TechCrunch Mobile Barcelona Meetup 2013-Her er våre nominert Startups

Views:
 
     
 

Presentation Description

hass and associates online madrid Barcelona kommer i live med forberedelsene til Mobile World Congress, og vi er pumpes om super-international TechCrunch Mobile Barcelona meetup i samme uke. Med takk til våre lokale støttespillere i form av Barcelona.io og Wayra, vi vil bringe dere en sunn runde av startups, VCs og TechCrunch forfattere til å samtidig bort kvelden. Hashtag for arrangementet vil være #TCMB. Her er våre line-up. Som hovedtaler vi vil være med Michael Jackson, tidligere COO av Skype og nå Partner på Mangrove Capital Partners som vil snakke om sin historie på Skype, og hvordan han ser på mobile trender utvikling i fremtiden fra en plattform og investor perspektiv. Få mennesker vet mobil og Michael. Vi vil også være sammen med TechCrunch forfattere Kim-Mai Cutler og Ingrid Lunden som vil være grilling grunnleggerne av varme israelske oppstart Sync.Me, Joe Braidwood, CEO av SwiftKey og Vassili Filipov, leder for Mobile produktet distribusjon på Yandex...

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Free Powerpoint Templates HASS AND ASSOCIATES Online Madrid

TECHCRUNCH MOBILE BARCELONA MEETUP 2013-HER ER VÅRE NOMINERT STARTUPS:

TECHCRUNCH MOBILE BARCELONA MEETUP 2013-HER ER VÅRE NOMINERT STARTUPS Barcelona kommer i live med forberedelsene til Mobile World Congress, og vi er pumpes om super-international TechCrunch Mobile Barcelona meetup i samme uke . Med takk til våre lokale støttespillere i form av Barcelona.io og Wayra , vi vil bringe dere en sunn runde av startups, VCs og TechCrunch forfattere til å samtidig bort kvelden . Hashtag for arrangementet vil være #TCMB. Her er våre line-up . Som hovedtaler vi vil være med Michael Jackson, tidligere COO av Skype og nå Partner på Mangrove Capital Partners som vil snakke om sin historie på Skype, og hvordan han ser på mobile trender utvikling i fremtiden fra en plattform og investor perspektiv . Få mennesker vet mobil og Michael . Vi vil også være sammen med TechCrunch forfattere Kim-Mai Cutler og Ingrid Lunden som vil være grilling grunnleggerne av varme israelske oppstart Sync.Me , Joe Braidwood, CEO av SwiftKey og Vassili Filipov , leder for Mobile produktet distribusjon på Yandex .

PowerPoint Presentation:

I tillegg til Michael Jackson har vi Roberto Bonanzinga Balderton Capital og Oriol Juncosa , en partner med en av Spanias viktigste VC investorer , Nauta hovedstaden . Sammen med dem vil være representanter fra aktive Venture Partners, Nauta hovedstaden , StartupBootCamp og Caixa hovedstaden Risc . Våre pitching konkurransen vil inneholde 8 teamene som er valgt fra den under nominert gruppe . Alle selskaper vil gå gjennom en lukket sesjon , hvor de møter et panel av investorer og eksperter for å avgjøre hvem som går på scenen å kaste , med et panel av dommere bestemme vinneren . Vel hetten det av med nettverk over mat/ drikke . Før TechCrunch Mobile Barcelona, vil Wayra holde deres Barcelona Demo dag. Hvis du er en investor eller mentor og er interessert i å delta Wayra demo dag, vennligst kontakt julian@wayra.org .

PowerPoint Presentation:

Main event: 6:30 pm onsdag , 27 februar . Nettverk : 21: 00 og utover Adresse : Plaza Ernest Lluch jeg Martí nº 5, Telefonica Tower . Dessverre billetter solgt når de ble annonsert , og vil ikke være tilgjengelig på døren . Her er nominert selskaper : OpenSignal -London Den OpenSignal app hjelper brukere med å få bedre signal på sin mobiltelefon gjennom en rekke verktøy , inkludert muligheten til å se retning av bedre cellen signal i sanntid og plasseringen av nærliggende gratis Wi-Fi hotspots. App også publikum-kilder dataene på ytelse og dekning av nettverket slik at vi kan bygge upartisk og nøyaktig mobilnettet dekning kart. Forbrukerne kan bruke denne informasjonen når de vurderer en ny cellen telefon plan, for å sikre de er på nettverket tilbyr den beste dekningen i sitt område . Tellyo -Helsinki Tellyo muliggjør sosiale deling av øyeblikk fra TV-programmer, slik at folk kan finne interessante programmer og TV- stasjoner kan nå nye målgrupper . Stadig økende antall TV-programmer gjør det vanskelig å TV- stasjoner for å nå nye målgrupper , og seerne å finne interessante programmer å se.

PowerPoint Presentation:

BugSense-Athen BugSense er på oppdrag for å angi kvaliteten standarden for mobilprogrammer . BugSense analysere 1 milliard beregninger hver måned på tvers av ulike plattformer , og gir mer enn 13 000 utviklere globalt med app resultatrapporter som hjelper utviklere med å identifisere problemer og skape bedre mobile app opplevelser . BugSense løsningen har den største fordelingen i industrien ifølge AppBrain . BePark – Belgia Være Park stammer fra ideen at parkeringsplasser i byer er underutnyttet . På være Park, har vi utviklet en innovativ løsning basert på den nyeste mobil - og web- teknologi . Være Park teknologi håndterer hele logistikkstyring av parkeringsplassen på parkering brukernes enden og leverandørenes enden . Parkering brukeren kan lokalisere tilgang generell informasjon ( pris , tilgjengelighet , bilder , osv .), åpne døren / barriere av parkering og betale via sin mobiltelefon ( ringe , sms eller SmartPhone App). Parkering-leverandør kan bli med BePark parkering nettverk uten investeringer . BePark vil deretter behandle oppføringer / utganger , betalinger , salg og rapportering i utveksling av en inntektsandel .

