Excel Macro | Excel Help

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

https://www.excel-programmeurs.nl/

Comments

Presentation Transcript

Excel Macro:

Excel Macro www.excel-programmeurs.nl

Excel Help:

Excel Help Excel Programmeurs Excel Programmeurs bestaat uit een team van ongeveer 40 Microsoft Office specialisten. Onze recruiters zijn zelf MS Office professionals waardoor we voor u alleen de beste programmeurs over houden.

Waarom Excel Programmeurs :

Waarom Excel Programmeurs Onze 40 Excel programmeurs zijn beschikbaar voor grote en kleine klussen. Mocht u eerst een adviesgesprek willen of laten controleren hoe groot of klein de opdracht is, kan dat ook.

Hoe werken wij? :

Hoe werken wij ? https://www.excel-programmeurs.nl/about/ De ontwikkeling van maatsoftware die meegroeit met alle bedrijfsprocessen nu en later is een interessante en ook vaak confronterende exercitie. Niet alleen wordt de software vervangen, ook processen gaan op de schop. Het levert een heldere en verfrissende blik op vastgeroeste gewoontes.

Ben jij klaar om de manier waarop bedrijven werken te veranderen :

Ben jij klaar om de manier waarop bedrijven werken te veranderen Begeleid door ons of geheel zelfstandig ga je aan de slag bij diverse klanten op nieuwe of bestaande projecten. Als ontwikkelaar, als business analist of als trainer. Heel hands-on en dus vaak in direct contact met de mensen die met jouw software moeten werken. 

Vacatures :

Vacatures

authorStream Live Help