2 året på Byggteknikk

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Uke 1:

Uke 1 Torsdag: var i sandefjord og var med å restaurerte et tak. Jeg drev for det meste å borda taket. Fredag: var med å sette opp reisverk til en garasje.

Uke 2:

Uke 2 Torsdag: jeg var sammen med Vegard på garasjen vi begynte på forige uke. Begynte med å sette på mønekammen. Så la vi på sutaksplater, og lektet oppå hver taksperre. Så lektet vi taket til takstein. Etter det tok jeg å kledde den ene gavelen. Fredag,garasjen: jeg begynte med å liste rundt portåpningen. Så kappet jeg til utstikket på den ene gavelveggen, så lektet jeg ned utstikket for gesimskasse. Resten av dagen la vi takstein.

Uke 41:

Uke 41 Torsdag: var å jobba med restaurering av et tak i sandefjord. Jeg tok på asfaltplater nederst av taket på grunn av at det skal bli tett og at det ikke skal bli store istapper. Etter det isolerte jeg taket. Fredag på taket: la 2/4 på taket med mellomrom på 60cm. Så borda jeg oppå 2/4-ene

Uke 42:

Uke 42 Torsdag: var i Tønsberg på et tak. Startet med å Ta av lekter fra hengeren og opp på taket. Jeg var med Vegard å lektet den ene delen av taket. Så byttet vi noen vindskier. Fredag: lektet den andre siden av taket, og byttet noen vindskier. Så tok vi ned de takrennene som ikke var tatt ned. På slutten av dagen tok vi med en henger med søppel til fyllinga.

authorStream Live Help