Hoe de sandbox-optie in uw Avast Antivirus 2017 te verwijderen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van de optie proces naar sandbox in uw avast-antivirus? zodat u in contact kunt komen met het Avast klantenservice team en passende oplossingen voor uw vragen kunt krijgen. Voor meer info kunt u de Avast helpdesk telefoon bellen + 32-78481698 en ons bezoeken: https://bit.ly/2C823ze

Comments

Presentation Transcript

Hoe De Sandbox-optie In Uw Avast Antivirus 2017 Te Verwijderen :

Hoe De Sandbox-optie In Uw Avast Antivirus 2017 Te Verwijderen

Slide2:

Van de verschillende functies die Avast aan zijn gebruikers biedt, is er een belangrijke functie die bekend staat als ‘Avast Sandbox’. Met deze functie kan de antivirus automatisch de gevaarlijke software detecteren die op uw pc wordt uitgevoerd. Het detecteert de software onmiddellijk en biedt u het platform waarop u de software kunt gebruiken in een gevirtualiseerde omgeving die uw pc niet kan schaden. Terwijl u software in de Avast Sandbox gebruikt, kunt u geen permanente wijzigingen in de software aanbrengen die voor enig ongemak kunnen zorgen.

Slide3:

De antivirus biedt u de mogelijkheid om de ‘Avast Sandbox’ te verwijderen, waardoor de software niet in de sandbox kan worden uitgevoerd. Om de Avast-sandbox te verwijderen, doorloopt u de instructies van  bellen Avast belgie   +32-78481698  en volgt u ze op. Deze instructies helpen u bij het oplossen van uw problemen met de sandbox-functie van antivirus.

Slide4:

In de rechterbenedenhoek van het scherm staat een rond oranje Avast-pictogram, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer “Open Avast-gebruikersinterface”. Nu verschijnt het hoofdmenu voor Avast. Er is een kopje ‘Extra beveiliging’ aan de linkerkant van het menu. Selecteer de kop en klik vervolgens op de “AutoSandbox” -functie hieronder. Klik op de knop “Instelling” onderaan het venster. Verwijder nu het vinkje uit het selectievakje met het label “Enable AutoSandbox” Klik ten slotte op de knop “Ok” en sluit het Avast-hoofdmenu.

Slide5:

Na het volgen van deze stappen kunt u de sandbox-optie van de Avast-antivirus verwijderen. Als er zich een probleem voordoet met betrekking tot de software, kunt u  contact opnemen met Avast klantenservice . Zij helpen u direct met de garantieoplossing. Afgezien hiervan biedt de Avast-ondersteuning een breed scala aan diensten aan hun gebruikers. Om meer te weten te komen over hun diensten, kunt u hun officiële website bezoeken. Born

authorStream Live Help