Az elet pillanatai

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

AZ ÉLET PILLANATAI

Slide 2: 

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni!

Slide 3: 

Amikor a vidámság ajtaja bezárul egy másik kinyílik; de gyakran olyan sokáig nézzük a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre a másikat, amely kinyílt a számunkra.

Slide 4: 

Ne higgy a szemednek; az becsaphat. Ne higgy a fényűzésben; az is megfakul. Higgy valakiben, aki megmosolyog-tat, Mert csak egy mosoly tehet egy borús napot vidámmá. Találd meg azt, aki a szíved megmosolyog-tatja.

Slide 5: 

Álmodd, amit álmodni akarsz; menj oda, ahova menni akarsz; légy az, aki lenni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetőséged, hogy megtedd mindazt, amint meg szeretnél tenni.

Slide 6: 

Lehet elég vidámságod ahhoz, hogy boldog légy, elég megpróbáltatás az életedben ahhoz, hogy erős légy, elég bánat, ahhoz hogy ember légy és elég remény ahhoz, hogy boldog légy.

Slide 7: 

A legboldogabb embereknek nem feltétlenül jut mindenből a legjobb; ők pusztán mindenből, amivel találkoznak életük során a legtöbbet hozzák ki.

Slide 8: 

A legfényesebb jövő mindig egy elfelejtett múlton fog alapulni; nem tudsz továbblépni anélkül, hogy ne hagynád a múltbeli hibákat és bánatokat magad mögött.

Slide 9: 

Amikor megszülettél sírtál, míg körülötted mindenki mosolygott. Éld úgy az életed, hogy a végén te legyél az egyetlen, aki mosolyog, míg a körülötted lévők sírnak.

Slide 10: 

Küldd el ezt az üzenetet azoknak, Akik jelentenek neked valamit (ÉN MÁR MEGTETTEM); Akikkel valahogyan kapcsolatba kerültél az életed során; Akik megmosolyogtatnak, amikor igazán szükséged van rá; Akik megmutatják neked a dolgok napos oldalát, amikor igazán bánatos vagy; Akik barátságát nagyra értékeled; Akik jelentenek az életedben neked valamit.

authorStream Live Help