Hoe Avast antivirus van uw systeem te verwijderen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Avast-software is zo'n optie beschikbaar voor mensen die uitkijken naar een sterke antivirus. als sommige mensen Avast-antivirus niet van uw systeem kunnen verwijderen, kunt u eenvoudig Avast-helpdesk +32-78480699 bellen

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe Avast antivirus van uw systeem te verwijderen?

Slide 2:

Een antivirusoplossing is een must voor de veiligheid van computergebruikers in de hedendaagse generatie. Omdat hackers en virussen hun intensiteit voortdurend upgraden om een systeem te kapen, is het belangrijk om uw systeem te beschermen.

Slide 3:

Avast-antivirus is zo'n optie beschikbaar voor mensen die uitkijken naar een sterke antivirus. Het wordt geleverd met het webcamschild, gevoelige gegevensblad en nog veel meer functies om internetbedreigingen te detecteren.  Avast Ondersteuning  Team België is zelfs beschikbaar voor iedereen die zelfs een klein probleem met de antivirus ondervindt.

Slide 4:

Soms werkt uw systeem mogelijk niet zo soepel als voorheen na het installeren van deze antivirus. Als u vergelijkbare instanties hebt ervaren, kunt u de onderstaande stappen volgen om deze antivirus uit te schakelen.

Slide 6:

Stappen om Avast antivirus uit te schakelen : Allereerst moet u het dialoogvenster gebruiken. Om deze box te bedienen, moet u de knoppen "Windows" en "R" tegelijkertijd een tijdje ingedrukt houden . Schrijf nu 'msconfig.exe' in de daarvoor bestemde ruimte en druk op enter. Dit zal uw systeemconfiguratievenster vragen om te worden gestart.

Slide 7:

Kies de optie 'opstarten' en druk opnieuw op de optie 'opstartitem'. Dit zal deze opstarttoepassingen vragen om alfabetisch te worden . Navigeer 'Avast!' in al die opties die voor je aanwezig zijn. Als alternatief moet u ook zoeken naar 'ashDisp.exe' in deze lijst met opties. U moet dit zichtbare vakje naast deze toepassing uitschakelen. Dit zal deze toepassing vragen de werking te stoppen . Druk op de optie 'Toepassen' en tik opnieuw op 'OK'. Het systeemconfiguratievenster wordt gesloten en deze procedure wordt gestopt.

Slide 8:

Als u problemen ondervindt bij het volgen van een van deze bovengenoemde stappen, kunt u contact opnemen met  Avast klantenservice  +32-78480699 . De experts die de klantenservice bieden, zorgen ervoor dat hun gebruikers op tijd legitieme oplossingen kunnen bieden. Zelfs uw meest gecompliceerde problemen worden zelfs zo snel mogelijk door hun snelle expertteam opgelost.

Slide 9:

Avast Software is een van de populairste antivirusprogramma's ter wereld en het uitschakelen van uw systeem kan uw systeem in een gevaarlijke situatie brengen. Als het systeem niet soepel werkt, moet u uw systeem liever upgraden. Lees ook deze blog:  Hoe kan ik de Avast-wachtwoorden van mijn pc verwijderen ? Bron

authorStream Live Help