Filozófia - 50 felett

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Filozófia – 50 felett George Carlin 102 éves HA NEM OLVASOD EZT A VÉGÉIG, EGY ÉVET VESZÍTESSZ AZ ÉLETEDBOL. ÉS, HA BEFEJEZTED, TEDD, AMIT ÉN IS, KÜLDD TOVÁBB. Music: Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”

Slide 2: 

Észrevetted, hogy az egyetlen kor, amikor szerettünk volna öregebbek lenni, az, amikor gyerekek voltunk? Ha kevesebb, mint tíz éves vagy, olyan izgatott vagy a korod miatt, hogy tört részekben gondolkodsz.

Slide 3: 

„Mennyi idos vagy” „Négy és fél!” Soha nem vagy harminchat és fél. Te négy és fél vagy, hamarosan öt leszel! Ez a kulcs.

Slide 4: 

Amikor tizenéves leszel, nem tudnak visszatartani. Ugrassz a következo számra, vagy még egy picit tovább.

Slide 5: 

„Hány éves vagy?” „ 16 leszek!” Lehet, hogy csak 13 vagy, de 16 leszel! És akkor életed legnagyobb napja… 21 LETTÉL!!! Maguk a szavak egy ünnepléssel érnek fel. 21 LETTÉL... IGEEEEN!!!!

Slide 6: 

És akkor a 30-ikba fordulsz. Oooohh, Mi történt itt? Úgy hangzik, mint a megsavanyodott tej! Ö ÁTESETT (a harmincadikon), el kellett küldenünk, éljen a saját lábán. Ez nem vicc,Te épp most értél meg. Mi a baj? Mi változott?

Slide 7: 

21 éves LETTÉL, ÁTFORDULTÁL a 30-on, és NYOMOD a 40-est.... Whoa! Lépj a fékre, olyan gyorsan elszáll. Mielott felfognád, ELÉRED az 50-et, és az álmaid elszálltak.

Slide 8: 

De várj!!! Rajtad múlik, hogyan leszel 60. Nem gondoltad, pedig kellett volna!

Slide 9: 

Tehát 21 LETTÉL, ÁTFORDULSZ a 30-on, NYOMOD a 40-est, ELÉRED az 50-et, MEGDOLGOZOL a 60-ért.

Slide 10: 

Olyan nagy sebességet gyujtöttél, hogy MEGÜTÖD a 70-et! Ezután nap megy nap után, és egyszer csak észreveszed, hogy itt van Saturday, June 12, 2010!

Slide 11: 

BELÉPSZ a 80-as éveidbe, és minden nap egy teljes kör; épp csak eszel valamit ebédre, szundítasz délután és eljön a lefekvés ideje. És ez így megy amíg el nem éred a 90-es éveidet, akkor elindulsz visszafelé. Emlékszem, „én éppen 92 voltam”.

Slide 12: 

És akkor egy furcsa dolog történik. Ha 100 fölé érsz, ismét egy kisgyerek leszel. „Én 100 és fél vagyok!” Bárcsak mind megérnétek a 100 és felet!

Slide 13: 

HOGY MARADJ FIATAL 1. Dobd ki a haszontalan számokat. Úgymint kor, súly, vérnyomás. Hadd aggódjanak a doktorok ezek miatt. Emiatt fizeted „oket”. 2. Csak vidám barátokat tarts! A rosszkedvuek lehúznak

Slide 14: 

3. Tanulj folyamatosan. Tanulj többet a számítógéprol, autókról, kertészkedésrol, és mindenrol... Soha ne hagyd az agyadat pihenni. „A piheno agy az ördög muhelye”. Az ördög neve Alzheimer. 4. Élvezd az egyszeru dolgokat

Slide 15: 

5. Nevess gyakran, hangosan és hosszan. Nevess, amíg ki nem fulladsz. 6. Néhány könny esik néha. Turj, gyászolj, és menj tovább. Az egyetlen személy, aki egész életünkben velünk van az magunk. ÉLJ, amíg élsz.

Slide 16: 

7. Vedd magad körül olyan dolgokkal, amiket szeretsz, Legyen az család, háziállat, emléktárgy, zene, növények, hobbi, akármi. A te otthonod a te menedéked. 8.Törodj az egészségeddel: Ha jó, tartsd meg. Ha instabil, javíts rajta. Ha túlmegy az erodön, kérj segítséget.

Slide 17: 

9. Ne tégy bunös kirándulásokat. Menj sétálni az utcára, vagy a szomszéd megyébe, vagy idegen országba. De ne oda, ahol BUN van. 10. Mondd az embereknek minden lehetoséget kihasználva, hogy szereted oket.

Slide 18: 

ÉS MINDIG EMLÉKEZZ:Az életet nem a lélegzetvételek számával mérjük, hanem azokkal a pillanatokkal, amikor elakad a lélegzeted.

Slide 19: 

És, ha ezt nem küldöd el legalább 8 embernek, ki törodik vele? De oszd meg valakivel… Mindannyiunknak minden napot teljesen végig kell élnünk!!

Slide 20: 

Viszlát !!!

authorStream Live Help