BP kunngjør løsning av alle kriminelle og verdipapirer krav av amerika

Views:
 
     
 

Presentation Description

• Løsning av alle kriminelle krav med Department of Justice inkluderer $ 4000000000 betalt i avdrag over en periode på fem år • Oppløsning av alle verdipapirer krav med Securities and Exchange Commission inkluderer $525 millioner betalt i avdrag over en periode på tre år • Eksisterende oppe i 38,1 milliarder dollar anklagen mot inntekt å øke med ca $3,85 milliarder • BP er forberedt på å energisk forsvare seg mot gjenværende sivile krav BP kunngjorde i dag at det har inngått avtale med myndighetene i USA, underlagt court godkjenning å løse alle føderale anklagene og alle krav av Securities and Exchange Commission (SEC) mot selskapet stammer fra Deepwater Horizon-ulykken olje søl, og respons.

Comments

Presentation Transcript

BP kunngjør løsning av alle kriminelle og verdipapirer krav av amerikanske regjeringen mot selskapet knyttet til Deepwater Horizon-ulykken:

BP kunngjør løsning av alle kriminelle og verdipapirer krav av amerikanske regjeringen mot selskapet knyttet til Deepwater Horizon- ulykken

PowerPoint Presentation:

• Løsning av alle kriminelle krav med Department of Justice inkluderer $ 4000000000 betalt i avdrag over en periode på fem år • Oppløsning av alle verdipapirer krav med Securities and Exchange Commission inkluderer $525 millioner betalt i avdrag over en periode på tre år • Eksisterende oppe i 38,1 milliarder dollar anklagen mot inntekt å øke med ca $3,85 milliarder • BP er forberedt på å energisk forsvare seg mot gjenværende sivile krav BP kunngjorde i dag at det har inngått avtale med myndighetene i USA, underlagt court godkjenning å løse alle føderale anklagene og alle krav av Securities and Exchange Commission (SEC) mot selskapet stammer fra Deepwater Horizon- ulykken olje søl , og respons .

PowerPoint Presentation:

" Alle oss på BP beklager dypt det tragiske tapet av liv forårsaket av Deepwater Horizon- ulykken i tillegg til virkningen av utslippet på Gulf coast region," sa Bob Dudley, bps gruppe administrerende direktør . "Fra begynnelsen , vi trappet ved å svare på spill, betale legitime krav og finansiering restaurering innsats i gulfen . Vi beklager vår rolle i ulykken , og som reflekterer dagens oppløsning med den amerikanske regjeringen videre , vi har akseptert ansvaret for våre handlinger ." I å eliminere muligheten for noen ytterligere føderale anklagene mot selskapet basert på ulykken , BP har tatt en annen betydelig skritt fremover i å fjerne juridisk usikkerhet og kan nå fokusere mer fullstendig på å forsvare seg mot alle gjenværende sivile krav . "Vi tror denne oppløsningen er i beste interesse for BP og aksjonærene ," sa Carl Henrik Svanberg , bps formann . Det fjerner to betydelige juridiske risikoer og tillater oss å energisk forsvare selskapet mot de gjenværende sivile kravene ."

Vilkårene i oppløsning:

Vilkårene i oppløsning Som en del av oppløsningen , har BP avtalt å be skyldig i 11 forbrytelse teller av misbruk eller forsømmelse av skip offiserer knyttet til tap av 11 liv; en forseelse teller under Clean Water Act; en forseelse teller under trekkfugler fuglen traktaten Act; og en forbrytelse teller av obstruksjon av Kongressen . Denne oppløsningen er underlagt amerikanske føderal domstol godkjenning . Tretten av de 14 anklagene gjelder for ulykken seg selv og er basert på den uaktsomme feiltolkning av den negative trykket testen utført ombord Deepwater Horizon. BP anerkjent dette feiltolkning mer enn to år siden da den ut sin intern Granskingsrapport . Dagens avtalen er konsekvent med bps posisjon i pågående sivile rettssaker at dette var en ulykke som følge av flere årsaker , som involverer flere parter , som funnet av andre offisielle undersøkelser . Gjenværende kriminelle greven gjelder to BP kommunikasjon gjort til medlem av Kongressen under utslippet svaret om flow rate estimater .

