CUC RÀDIO.2

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

CUC RÀDIO : 

CUC RÀDIO - CEIP Salvat Papasseit -

JUSTIFICACIÓ : 

JUSTIFICACIÓ La idea va néixer a partir de la presentació de la ràdio del CEPSA Oriol Martorell de Barcelona, durant el curs de formació de CLICS 2007-2008… … i de la necessitat de recursos per treballar la llengua oral. Per començar, es va elaborar una programació.

FASES DEL PROJECTE : 

FASES DEL PROJECTE L’activitat va arrencar en el marc de l’aula d’acollida. En una segona fase es va extendre a tota l’escola, perquè l’alumnat de l’aula ordinària volia participar-hi. Ben aviat hi va haver un volum considerable d’enregistraments, que ens van portar a crear un bloc només per a la ràdio: http://cucradio.blogspot.com/

ORGANITZACIÓ : 

ORGANITZACIÓ L’horari La carpeta d’aula La graella Els ajudants de direcció

L’horari : 

L’horari A la porta de l’aula d’acollida hi ha un calendari penjat. L’alumne que hi vol participar hi reserva hora. La franja horària de la que disposem és els dilluns a la tarda (quan no tenim formació) i els dimecres de 4 a 5 (perquè l’aula d’acollida funciona amb pocs alumnes).

La carpeta d’aula : 

La carpeta d’aula Cada grup classe té una carpeta que conté: Vocabulari bàsic radiofònic Graelles en blanc per a fer les propostes Graella de programació

La graella : 

La graella Quan un grup té una proposta, la redacta en una graella en blanc. Es tracta d’iniciatives dels alumnes, no hi ha cap tipus d’imposició. La tutora sol supervisar la proposta, que cal lliurar a net i per escrit.

Els ajudants de direcció : 

Els ajudants de direcció A partir de tercer hi ha un grup d’alumnes en cada classe que és responsable de recollir les propostes i comunicar-nos-les. És obligatori que dins d’aquest grup d’ajudants de direcció hi hagi sempre un alumne de l’aula d’acollida.

La programació : 

La programació Els temes que abarca la programació de Cuc Ràdio són molt variats.

Audicions: : 

Audicions: Aula d’acollida Quart Setmana cultural

GALERIA D’IMATGES : 

GALERIA D’IMATGES

HEM GUANYAT UN PREMI... : 

HEM GUANYAT UN PREMI... Darrerament, el bloc de Cuc Ràdio ha aconseguit el primer premi en el III Premio Espiral Edublogs 09, en la categoria de bloc de centre

http://cucradio.blogspot.com : 

http://cucradio.blogspot.com

RECOMANACIONS FINALS : 

RECOMANACIONS FINALS Quan volem engegar una activitat com aquesta, ens pot frenar la por al maquinari. Podem disposar del kit de ràdio del CRP, però per iniciar-nos en els enregistraments n’hi ha prou amb el programa Audacity, que ens podem descarregar de Xtec Media. Per penjar els enregistraments, és recomanable crear un bloc. És un projecte molt engrescador, però cal tenir en compte que necessitarem posar-hi entusiasme, perquè suposa moltes hores de treball.

authorStream Live Help