Facebook Klantenservice belgie Krijg de beste online service

Views:
 
     
 

Presentation Description

Iedereen maakt verbinding via Facebook, omdat dit de beste manier is om dit te doen. We hebben veel opties, maar we hebben voor deze gekozen. Dus als je Facebook gebruikt en er een probleem mee hebt, neem dan contact Facebook Belgie. Onze deskundige teams helpen u daarbij.

Comments

Presentation Transcript

Hoe verstuur ik bestanden op Facebook? :

Hoe verstuur ik bestanden op Facebook? Facebook is een populaire sociale netwerksite. Het is het gemeenschappelijke platform waarmee u afbeeldingen, video's, inhoud of gerelateerde dingen kunt delen. Bovendien is het ook geëvolueerd als een krachtig marketinginstrument. Veel mensen gebruiken het als advertentiemedium om hun bedrijfsdoelen te promoten. Het is een van de handige media om verbinding te maken met je vrienden, familieleden, familie of zelfs kantoorcollega's. Het is uitgerust met enkele van de nieuwste functies die nuttig zijn voor zowel onze professionele als persoonlijke behoeften. Hier, met  Facebook Klantenservice belgie , helpdesk, zullen we een korte handleiding geven over het verzenden van bestanden erop. Hiervoor kunt u de hulp van Facebook .com op de computer gebruiken zoals hieronder beschreven: De stappen om bestanden via facebook.com op een computer te verzenden zijn: • Bezoek eerst de officiële website van facebook.com in de webbrowser. • Ten tweede, log in op Facebook. Dit is mogelijk door de accountnaam in de rechterbovenhoek van het scherm te typen en op inloggen te tikken. • Ga verder door een contactpersoon in de chat te selecteren. U kunt op de naam van de persoon klikken in het rechterpaneel van FB. • Tik op open het papierklikpictogram. Deze bevindt zich direct onder de chatbox en valt in het tweede pictogram.

Slide 3:

• Navigeer naar de map die het te verzenden bestand bevat. Selecteer het bestand. Klik één keer om hetzelfde te selecteren en klik vervolgens op de optie Openen. • Om de meerdere bestanden tegelijk te selecteren, tik je op de Ctrl (Windows) terwijl je op elk bestand klikt. • Druk ten slotte op Enter of Return om het geselecteerde bestand te verzenden. Binnen enkele ogenblikken ontving de ontvanger het bestand. Ze moeten dubbelklikken op een bestandsnaam om deze te bekijken. Op dezelfde manier kunt u ook Facebook Messenger gebruiken op telefoon, tablet of computer. Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met het klantenservicenummer voor betrouwbare en nauwkeurige oplossingen. Ze bieden zowel technische als niet-technische ondersteuning. Ze helpen de gebruiker niet alleen om het probleem onmiddellijk op te lossen. Maar zorg er ook voor dat ze niet opnieuw in een vergelijkbare situatie blijven. De professionele tech heeft de nodige vaardigheid en kennis om effectief bovenstaande problemen op te lossen . Original blog source https://contactfacebookbelgie.blogspot.com/2020/05/hoe-verstuur-ik-bestanden-op-facebook.html

authorStream Live Help