Inspirerande citat om varumärke del 1 b

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Inspirerande citat om sociala medier, kommunikation, Internet, reklam m.m. : 

Inspirerande citat om sociala medier, kommunikation, Internet, reklam m.m. Källa: bloggar, tidningar och andra källor som offentliggjordes på Internet under perioden januari-november 2009 Samlade av Elwira Kotowska Total Marketing Scandinavia AB Del 1.

Slide 2: 

Micco Grönholm – The Brand- Man Ett varumärke är vad människor förväntar sig att det skall vara. Läs det en gång till. Ett varumärke är förväntningar. Punkt.

Slide 3: 

Micco Grönholm – The Brand- Man Kan det vara så att de finansiella institutionerna så sakteliga börjar inse att de framöver inte kan överleva genom att enbart fokusera på att tjäna pengar? Och att de istället måste börja fokusera på att tjäna människor?

Slide 4: 

Micco Grönholm – The Brand- Man Tyvärr kan ingen med säkerhet säga exakt hur framtiden kommer att te sig. Men en sak vågar jag förutse: tevebolagen, radiostationerna och tidningshusen kommer inte att vakna upp en vacker dag och upptäcka att de åter igen sitter i förarsätet.

Slide 5: 

Brit Stakston – JMW Communication Sociala medier är ju inget annat än tjänster skapade av oss själva för att vi människor har ett djupt liggande behov av att vilja kommunicera.

Slide 6: 

Brit Stakston – JMW Communication I sociala medier finns nyckeln till er framtida affär, det är strategisk affärsutveckling det handlar om och snart vardag. Vägen dit är att prova själva, “Try it. Live it.” som vi säger.

Slide 7: 

Niclas Strandh– DigitalPR Traditionell reklam kan inte förändra en åsikt men konversationer kan. Att prata med rätt person, vid rätt tillfälle på rätt sätt är en konst. Som är nödvändig att lära sig..

Slide 8: 

Niclas Strandh– DigitalPR Sociala medier är inte någon lek längre. Det är inte en extra liten cherry on the top utan en viktig pusselbit i integrerad marknadskommunikation.

Slide 9: 

Johan Groth gogab.se Vad är den sociala webben? Enligt min uppfattning handlar den sociala webben om att människor, utifrån sina egna relation och intressen, skapar innehåll på the World Wide Web.

Slide 10: 

Johan Groth gogab.se Många tror ju att utvecklingen kommer att gå fortare och fortare. Själv tror jag att det vi ser just nu är snabba förändringar i en ny och outforskad bransch. Just nu gäller det, hur som helst, att vara öppen och lyhörd. Våga prova och dra slutsatser.

Slide 11: 

Mattias Åkerberg www.pleasecopyme.se Människor har ledsnat på reklam i den form vi lärt dem, och vill se varumärken som kommunicerar ärligt och mänskligt med sina konsumenter. Verkligen kommunicerar. Lyssnar, tänker, pratar, lyssnar. Som bjuder på sig själva. Som berättar någonting intressant.

Slide 12: 

Mattias Åkerberg www.pleasecopyme.se Mixen av digitala mötesplatser skiljer sig beroende på företag. Twitter är just nu en utmärkt kanal för snabba meddelanden, medan en företagsblogg mer kan fördjupa och samla dialogen. Mixen av digitala mötesplatser bygger på ett strategiskt arbete. Och sociala medier är inte som handen i handsken för alla företag.

Slide 13: 

Christian Rudolf disruptive.nu Nätet är ett forum för mig. Ett stort torg där massor med aktörer möts kring olika behov. Det är precis som ett torg år 1750, strax innan den industriella revolutionen påbörjas. Det handlar om människor.

Slide 14: 

Christian Rudolf disruptive.nu Jag vet att många rynkar på näsan åt dessa ständiga status uppdateringar på Facebook, microbloggande, bambusande och friendfeedande. Men alla dessa tjänster tillgodoser ett grundläggande behov hos människan att ingå i en gemenskap och att ha mänsklig kontakt.

Slide 15: 

Tack för din tid! Vi hoppas att du var inspirerad Har du läst ett inspirerande blogginlägg? Tidningsdebatt? Vill du dela med dig och inspirera flera? Mejla till info@totalmarketing.se och glöm inte att ange källan till ditt citat! www.totalmarketing.se Musik: Electric Funky ”Hold Me”, källa Jamendo.com

authorStream Live Help