Produsele Milka

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Milka...

Slide 2: 

... gustul care te aduce în Alpi !

In continuare va invitam sa ne urmati in lumea produselor noastre …

Slide 4: 

Delicios de plina de ingrediente,cu un format inovativ al tabletei, ambalaj usor de folosit si resigilabil, Milka M-joy este ciocolata ideala pentru a fi consumata atunci cand esti in miscare, in pauza la scoala sau in excursie la munte.

Slide 5: 

Cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi intr un format clasic : tablete de 100g pentru a fi savurate de unul singur sau impreuna cu familia.

Slide 6: 

Milka Luflée aduce o noua dimensiune a finetii ciocolatei. Fabricata dupa o reteta speciala, Milka Luflée este atat de fina incat se topeste in gura datorita miilor de bule din cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi.

Slide 7: 

Milka, cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi aduce pe piata din Romania o tableta special dedicata diabeticilor. Noul produs inlocuieste continutul de zahar cu fructoza, si are un continut de inulina de 14%.Milka Diet este disponibila in hipermarketuri si magazine mari care au un raft dedicat pentru produse de acest gen.

Slide 8: 

Tabletele de 250g sunt special pregatite pentru cadouri sau pentru a fi impartite cu prietenii.

Slide 9: 

Cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi intr-un format special pentru copii, cu multa crema de lapte, imbogatita cu dextroza. In plus batonasele de ciocolata de 12.5g sunt ambalate individual pentru a putea controla cantitatea de ciocolata pe care i-o dai nazdravanului tau.

Ori de cate ori doresti sa faci un gest frumos, nimic nu este mai potrivit decat pralinele I Love Milka: cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi, intr-o forma deosebita.

Savurati-le cu multa placere ! Cutaru Marius Jurnalism, anul I, seria A, grupa 4

authorStream Live Help