Hoe kunnen we mijn Acer Aspire-laptop ontgrendelen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Veel gebruikers maken een wachtwoord aan op een Acer-laptop om hun persoonlijke gegevens te beschermen tegen hackers. Maar het probleem met de wachtwoorden is dat ze minder goed te raden en vaak ook meer te vergeten zijn. Als u uw BIOS-wachtwoord bent vergeten,

Comments

Presentation Transcript

Hoe kunnen we mijn Acer Aspire-laptop ontgrendelen :

Hoe kunnen we mijn Acer Aspire-laptop ontgrendelen

Slide2:

Veel gebruikers maken een wachtwoord aan op een Acer-laptop om hun persoonlijke gegevens te beschermen tegen hackers. Maar het probleem met de wachtwoorden is dat ze minder goed te raden en vaak ook meer te vergeten zijn. Als u uw BIOS-wachtwoord bent vergeten, kunt u een herstelschijf gebruiken om uw apparaat te ontgrendelen als u eraan denkt er een te maken voordat u de code kwijtraakt. Anders moet u uw systeem herstellen om de code uit uw account te verwijderen.

Slide3:

Om dit uit te voeren, volgt u enkele snelle stappen van het ondersteuningsteam van Acer om uw ambitie te ontgrendelen. Houd de Acer-herstelschijf bij u voordat u met het proces begint. Plaats eerst de schijf met het label ‘Systeem-cd’ en start uw systeem opnieuw op. Vervolgens moet je herhaaldelijk op de F12-toets drukken als je het logo van het merk ziet. Vervolgens gebruik je de pijltjestoetsen om te navigeren en ‘CDROM’ te selecteren als je de ingebouwde drive gebruikt, anders selecteer je ‘USBCDROM’ als je een externe drive gebruikt en druk je op enter.

Slide4:

Nu moet u wachten op de schijfprompt en vervolgens de systeemschijf vervangen door de herstelschijf. Plaats nu eerst schijf 1 als u meerdere herstel-cd's hebt. Klik vervolgens op 'herstellen' in de eRecovery-beheerprompt en op de hit 'herstel het besturingssysteem en bewaar gebruikersgegevens'. U kunt ook op de eerste optie klikken, namelijk ‘Het systeem volledig terugzetten naar de fabrieksinstellingen’ om de hele laptop schoon te maken. Klik vervolgens op Ja en klik vervolgens op start om het proces te bevestigen. Uw systeem wordt opnieuw opgestart en het herstelscherm wordt weergegeven.

Slide5:

Klik vervolgens op volgende en OK om door te gaan met het herstelproces. Meld u na voltooiing van het proces aan en maak een nieuw wachtwoord voor uw account. Als u mondelinge hulp van de experts wilt voor het bovenstaande proces, kunt u contact opnemen met onze  Acer-ondersteuning nummer   +32-25885504  en krijgt u onmiddellijk volledige begeleiding van onze experts.

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Acer belgie contacteren +32-25885504 Source Thank You

authorStream Live Help