PowerPoint Presentation:

Som en del av oppløsningen av kriminelle krav med den amerikanske regjeringen , vil BP betale $4 milliarder , inkludert $1.256 milliarder i kriminelle bøter , i avdrag over en periode på fem år . BP har også enige om å en periode på fem års prøvetid . Under oppløsning med Department of Justice (DOJ), vil totalt $2.394 milliarder bli utbetalt til National Fish & Wildlife Foundation (NFWF) over en periode på fem år . I tillegg vil $350 millioner bli utbetalt til National Academy of Sciences (NAS) over en periode på fem år . I henhold til vilkårene i bønn avtale , BP har også enige om å ta flere handlinger , håndheves av retten , for å forbedre sikkerheten til boring i Mexicogolfen . Disse kravene som er knyttet til bps risk management prosesser , for eksempel tredjeparts overvåking og verifikasjon , trening , og godt utstyr og prosesser som utblåsning preventers og sementere . I tillegg har BP avtalt å flere initiativer med akademia og regulatorer å utvikle nye teknologier relatert til dypvanns sikkerheten ved boring.

PowerPoint Presentation:

Oppløsningen gir også utnevnelsen av to skjermer , begge med løpetid på fire år . En sikkerhet Prosessovervåking vil vurdere , vurdere og gi anbefalinger for forbedring av bps prosessen sikkerhet og risiko forvaltning prosedyrer om dypt vann boring i Mexicogolfen . En etikk-skjerm vil vurdere og gi anbefalinger for forbedring av BP'S Code of Conduct og implementering og rettshåndhevelse . Under amerikansk lov , kan selskaper som er dømt for visse kriminelle handlinger være debarred fra kontraktørselskaper med den føderale regjeringen . BP har ikke blitt informert om hensikten med noen føderale byrå til å suspendere eller debar selskapet i forbindelse med denne bønn avtale . BP vil fortsette å samarbeide med debarment myndighet .

PowerPoint Presentation:

I sin resolution med SEC, har BP løst Kommisjonens Deepwater Horizon- relaterte krav mot selskapet under deler 10(b) og 13(a) i Securities Exchange Act av 1934 og tilknyttede reglene . BP har avtalt å en sivil bot på $525 millioner , betales i tre avdrag over en periode på tre år , og har samtykket til oppføring av en kjennelse som forbyr den fra bryter visse amerikanske verdipapirlover og regler . SECS krav er forutsetter på olje flow rate anslag finnes i tre rapporter som tilbys av BP til SEC i en en- ukers periode (April 29 og 30 og 4 mai 2010), innen 14 dager etter ulykken . Denne oppløsningen er underlagt amerikanske føderal domstol godkjenning . " Siden spill, vi har jobbet hardt for å gjenoppbygge tillit i selskapet ," sa Mr. Dudley. "Vi ta seriøst ikke bare vår forpliktelse til sikkerhet og operative fortreffelighet , men også vår kommunikasjon med interessenter , inkludert publikum , regjeringen og våre investorer ."

  Økonomiske virkningene av oppløsning:

Økonomiske virkningene av oppløsning Den samlede mengden av oppløsningen er ca USD 4,5 milliarder , med betalinger som er planlagt over en periode på seks år . Ved slutten av September 2012 registrert bps årsregnskapet en kostnad som er tatt mot resultat før skatt i forhold til ulykken , og olje utslippet oppe i 38,1 milliarder dollar. Denne avgiften inkludert $525 millioner gitt for SEC oppgjør . Dagens oppløsning forventes å resultere i en økning på ca $3,85 milliarder til $ oppe i 38,1 milliarder beløpet tatt mot inntekter i slutten av September. BPS årsregnskapet i slutten av desember 2012 vil gjenspeile denne ekstra kostnad , i tillegg til eventuelle andre justeringer som oppstår i løpet av fjerde kvartal . Det er forventet at kontanter kontantstrømrapport kan oppfylles innen bps nåværende økonomiske rammen . En oppsummering betalingsplan er knyttet til denne utgivelsen .

