Wat zijn de stappen om McAfee Security Scan

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Wat zijn de stappen om McAfee Security Scan Plus te verwijderen?:

Wat zijn de stappen om McAfee Security Scan Plus te verwijderen ?

Slide 2:

Met de voortdurende ontwikkeling in web / digitale marketing, is praktisch alles verder gedigitaliseerd. Dit uitgebreide gebruik van internet vraagt ​​om een ​​gelijkwaardig beveiligingsniveau om ervoor te zorgen dat alle gegevens die u verstrekt tijdens het verzenden van contant geld, het gebruik van uw banksites en het uitvoeren van andere online opdrachten volledig beveiligd zijn.

Slide 3:

Het beveiligingsprobleem is echt vereist wanneer u verschillende programmering, toepassingen en verschillende records van internet downloadt. Om dit probleem aan te pakken, hebben verschillende bedrijven een assortiment beveiligingsresoluties gemaakt, zoals antivirus. Onder die organisaties is McAfee zeker een van de put stock in namen. 

Slide 4:

McAfee antivirus is uitzonderlijk aantrekkelijk om u te beschermen tegen die spyware, kwaadaardige webscripts, virussen, phishing-aanvallen, Trojaanse paarden en verschillende andere online bedreigingen. Bovendien biedt McAfee zijn eigen  McAfee ondersteuning service  die in alle omstandigheden voor zijn gebruikers zorgt wanneer ze problemen of fouten in verband met hun antivirus tegenkomen.

Slide 5:

En voor die tijd met McAfee hoeft u zich geen zorgen te maken. Antiviruscrashing is een veel voorkomend probleem met alle antivirussen en andere software. Meestal is het verwijderen en opnieuw installeren een gemakkelijke optie. Dus als u een probleem of fout ondervindt of deze gewoon wilt verwijderen, volg dan de onderstaande instructies voor eenvoudige installatie van uw antivirus.

Slide 6:

Schakel uw computer in en ga naar het configuratiescherm. Gebruik de Windows-zoekbalk om te typen en ga vervolgens naar het configuratiescherm of gebruik de conventionele manier om eerst te beginnen en klik vervolgens op het configuratiescherm. Zoek daar "Programma's" en klik erop.

Slide 7:

Klik nu op "Een programma verwijderen" en zoek McAfee anti-virus klik erop en klik vervolgens op verwijderen. Er verschijnt een pop-up op het scherm van uw laptop / computer waarin om bevestiging wordt gevraagd om wijzigingen aan te brengen, toe te staan en te wachten tot het proces is voltooid.

Slide 8:

Nadat het proces is beëindigd, wordt uw machine opnieuw opgestart en hebt u uw McAfee antivirus met succes verwijderd. Als u een andere fout ondervindt, belt u eenvoudigweg met het  McAfee klantenservice nummer Belgie  en vraagt u hen om deskundig advies.

Contact Us:

Contact Us Mcafee klantenservice nummer source Thank You

authorStream Live Help