FEM CONTES DIGITALS

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

FEM CONTES DIGITALS:

FEM CONTES DIGITALS

Com vam començar?:

Com vam començar ? Presa de contacte amb els contes digitals a l’escola d’estiu de 2010. Decidim fer tallers intercicle d’educació artística.

Com ens organitzem?:

Com ens organitzem ? Fem 4 tallers setmanalment , mesclant alumnes de primer i segon . Utilitzem les dos hores de dimecres per la vesprada . S’impliquen els 4 tutors de primer cicle.

Els tallers que fem són::

Els tallers que fem són :

VOLUM:

VOLUM

COLOR:

COLOR

EXPRESSIÓ CORPORAL:

EXPRESSIÓ CORPORAL

CONTES DIGITALS:

CONTES DIGITALS

FEM EXPOSICIONS AL PASADÍS:

FEM EXPOSICIONS AL PASADÍS

Per què contes digitals?:

Per què contes digitals ? Perquè d’aquesta manera treballem les següents competències:

COMPETÈNCIA DIGITAL: :

COMPETÈNCIA DIGITAL: treballant l’alfabetització tecnològica i per a prendre consciència de les possibilitats d’utilitzar les ferramentes digitals com a instruments de treball intel·lectual.

COMPETÈNCIA EN COMUNICACIÓ LINGÜÍSTICA:

COMPETÈNCIA EN COMUNICACIÓ LINGÜÍSTICA treballant la comunicació escrita i mitjançant el llenguatge audiovisual.

COMPETÈNCIA CULTURAL I ARTÍSTICA:

COMPETÈNCIA CULTURAL I ARTÍSTICA treballant la capacitat de crear amb tota mena de materials, suports i eines tecnològiques.

COMPETÈNCIA D’APRENDRE A APRENDRE:

COMPETÈNCIA D’APRENDRE A APRENDRE treballant la capacitat de ésser capaç de continuar aprenent de manera cada vegada més eficaç i autònoma.

Desenvolupament del taller:

Desenvolupament del taller El procés de creació del taller s’ha repartit en 6 sessions , que són més o menys , flexibles.

SESSIÓ 1:

SESSIÓ 1 Presentació del treball a fer. Mostrar un conte digital: http://youtu.be/a1los3M5Zzk Decidir el tema general del conte. Decidir els personatges que apareixeran. Començar a escriure el conte entre tots.

SESSIÓ 2:

Acabar d’escriure el conte. Posar-li títol. Buscar una frase per presentar el conte i una altra per acomiadar-lo . Començar a dibuixar els personatges, que es triaran per votació. SESSIÓ 2

SESSIÓ 3:

Continuar dibuixant personatges. Decidir una postura corporal per iniciar i acabar el conte. Començar a fer les fotos dels xiquets, bé d’un en un o bé en grup. SESSIÓ 3

SESSIÓ 4:

Dividir el conte en escenes i pensar quin fons li aniria bé a cada escena. Recerca en internet dels fons per a les diferents escenes. Gravar a l’ordinador les frases del conte. SESSIÓ 4

SESSIÓ 5:

Muntatge del conte: inserir fons en pàgines de power point , inserir personatges i veus, donar moviment als personatges... SESSIÓ 5

SESSIÓ 6:

Finalitzar el muntatge. Visualització del conte. Donar un dossier amb el conte i els dibuixos. SESSIÓ 6

FERRAMENTES PER A L’EDICIÓ DEL CONTE:

FERRAMENTES PER A L’EDICIÓ DEL CONTE Per a l’edició de les imatges : GIMP+tableta digitalitzadora També pot resultar útil per fer certs treballs el PICASA

Slide 32:

Per a gravar les veus : GRAVADORA DE SONS

Slide 33:

Per a muntar el conte : POWER POINT

Slide 34:

Per passar el conte a vídeo: CAMTASIA 7

Slide 35:

Per fer els personatges : CRAZY TALK

Slide 36:

El treball d’un conte digital requereix molta dedicació per part del mestre , tant més quant més xicotets són els alumnes , però el resultat MEREIX LA PENA!

authorStream Live Help