A dalai láma üzenete

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

személyiség teszt

Comments

Presentation Transcript

Személyiségteszt : 

Személyiségteszt Készítette: a Dalai Láma

Valódi személyiséged megismerheted!!!Csak 4 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni.Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább… : 

Valódi személyiséged megismerheted!!!Csak 4 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni.Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább…

Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod. Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat. Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább…. : 

Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod. Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat. Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

KEZDÉS ELŐTT KÍVÁNJ VALAMIT !!! : 

KEZDÉS ELŐTT KÍVÁNJ VALAMIT !!! Írd fel a kívánságod egy papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább...

Slide 5: 

VIGYÁZAT !!! A kapott sorrendben válaszold meg a kérdéseket!   Csak 4 kérdés van, de ha már előre utánanézel az eredményeknek, a válaszaid nem lesznek őszinték!!!   Szóval véletlenül se nézz előre a válaszoknak!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

Slide 6: 

Fogj egy ceruzát és a papírlapodat, és arra írd fel a válaszaidat!   A teszt végén lesz rájuk szükséged.   Ez egy becsületes kérdezz-felelek teszt, ami majd sokat elárul A VALÓDI ÉNedről.   Érzésed szerint válaszolj a kérdésekre!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe! : 

1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe! Tehén Tigris Birka Ló Malac Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) : 

2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) a.) Kutya b.) Macska c.) Patkány d.) Kávé e.) Tenger Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdésGondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!!(Minden emberhez csak 1 színt társíts!) : 

3. kérdésGondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!!(Minden emberhez csak 1 színt társíts!) a.) sárga b.) narancssárga c.) piros d.) fehér  e.) zöld Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

4. kérdés : 

4. kérdés Végezetül írd fel a kedvenc számodat, és a kedvenc napodat a hétnek! Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Kész vagy??? : 

Kész vagy??? Kérlek légy biztos abban, hogy őszintén válaszoltál a kérdésekre, és a válaszok a valóságot tükrözik!!!!

Utolsó esély....Ha a válaszaidat szeretnéd még egyszer átnézni, nyomd meg az “Esc“ gombot és indítsd újra a diavetítést!Minden válaszod rendben van ??? Akkor egérkattintással lépj tovább…. : 

Utolsó esély....Ha a válaszaidat szeretnéd még egyszer átnézni, nyomd meg az “Esc“ gombot és indítsd újra a diavetítést!Minden válaszod rendben van ??? Akkor egérkattintással lépj tovább….

Most már megnézheted az eredményeket. : 

Most már megnézheted az eredményeket. De előtte: Ismételd meg a kívánságodat!!! Írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Megoldás:1. kérdésEz a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben: : 

Megoldás:1. kérdésEz a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben: Tehén = KARRIER Tigris = BÜSZKESÉG Birka = SZERELEM Ló = CSALÁD Malac = PÉNZ Írd fel a papírlapra a piros betűs fogalmakat az állatnevek mellé! Az általad írt sorrend mutatja meg, hogy mi hányadik helyen áll az életedben. .... egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés : 

2. kérdés A kutya leírása: A TE SZEMÉLYISÉGED A macska leírása: A partnered személyisége A patkány leírása: Az ellenségeid személyisége A kávé leírása: Megmutatja, milyen vagy az ágyban A tenger leírása: Megmutatja, milyen életet élsz. Az eredményeket írd fel a tulajdonságok mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdés : 

3. kérdés Sárga: Ez az ember sosem fog elfelejteni.   Narancssárga: Ezt az embert tartod a legjobb barátodnak.   Piros: Ezt az embert igazán szereted.   Fehér: Ez az ember a te lelki társad.   Zöld: Erre az emberre egész életedben emlékezni fogsz. Az eredményeket írd fel a nevek mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

4. kérdés : 

4. kérdés Küldd el azt a tesztet legalább annyi embernek, amennyit felírtál kedvenc számodnak,   és a kívánságod a hétnek azon napján fog teljesülni, amelyiket felírtad a kedvencednek.   Ezt a tesztet készítette: a Dalai Láma A Millennium évében.   Gondolkodj el egy kicsit az egészen! Egérkattintással érsz a végére...

Slide 18: 

Ezt az e-mail-t ne töröld ki, hanem 96 órán belül küldd tovább. Egy fantasztikus meglepetésben lesz részed. Ez igaz !!! …még akkor is, ha te nem hiszel benne !!!! Vége…

authorStream Live Help