäst om man får mycket fina upplevelser I retur. Mauritius är ett perfekt resmål för dig som söker det lilla extra och som vill ha en skön resa med stor möjlighet till charmiga romantiska upplevelser. Strandmiddag på tu man hand. Canopy tur bland trädtopparna på tu man hand. När det kommer till att åka på en smekmånadsresa till Mauritius kommer du inte bli besviken. Här finns den privata stranden bara för er två. Här finns många romantiska möjligheter till att skapa minnen för livet bara för er två. Vandra hand i hand på stranden simma med delfiner åk ut på nattfiske eller bara sitt på stranden och titta varann djupt in i ögonen. Njut av en härlig bröllopsresa till Mauritius. Äventyr och Vildmarks resor Funderar du på en resa till sköna Mauritius drömmer du kanske om den exotiska miljön om stränderna vattensporterna och vackra naturen. Här kan man följa med på fantastisk scuba diving man kan testa massor med vattensporter såsom surfing stand up paddle board windsurfing med mera. Simma med delfiner är ett måste när ni bokar resor till Mauritius.

slide 3:

Vattenskidor och kajak är en annan höjdpunkt på resor till Mauritius. Hyr en hyrbil så du kan upptäcka nya stränder och upplev Mauritius på egen hand kör runt ön och se er omkring på denna sköna gröna vackra ö mitt i Indiska Oceanen nära Afrikas kust. Skräddarsydda resor till Mauritius. Mauritius är känt för sina många olika typer av boenden. Allt från resorts med all inclusive till boutiquehotell med privat strand. Åk på jeepsafari i skogen/naturen och besök Tamarind Cascade. Den magnifika flora och fauna som Mauritius vildmark bjuder på är värd en dag att utforska. Så inget att fundera över utan dags att planera din resa till Mauritius redan idag. Om du planerar andra resor så tänk på att Hummingbird Lifestyle Travel erbjuder stort utbud av resa till Australien. Humming Bird Email Id : infohummingbird.se Contact No.: 031-81 98 30

authorStream Live Help