Huijauksia kummittelemaan netizens nopean online-aikakauteen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Nykyinen online elämäntavat nähneet yhä nopea levittää tietoa, mutta rikollista toimintaa Internetissä on lisääntynyt myös nopeasti. Alam Maffian, 25, Yksityinen yritys Alam Sutera Tangerang, työntekijä sanoi, että hän menetti yli Rp 1,5 miljoonaa (US$ 154) kun hän surfed internetistä äskettäin hankkia katti. "Käytin Internet löytää kissat myytävänä. Kutsutaan numero, mainoksia ja toisessa päässä mies pyysi minua maksamaan käsiraha,"hän kertoi Jakarta Post maanantaina. Rahansiirtoon pyynnön, hän sanoi, mies hylkäsi hänen edelleen vaatii. Alam sanoi, hän oli päättänyt ei ilmoita poliisille asiansa saatuaan, että tietoverkkorikollisuutta kertomukset olivat monimutkaisia ja merkitsisi sitä, että lähettämät yksi poliisiasemalle. Depok yliopisto-opiskelija, Ratu Agnes Selvi, 26, sanoi, että hän oli menettänyt Rp 4 miljoonaa jälkeen yrittää ostaa kannettavan Internetistä kesäkuussa viime vuonna.

Comments

Presentation Transcript

Huijauksia kummittelemaan netizens nopean online-aikakauteen:

Huijauksia kummittelemaan netizens nopean online-aikakauteen http://www.thejakartapost.com/news/2013/04/09/scams-haunt-netizens-rapid-online-era.html

PowerPoint Presentation:

Nykyinen online elämäntavat nähneet yhä nopea levittää tietoa, mutta rikollista toimintaa Internetissä on lisääntynyt myös nopeasti. Alam Maffian, 25, Yksityinen yritys Alam Sutera Tangerang, työntekijä sanoi, että hän menetti yli Rp 1,5 miljoonaa (US$ 154) kun hän surfed internetistä äskettäin hankkia katti. "Käytin Internet löytää kissat myytävänä. Kutsutaan numero, mainoksia ja toisessa päässä mies pyysi minua maksamaan käsiraha,"hän kertoi Jakarta Post maanantaina. Rahansiirtoon pyynnön, hän sanoi, mies hylkäsi hänen edelleen vaatii. Alam sanoi, hän oli päättänyt ei ilmoita poliisille asiansa saatuaan, että tietoverkkorikollisuutta kertomukset olivat monimutkaisia ja merkitsisi sitä, että lähettämät yksi poliisiasemalle.

PowerPoint Presentation:

Depok yliopisto-opiskelija, Ratu Agnes Selvi, 26, sanoi, että hän oli menettänyt Rp 4 miljoonaa jälkeen yrittää ostaa kannettavan Internetistä kesäkuussa viime vuonna. Hän sanoi, hän oli ilmoitti tapahtuneesta Keski Jakarta poliisi ja kerrottiin odottaa poliisi cyber crime unit puhelun. Mutta hän ei saanut puhelua ei sen jälkeen. "Miksi kestää niin kauan löytää ja pidättää rikollisia Internetissä poliisin?", hän kysyi lisäämällä, että hän oli törmännyt useita samanlaisia valituksia Internetissä.

PowerPoint Presentation:

Jakarta poliisin tiedottaja SR Comr. Rikwanto sanoi poliisi tutkivat edelleen cyber rikollisliigan seuraamalla epäilyttävistä sivustoista. Tietojen Indonesian Security Incident Response Teamin infrastruktuurin tai Coordination Center (id-SIRTII/CC) tietoverkkorikollisuuden Indonesiassa määrä noussut yli 700 vuonna 2012 nousu noin 600 tapauksista kaksi vuotta aikaisemmin. Asiantuntijat ehdottavat, että sosiaalisen median käyttäjiä on tullut tietoisemmaksi cyber rikollisliigan. Muhammad Salahuddien, keskuksen sijainen verkon valvonnan ja turvallisuuden toimintaa, sanoi, että hakkerit normaalisti hoidetaan mukaan useita malleja, kuten phishing-sivustoja, advance fee fraud — kanssa joka online huijarit pyytävät rahaa lupaava liiketoiminnan käsitellä tai jakamalla perintöosan — love morsian huijauksia, arpajaiset ja myynti väärennettyjen tuotteiden tai palvelujen koukku tavoitteensa.

PowerPoint Presentation:

"Hakkeri lähettää linkki, joka sisältää viruksen, sähköpostitse tai lyhyen tekstiviestin kohteen tietojen varastamiseen. Jos pahaa aavistamattomia henkilö avaa linkin, heidän sähköpostitilin kaapattu,"Salahuddien sanoi. "Hakkeri sitten varastaa kaikki käyttäjän tiedot, kuten tilinpäätöstietoihin, luotto- tai maksukortit ja säästötileihin." Samaan aikaan hakkerit haluan kohdeyritysten rikkomalla niiden turvajärjestelmät kautta työntekijöiden henkilötietoja. Hakkerit kaapata työntekijän sähköpostia leviää virus kattavasti ja varastaa tärkeitä tietoja. "Tämä suuntaus kasvaa ja se on parantunut mukaisesti indonesialaiset Internetin määrän moninkertaistumisen. Valitettavasti tietoisuutta [tällaisen] Internetiä ja palveluntarjoajien on edelleen alhainen,"Salahuddien sanoi.

PowerPoint Presentation:

Budi Sulistyo, vanhempi konsultti ja tutkija jakaa Visio telematiikkaa koskevaa tutkimus yrityksen kotipaikka Bandung Länsi-Jaavalla, sanoi yksilöiden voisi suojautua petos käyttää salasanoja ja avainsanat, ja muuttaa niitä usein. Lisäksi ailahteleminen tunnussana, Eeva neuvoo sosiaalisen median sivustoja kuten Facebook ja Twitter, olla varovainen, kun teet uusia ystäviä Internetissä kaikille käyttäjille.

PowerPoint Presentation:

Jakarta poliisi cyber rikoksia yksikkö paljastaa useita korkean profiilin tapauksia viime vuonna yksi johon teini Depok, Länsi-Jaavalla, joka oli siepattu ja toistuvasti raiskasi, väitetään mies, hän otti yhteyttä Facebookissa. Rikwanto sanoi poliisiyksikkö hoitanut 625 vuonna 2011 ja kirjasi 395 asian (mukaan lukien 253 online shopping petos), elokuu 2012 alkaen. Hän sanoi, että poliisi työskentelivät myös Australian, Yhdysvaltojen ja kansainvälisten järjestöjen, kuten Interpolin jäljittää rikolliset. Lue lisää liittyvistä aiheista : http://forums.ebay.com/db2/topic/Business-Industrial/Hass-And-Associates/5200137900 http://www.wattpad.com/12286125-hongkong-cyber-security-hass-associates

authorStream Live Help