Elements Musicals en la Publicitat

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Presentació en la que es mostra els elements musicals més recurrents utilitzats en la publicitat.

Comments

Presentation Transcript

Presentación de PowerPoint:

Elements musicals Música i publicitat

Presentación de PowerPoint:

Elements musicals utilitzats El ritme i el tempo Creen la sensació de més moviment o de menys moviments en funció de si són ràpids o lents.

Presentación de PowerPoint:

2. Els obstinats En ser repeticions constants d’un motiu rítmic o melodicorítmic, provoquen una atmosfera d’angoixa i obsessió gairebé hipnòtica.

Presentación de PowerPoint:

La modalitat, la tonalitat,.. La modalitat representa directament l’ambient i el caràcter del missatge que es vol transmetre. Mode Major expressa felicitat i brillantor, mentre que el mode menor expressa tristesa i foscor. Les tonalitats s’han associat a vegades amb qualitats emocionals o, fins i tot, amb colors.

Presentación de PowerPoint:

4. La intensitat Influeix molt en la persona. Un gran volum de so ens provoca un efecte de plenitud molt satisfactori. Una música amb poca intensitat provoca el contrari , una sensació d’intimitat, flebesa ... Tota la gamma de matisos que va de fff (molt fort) a ppp (molt fluix) ens provoca en gran mesura les emocions.

Presentación de PowerPoint:

5. El Timbre Els timbres estridents provoquen sensacions angoixants, que ens fan estar en tensió i ens provoquen irritació. En canvi, els timbres dolços i suaus ens mantenen en un estat plàcid i tranquil.

authorStream Live Help