Kaspersky verwijderen - Kaspersky Antivirus 2009 verwijderen?

Views:
 
     
 

Presentation Description

U moet vertrouwen op een professioneel verwijderprogramma om ongewenste programma's voorzichtig van uw bureaublad te verwijderen. Gewoonlijk bieden uninstallers een zeer aangename gebruikersinterface en verwijderen de verwijderingsprogramma's van programma's.

Comments

Presentation Transcript

Kaspersky Verwijderen - Kaspersky Antivirus 2009 Verwijderen :

Kaspersky Verwijderen - Kaspersky Antivirus 2009 Verwijderen

Slide 2:

Heeft u problemen met het verwijderen van het ongewenste Kaspersky-programma van uw computer? Kaspersky is misschien een beetje moeilijk te verwijderen als een programma dat goed aansluit op het besturingssysteem, dat ook door Kaspersky zelf is overeengekomen. Handleidingen om Kaspersky antivirus 2009 volledig van uw bureaublad te verwijderen, bevinden zich hier echter op de juiste locatie.

Slide 3:

Methode één: Kaspersky antivirus 2009 handmatig verwijderen Ga eerst naar de Start-knop en vervolgens naar het Configuratiescherm. Dubbelklik hier op de knop Programma's toevoegen / verwijderen. U ziet dan een lijst met alle geïnstalleerde programma's op uw bureaublad. Zoek het Kaspersky-programma en druk op "Verwijderen / Wijzigen" om de verwijdering te starten. Volg de maatregelen op het scherm om het verwijderingsproces te voltooien.

Slide 4:

Zo kunt u de Kaspersky -antivirus 2009 handmatig van uw computer verwijderen . Dit gebeurt echter veel dat sommige bijbehorende registervermeldingen in het register van Windows worden achtergelaten . Om een ​​ grondig verwijderingsproces te garanderen , moeten de vermeldingen onder de volgende takken worden gecontroleerd en verwijderd : % Documents and Settings% All UsersStart MenuPrograms % Documents and Settings% All UsersDesktop % Documents and Settings% All UsersToepassingsgegevens HKEY_CURRENT_USERSoftware HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall

Slide 5:

Maar wees voorzichtig bij het wijzigen van het Windows-register. Voor het grootste deel van het moment wordt de handmatige methode voor het verwijderen van kaspersky antivirus 2009 alleen aanbevolen voor geavanceerde pc-gebruikers, met een kleine fout die leidt tot een volledige systeemcrash. een computerprofessional, moet u de onderstaande techniek gebruiken.

Slide 6:

Methode twee: 2009 verwijdering van automatische kaspersky antivirus U moet vertrouwen op een professioneel verwijderprogramma om ongewenste programma's voorzichtig van uw bureaublad te verwijderen. Gewoonlijk bieden uninstallers een zeer aangename gebruikersinterface en verwijderen de verwijderingsprogramma's van programma's. Als u kaspersky antivirus 2009 voorzichtig van uw bureaublad wilt verwijderen, probeer dan: Perfecr Uninstaller!

Slide 7:

Als u Kaspersky in meer detail wilt verwijderen, gaat u rechtstreeks naar Kaspersky verwijderen. [ http://www.klantenservicebelgies.com/kaspersky-belgie ] Bron We bieden ook klantenondersteuning voor  Outlook Helpdesk Nederland .

authorStream Live Help