Gleder:

Gleder BP vil fortsette å energisk forsvare seg mot alle gjenværende sivile krav og konkurranse påstander om grov uaktsomhet i disse tilfellene . De resterende hevder inkluderer : føderale sivile krav , inkludert de som oppstår under Clean Water Act; føderale og statlige naturressurs skader krav ; privat sivile krav venter i MDL 2179 som ikke var dekket av oppgjør med den saksøkernes Steering Committee (PSC); privat verdipapirer krav venter i MDL 2185; staten økonomisk tap krav ; og diverse private sivile krav venter i andre føderale og statlige domstolene . BP mener at dagens avtalen er konsekvent med sin rettslige stilling at det ikke var grovt uaktsomt . Alle hyggelig knyttet til ulykken seg selv er basert på ikke mer enn uaktsom gjennomføre . "Fra begynnelsen , gjorde vi en forpliktelse til å rydde opp utslippet og betale legitime krav – og vi har vært å oppfylle denne forpliktelsen siden den gang, sier Mr. Dudley. " Som vi gå videre , vi forbereder å forsvare oss i retten i de gjenværende kravene . Vi er åpne for bosetninger , men bare på rimelige betingelser . "

En tryggere og sterkere BP:

En tryggere og sterkere BP BP har tatt betydelig skritt for å forbedre sikkerhet og risikostyring i hele sin globale virksomhet . Den gang en intern gransking umiddelbart etter ulykken , offentlig gitt ut resultatene , og har vært å gjennomføre alle 26 av etterforskningens anbefalinger . BP har også , blant annet endret nøkkel ledelse , omorganisert sin oppstrømsvirksomheten , opprettet en "Vi er forpliktet til å bygge en tryggere og sterkere BP," sa Mr. Svanberg . " Dette arbeidet begynne ikke med Deepwater Horizon- ulykken og vil ikke ende med dagens oppløsning ." I løpet av de siste fem årene , har BP investert mer enn $52 milliarder i USA- mer enn noen andre olje - og gasselskap , og mer enn det investerer i et annet land der den opererer . Selskapet sysselsetter 23.000 amerikanere og støtter nesten en fjerdedel av en million amerikanske arbeidsplasser .

PowerPoint Presentation:

På toppen av denne investeringer i næringslivet har BP hittil brukt mer enn $14 milliarder operative svar og clean-up kostnader . BP fortsetter å overvåke gulfen og sin kystlinje , og selskapet har støttet regional tourism, forfremmet Gulf sjømat og forpliktet $1 milliard til tidlig restaureringsprosjekter . BP også raskt satt opp en prosess til å betale alle legitime krav og etablert et 20 milliarder dollar fond for å sikre amerikanerne som ressurser til å betale krav , bosetting og andre kostnader ville være der. Til dags dato , BP har betalt mer enn $9 milliarder til enkeltpersoner , bedrifter og offentlige virksomheter og har allerede avtalt å en utligning med den saksøkernes styringskomité , å løse betydelig majoritet av fremragende privat økonomisk tap, skade på eiendom og medisinske påstander , som BP anslår vil koste ca $7.8 milliarder .

Merknader til redaktører::

Merknader til redaktører : • Som er typisk prosedyre i kriminelle oppløsninger , regjeringen har arkivert et dokument kalt en " informasjon ", som er et formelt lading dokument som beskriver regjeringens påstander og lovbrudd som BP blir belastet . Bønn avtale mellom BP og DOJ inkluderer en utstilling kalt en "allocution," som setter frem de spesifikke fakta som BP har innrømmet . • Som er typisk prosedyre i SEC bosetninger , SEC har innlevert en klage i føderal domstol i østlige distriktet i Louisiana. BP samtykket til oppføring av en endelig dom som gir for betaling av sivil straff og pålegg . • Kjennelse som BP har samtykket som en del av dagens avtale med SEC er vanlig i disse typer bosetninger . Hvis BP var å bryte pålegg , kan SEC begjære retten til å holde selskapet i forakt av rettskjennelse .

PowerPoint Presentation:

• Alle utsatt betalinger under SEC Oppgjør vil være underlagt gjeldende amerikanske lovbestemte post- domstol interesse , som er basert på en sats som er lik den ukentlige gjennomsnittlige 1 års konstant modenhet US Treasury avkastningen . • BPS ordinære aksjer er notert på London Stock Exchange . I USA, selskapets aksjer handel på New York Stock Exchange i form av annonser . BP er underlagt informasjon kravene i utenlandske privat utstedere under US Securities Exchange Act av 1934. Rapporter som er basert på SECS krav ble gitt til sek på en Form 6-K. Ytterligere informasjon relatert til bps oppføringer er tilgjengelig i bps årsrapport og kontoer og Form 20-F 2011 . • BP har tidligere sikret bidrag mot respons og kompensasjon kostnader fra medeiere av skoland-Vel , Anadarko ($ 4 milliarder ) og MOEX ($ 1 milliard), og fra entreprenører som jobbet der, inkludert Cameron ($ 250 millioner ) og Weatherford ($ 75 millioner ).

authorStream Live Help