У сусрет јубилеју Кративне школе

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Презентација направљена у оквиру ПИЛ-овог семинара

Comments

Presentation Transcript

У сусрет јубилеју креативне школе:

У сусрет јубилеју креативне школе Г ордана Петровић Машинска техничка школа “14.октобар” Краљево

Школске 2013/2014 организује се десети по реду конкурс “Креатине школе”.:

Школске 2013/2014 организује се десети по реду конкурс “Креатине школе”. Као и ранијих година циљ конкурса је да афирмише креатив ни рад наставника и да формира базу угледних радова.

Шта је “Креативна школа”?:

Шта је “Креативна школа”? “Креативна школа” је наш највећи портал са дигиталним припремама за час које праве наставници у образовном систему Републике Србије .

Ко су организатори?:

Ко су организатори? Програм “ Креативна школа ” спроводе Завод за унапредјење образовања и васпитања и компанија Мајкрософт кроз програма ''Партнер у учењу'' , уз подршку Министарства просвете и науке.

Радови који су објављени и бази представљају примере добре праксе наставе и остваривања образовно-васпитних циљева уз примену иновација и информационих технологија. :

Р адови који су објављени и бази представљају примере добре праксе наставе и остваривања образовно-васпитних циљева уз примену иновација и информационих технологија. Једна од потврда квалитета радова су и успеси наших наставника на европском и светском конкурсу кр е ативних наставика које Мicrosoft програма „Партнер у учењу“ остварује у 115 земаља света.

Циљ " Креативне школе ":

Циљ " Креативне школе " Формирања базе угледних и креатив них радова наставника. Развијање стручног усавршавања кроз размену искустава. Подстицање сарадње и тимског рад у школама. Промоција примера добре наставне праксе.

Како су радови груписани?:

Како су радови груписани? Сви радови су сврстани по главним предметима.

Број радова који су увршћени у базу по годинама.:

Број радова који су увршћени у базу по годинама.

Коме су намењени?:

Коме су намењени? "База знања" је слободна и доступна на интернету свим наставницима у Србији. Право учешћа на Конкурс имају тимови састављени од три члана запослена у основној или средњој школи.

Прикључите се!:

Прикључите се! Региструјте се и постаните корисник. Поделите своја искуства и помозите другима. Погледајте идеје које вас могу инспирисати. Дајте свој допринос.

Прославимо заједно десети рођендан!:

Прославимо заједно десети рођендан! www . kreativnaskola . rs .

authorStream Live Help