PowerPoint Presentation:

AudioSnaps -Barcelona AudioSnaps tar bilder og samtidig fanger omkringliggende lyden og pakker det hele sammen i en standard JPEG- fil (patent pending). Det er like enkelt som noen Foto app og krever ikke noen ekstra trinn . Resulterende AudioSnaps kan deles i hvilket som helst område , og krever ikke en spiller. Resultatet er bilder ledsaget av 5 sekunder av lyd som bedre representerer øyeblikket når de ble tatt og forbedre overføring av følelser . Shpock -Vienna Shpock (" SHop i lommen ") er en mobil loppemarked app for vakre ting og er tilgjengelig på iPhone og Android siden 4 måneder . Shpock gjør det mulig for brukere å rote gjennom tusenvis av produkter ( bilde basert ) i deres nabolag ( produkter sortert etter lokasjon ), Oppdag og selge din gamle playstation , din favoritt skjorte , som ble for stramt , eller din unike , men ikke samsvarer med den andre møbler , designer- sofaen .

PowerPoint Presentation:

Bizzcall -Madrid Vi er gründere med en sterk internasjonal virksomhet utvikling bakgrunn og enorm erfaring i å bygge digitale plattformer . Vi drev også Lextrend fem år siden . Lextrend utvikler on-demand fleksibel programvare-produkter for bedrifter . I dag er Lextrend en klarert utvikleren for forenet mainstays. Bizzcall er et program som tillater bruk av en telefon for både forretnings - og personlige anrop . Bizzcall bruker ikke VoiP , vi er først til å arbeide med ansattes eget mobil kontrakten for å sikre kvalitetsservice og rettferdig refusjon . Lommer United- München BAM ! ' Sosiale ' er den neste store tingen i mobil betaling , og har allerede utløst avbrudd i mange bransjer : med lommer United mobil betaling vil bli neste ! App lar venner til å dele kostnader på farten , ved automatisk kryss-balansering åpen gjeld , og administrerende tilbakebetaling på slutten av hver måned . Gruppepress og sosiale scoring alogorithms sørger for en høy betaling moral. Mens langt fra lett for å iverksette for eksisterende PSP eller banker, en kategori morderen i dette feltet må være sosial av design. Tenke på oss som PayPal, bare med mye mer pal og bli begeistret for en banebrytende brukeropplevelse som er morsom å bruke dag etter dag. Føre til tross alt, dele utgifter bør redusere byrden for alle , ikke årsaken ekstra innsats for noen .

PowerPoint Presentation:

Appscend -Romania Appscend er verdens første ytelse orientert mobil plattform . Spesielt Appscend gjenforener under en enhetlig sky- basert infrastruktur raskest plattformer utvikling-teknologien som er tilgjengelig i dag, sammen med en komplett blanding av backend teknologier som sikrer Programbehandling , en kraftig push- plattform for direktemeldingstjenester som app analytics. Vilynx -Barcelona & Menlo Park Vilynx hjelper deg med å få kontroll over administrere familien din dyrebare minner . Den lar deg få tilgang til videoene på tvers av flere enheter . Våre revolusjonerende 5-sekunders miniatyrbilde Sammendrag gjør surfing, søking og deling raskt og enkelt . Dine videoer blir lastet opp automatisk til din cloud lagringsløsning valgfrihet ( boksen , Dropbox , Google Drive, YouTube). Du vil ikke måtte bekymre deg for å miste en video igjen . Sosialt nettverk element av Vilynx gir brukerne en lett -å- bruke grensesnitt for å dele videoer på Facebook, Twitter, Youtube , e-post eller innenfor Vilynx .

PowerPoint Presentation:

PixelPin Ltd-London Folk husker bilder bedre enn ord. Forskere kaller det bilde overlegenhet effekt (PSE). PixelPin bruker PSE slik at du aldri trenger å huske et passord igjen . Svake passord avsløre brukeren til risikoen for svindel mens de setter dem av ved hjelp av tjenesten . PixelPin er sikrere enn PINs og passord , eliminerer phishing og oppfordrer brukere til å gå tilbake . Det er virkelige fordeler når du bruker en nei-tastatur mobile/smart enhet som det er mye raskere å logikk enn med alfanumeriske passord og gjør godkjenningsprosessen går raskt og enkelt for brukere . PixelPin er et unikt produkt som lar brukerne til å autentisere seg på en sikker måte uten å måtte for ekstra maskinvare eller godta risikoen ved å bruke biometri , uten tilknyttede personvern og lagerkostnader av disse teknologiene . Pixelpins oppgave er å bringe en ny rase av mobile godkjenning produkter til markedet som er enkel å bruke , minneverdig , sikker og tilgjengelig for alle .

PowerPoint Presentation:

PASSNFLY-Barcelona PASSNFLY er en automatisert multi-airline inn- løsning . Den enkleste måten å automatisere din sjekk -ins. automatisk oppdager flyreiser , på tvers av mer enn 200 store flyselskapene over hele verden . Selv med ingen Internett-tilkobling , vil PASSNFLY gjøre det alt for deg , og behandle din flyreise innsjekkinger 24/7, automatisk . Uansett hvor du er i verden ! LetsLunch.com – San Francisco LinkedIn + lunsj = LetsLunch . VI koble deg med interessante fagfolk til å gå til lunsj .

authorStream Live Help