Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă

Views:
 
     
 

Presentation Description

O companie de consultanță ajută la stabilirea eligibilității Accesarea fondurilor europene presupune respectarea unor reguli stricte pe care proiectul trebuie să le urmeze. Puteți face acest lucru consultând Ghidul solicitantului sau puteți apela la ajutorul unei companii de consultanță.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă Consultanta fonduri europene

slide 2:

Avantajele colabor ării cu o companie de consultan ț ă transparent ă Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă Toți visăm să avem propria noastră afacere și să devenim propriul nostru șef. Pentru ca acest lucru să fie posibil scrierea unui proiect de ajută considerabil să obțineți finanțare pentru afacerea dumneavoastră. fonduri europene Nu știți cum să scrieți proiectul dvs. pentru accesarea fondurilor Nici nu trebuie deoarece o companie de consultanță precum Odas Global Consulting vă stă la dispoziție. O companie de consultanță ajută la stabilirea eligibilității Accesarea fondurilor europene presupune respectarea unor reguli stricte pe care proiectul trebuie să le urmeze. Puteți face acest lucru consultând Ghidul solicitantului sau puteți apela la ajutorul unei companii de consultanță. Un consultant știe exact dacă proiectul este eligibil pentru a primi finanțare europeană și vă îndrumă spre programul de finanțare potrivit pentru afacerea ta. Există multe linii de finanțare oferite de uniunea europeană trebuie văzut la care vă încadrați . Scrierea proiectului – un alt pas important După stabilirea eligibilității pentru finanțare a venit timpul să scrieți proiectul iar dacă gasiti acest fapt ca fiind dificil o companie de consultanță vă poate ajuta. Consultanții cu experiență sunt conștienți de toate criteriile care trebuie respectate într-un pentru ca acesta să primească finanțare. plan de afaceri Trebuie să fie trecute în revistă toate informațiile legate de produs preț plasare / distribuție și promovare . Strategia de marketing în stare incipientă trebuie să conțină o analiză a pieței și a nevoilor publicului țintă identificând oportunitățile și strategiile pentru un demers eficient al afacerii dumneavoastră Cu toate acestea trebuie identificate punctele forte dar și punctele slabe ale afacerii dumneavoastră. Dacă toate acestea par a fi prea complicate un specialist vă poate ajuta chiar de la început.

slide 3:

Avantajele colabor ării cu o companie de consultan ț ă transparent ă Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă Odas Global Consulting – Transparență și profesionalism Când lucrezi cu o companie de transparentă așa cum este Odas Global Consulting știi exact la ce să te aștepți în continuare. De asemenea îți sunt prezentate din start atât riscurile cât și șansele de reușită. Consultanții Odas acceptă doar proiectele care au șanse de succes. consultanta fonduri europene După ce au acceptat să lucreze la proiectul tău nu poate însemna decât un lucru: are șanse mari de a primi finanțare europeană. Dacă proiectul dvs. nu este acceptat din cauza greșelii consultanților Odas aceștia vă vor oferi o rambursare. Satisfacția clienților este foarte importantă pentru Odas motiv pentru care pun accent pe comunicare și respectarea dorințelor dumneavoastră. Ca dovadă a profesionalismului lor au 281 de proiecte câștigătoare și 445 de clienți mulțumiți. Pune-ți încrederea în consultanții Odas și vezi cum este implementat cu succes proiectul tău. Procesul devine mai eficient când alegi să apelezi la ajutor profesional.

authorStream Live Help