LEVÉL 2070-BŐL

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Levél amely 2070 évben íródott , Jelentősége HATÁSOS . de , idővel …

PowerPoint Presentation:

Levél amely 2070 évben íródott www ww w www w Wwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w w wwwww ww w w w www wWwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w ww www ww w www wWwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w w wwwww ww w w w www w Wwwwww w w ww w wwwwwwwwWwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w w wwwww ww w w w www wWwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w ww www ww w www wWwwwww w w ww w wwwwwwww wwwwwww w w w wwwww ww w w w www w Wwwwww w w ww w wwwwwwww -megjelent a „korszakok krónikája” c. folyóiratban 2002 áprilisában

PowerPoint Presentation:

2070-et írunk. Éppen töltöttem be az ötvenedik évemet, de úgy nézek ki, mint egy 85 éves. Komoly vese problémáim vannak, mert nagyon kevés vizet iszok. Úgy hiszem, hogy nagyon kevés időm, van hátra . Manapság a társadalomban az emberek között az egyik legöregebbnek számítok .

PowerPoint Presentation:

Emlékszem, amikor 5 éves voltam. A parkokban sok fa volt, a házaknak nagyon szép kertjei voltak és fürödhettem, néha még akár egy óra hosszan tartózkodhattam a zuhany alatt . Minden nagyon más vol t. Most ásványolajban itatott törölközőket használunk, hogy tisztítsuk a bőrünket.

PowerPoint Presentation:

Azelőtt minden egyes nő mutogatta a szép hosszú fürtjeit. Annak idején az apám tömlőből folyó vízzel mosta a kocsit . Ma a gyerekek nem hiszik el, hogy a vizet így használtuk. Most kopaszra kell nyíratnunk a fejünket, hogy tisztán tartsuk a víz használata nélkül.

PowerPoint Presentation:

Emlékszem, hogy sok hirdetés azt ismételte: "VIGYÁZZ A VÍZRE", csak senki nem figyelt fel rá, azt gondolták, hogy a víz sohase folyhat el. Most, az összes folyó, víztározók, tavak és források visszafordíthatatlanul fertőzöttek vagy elapadtak.

PowerPoint Presentation:

A gyomor- és bélrendszer fertőzései, valamint húgyúti és bőrbetegségek, a halálozás elsődleges okai. Nagy kiterjedésű sivatagok alkotják a minket körülvevő tájképet.

PowerPoint Presentation:

Az ipar megbénul és a munkanélküliség drámai. A sótalanító gyárak az elsődleges foglalkoztatások forrásai és ivóvízzel fizetnek rendes fizetés helyett.

PowerPoint Presentation:

A támadások egy kanna vízért gyakoriak a kihalt utcákban . Az ennivaló 80%-a mesterségesen előállított.

PowerPoint Presentation:

Azelőtt a napi javasolt vízmennyiség egy felnőtt ember számára nyolc pohár volt. Ma csak fél pohárral ihatok.

PowerPoint Presentation:

A ruházat eldobható, amely a szemét mennyiségét növeli; vissza kellett térnünk a latrina használatára, akár a korábbi századokban, mert a csatornahálózatot nem lehet használni vízhiány miatt.

PowerPoint Presentation:

A lakosság kinézete szörnyű, elbágyadt testek, ráncosak a vízveszteség miatt, a bőr tele van sebekkel az ultraibolya sugárzás miatt, nincsen ózonréteg, amely kiszűrné ezt.

PowerPoint Presentation:

A száraz bőr miatt egy húsz éves lány úgy néz ki, mint ha negyven volna. Nem lehet vizet előállítani, az oxigén szintén nem tud megújulni a fák hiánya miatt, ami csökkentette az új generációk IQ-ját. A tudósok kutatnak, de nincs lehetséges megoldás.

PowerPoint Presentation:

Sok egyed alaktalan. Számtalan férfi esetében megváltozott a spermiumok alakja . Ennek következtében sok gyermek születik különféle hiányossággal, mutációval és deformált testtel.

PowerPoint Presentation:

A kormány plusz pénzt szed a levegőért, amit belélegzünk – ez naponta 137 köbméter egy felnőtt lakosra vetítve. Azok az emberek, akik nem tudnak fizetni, úgynevezett „kiszellőztetett övezetről” távolítanak el, melyek napenergiával működő gigantikus tüdőkkel vannak felszerelve. Nem túl jó minőségűek, de legalább lélegezni lehet. Az átlagéletkor 35 év.

PowerPoint Presentation:

Néhány országban maradt még valamennyi növényzet a hozza tartozó folyóval, amelyet a hadsereg szigorú ellenőrzés alatt tart. A víz kinccsé vált, amely után még az aranynál és a gyémántoknál is jobban sóvárognak az emberek.

PowerPoint Presentation:

Itt azonban nincsenek fák, mivel szinte sosem esik az eső; ha mégis csapadékot veszünk észre, ez nem más mint savas eső. A XX. századi atomkísérletek és az ipar szennyező tevékenysége miatt az évszakok szigorúan átalakultak. Figyelmeztettek minket, hogy óvni kell a környezetet, de senki sem törődött vele.

PowerPoint Presentation:

Amikor a lányom arra kér, hogy beszéljek neki arról az időszakról, amikor fiatal voltam, elmondom neki, hogy milyen szépek voltak az erdők. Mesélek neki az esőről, a virágokról, arról, hogy milyen jó volt fürdeni és horgászni a folyókban és a víztározókban, és annyi vizet lehetett inni, amennyit csak szerett em volna. Elmondom neki azt is, hogy milyen egészségesek voltak az emberek.

PowerPoint Presentation:

Ö azt kérdi tőlem: Ekkor összeszorul a torkom. Apám, miért nincs víz?”

PowerPoint Presentation:

Folyton bűnösnek érzem magam, mert ahhoz a generációhoz tartozok, amelyik végképpen tönkretette a k örnyezetet, vagy egyszerűen nem vettünk a sok-sok f igyelmeztetésről tudomást.

PowerPoint Presentation:

Az utódaink nagy árat fizetnek most mindezért...

PowerPoint Presentation:

Őszintén azt hiszem, hogy egy nagyon rövid időn belül az élet már nem lesz lehetséges a Földön , mert a környezet tönkretételének mértéke elérkezett egy visszafordíthatatlan pontra.

PowerPoint Presentation:

Mennyire szeretnék visszamenni a régmúltra és tenni azért, hogy az emberiség megértse mindezt … … akkor, amikor még tudtunk volna tenni valamit a Földünk megmentése érdekében!

PowerPoint Presentation:

Küld d el ezt az üzenetet mindazoknak az embereknek, akiket ismersz ! Minden ember nél , aki elolvas sa és tovább - küldi majd, a szükséges lelkiismeret terem tő dik majd meg, hogy vigyázzunk a környezetünk re és segítsük me gő rizni a természetet, hogy a gyermekeink jö vő je jobb legyen. Ne vedd fél vállról ezt … Ez egy nagyon komoly ügy!! !

authorStream Live Help