Fleming

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Szeretném ezt visszakapni! Működik! Szeretném ezt visszakapni! Működik!

:

A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy közeli mocsárból. Eldobta a szerszámait és odaszaladt a láphoz. Egy rémült fiút talált ott, derékig elmerülve a fekete iszapban, aki kiáltozva próbálta kiszabadítani magát.

Slide 3:

Fleming farmer megmentette a fiút a hosszú, borzalmas haláltól. Másnap egy díszes hintó gördült a skót szegényes portájára. Egy elegáns nemes ember szállt ki belőle és a megmentett fiú apjaként mutatkozott be.

Slide 4:

-Szeretném megfizetni neked - mondta, - hogy megmentetted a fiam életét. - Nem fogadhatok el fizetséget azért, amit tettem - válaszolta a skót farmer és egy legyintéssel elutasította az ajánlatot. Ekkor a farmer sa ját fia jelent meg a család viskójának ajtajában.

Slide 5:

- Ez a te fiad? – kérdezte a nemesember. – Igen – válaszolta büszkén a farmer. - Akkor egyezzünk meg. Hadd biztosítsam neki azt az oktatást, amit az én fiam fog kapni. Ha a gyerek olyan, mint az apja, akkor bizonyosan olyan ember lesz belőle, akire mind a ketten büszkék leszünk.

Slide 6:

IGY IS LETT! Fleming fia a legjobb iskolákba járt és mikor eljött az ideje, diplomát szerzett a St. Mary’s kórház orvosi karán Londonban, majd nemsokára az egész világ megismerte a nevét: ő volt a kíváló Sir Alexander Fleming, a penicillin feltalálója.

Slide 7:

Évekkel később, ugyanannak a nemesembernek a fia, aki megmenekült a mocsárból, tüdőgyulladást kapott. És ekkor mi mentette meg az életét? A penicillin! Hogy hívták a nemesembert? Lord Randolph Churchill. És a fiát? Sir Winston Churchill.

Slide 8:

Egyszer valaki azt mondta: kölcsönkenyér visszajár! Dolgozz hát úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre. Szeress úgy, mintha sohasem bántottak volna meg. Táncolj úgy, mintha senki sem nézné. Énekelj úgy, mintha senki sem hallgatná. Élj úgy, mintha a földi paradicsomban volnál.

Slide 9:

A Nemzetközi Barátság Hete van! Küldd el ezt mindenkinek, akit a barátodnak tartasz. Továbbítsd és vidítsd fel vele valakinek a napját. És ír baráti kívánság: jobban teszed, ha visszaküldöd annak is, aki küldte.Sok szerencsét, remélem, beválik!

Slide 10:

Legyen mindig munkád! A pénztárcádban legyen mindig egy forint vagy kettő! A nap mindig süssön az ablakodra! Az esőt mindig kövesse szivárvány! Egy baráti kéz mindig legyen közel hozzád! Isten adjon örömet, ami felvidít!

Slide 11:

OK, ezt kell tenned hát: Küldd el ezt minden barátodnak, de az elolvasástól számított 1 órán belül!

Slide 12:

MOST: kívánj valamit! Remélem, kívántál! Namármost, ha elküldöd 1 embernek, a kívánságod 1 éven belül teljesül, ha elküldöd 3 embernek, a kívánságod 6 hónapon belül teljesül, ha elküldöd 5 embernek, a kívánságod 3 hónapon belül teljesül, ha elküldöd 6 embernek, a kívánságod 1 héten belül teljesül, ha elküldöd 7 embernek, a kívánságod 2 héten belül teljesül, ha elküldöd 8 embernek, a kívánságod 1 héten belül teljesül, ha elküldöd 9 embernek, a kívánságod 5 napon belül teljesül, ha elküldöd 10 embernek, a kívánságod 3 napon belül teljesül ha elküldöd 12 embernek, a kívánságod 2 napon belül teljesül, ha elküldöd 15 embernek, a kívánságod 1 napon belül teljesül, ha elküldöd 20 embernek, a kívánságod 3 órán belül teljesül,

Slide 13:

Ha olvasás után kitörlöd, 1 évig nem lesz szerencséd, de ha 2 barátodnak elküldöd, akkor automatikusan 3 évig szerencséd lesz!

authorStream Live Help