DXN "Franchise" - A jövő üzlete a ma vállalkozójának!

Views:
 
     
 

Presentation Description

A vásárlási szokások megváltozása, az internetes kereskedelem fejlődése és sok más tényező miatt ma már a hagyományos bolti kereskedelem, vendéglátás és más szolgáltatások egyre nagyobb küzdelmet vívnak az új ügyfelekért. A szezonalitás miatt sokszor a legjobb helyek is komoly anyagi problémába kerülnek, több a kiadás mint a bevétel! Ezért a profi vállalkozók minden lehetőséget megragadnak, hogy a maximumot hozzák ki , a már meglévő lehetőségükből, üzletükből, szolgáltatásukból! Vannak módszerek amikkel ezeknek a száma bizonyos mértékig növelhető, mi nem ebben tudunk elsősorban segíteni, bár lehet ez is egy „melléktermék" . A mi ajánlatunk a hatástöbbszörözésről szól, vagyis a befektetett munkánkból, kapcsolati tőkénkből, hogyan hozhatjuk ki a legtöbb hasznot. - Hogyan érhetjük el, hogy az egyszer elvégzett munkáért egy életen át jöjjön a bevétel? - Milyen rendszer tudja biztosítani azt, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt keressünk és eljussunk oda, hogy a jövedelmünk ne igényeljen aktív jelenlétet, munkát, hanem passzív jövedelemként jelenjen meg? - Hogyan érhetjük el, hogy egy vendég, vagy egy vásárló - bárhol is él a világon - ne csak az egyszeri kiskereskedelmi hasznot hagyja nálunk, hanem törzsvásárlóvá váljon és egy életen át profitáljunk majd a fogyasztásából? Ebben tud segíteni a DXN „Franchise” rendszere! http://wellnesskavehaz.hu/dxnfranchise

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint bemutató:

Mit értünk franchise alatt? A szót csak hasonlatként használjuk , mivel ezt a fajta értékesítési rendszert, a Network marketinget, nagyon gyakran hasonlítják Franchise rendszerekhez! Miért is? Az ilyen fajta tevékenységnek van egy Know-how jellege , vagyis a teendőket, munkafeladatokat nem mindenki maga találja ki, és végzi, ahogy neki jól esik, hanem aki sikereket akar elérni, az „megveszi, átveszi” azt a munkasort, feladatsort amit azok az emberek találtak ki, állítottak össze, akik már sikeresek lettek ebből az üzletből! A cég adja a nevét, a Márkát, a termékeket, az eszközöket a termékek népszerűsítéséhez, az oktatást, a tudást, és a kiszolgálási hátteret! A „franchise” partner adja, a kapcsolatait, a helységet, és a munkaerejét, idejét, hogy a cégtől kapott eszközöket, és az üzleti módszereket használva, részt vesz új törzsvásárlók a céghez való csatlakoztatásában, az adott és ezért az egyszer elvégzett munkáért, a cégtől egy életen át jutalékot kap személy vásárlása fogyasztása, esetleges üzleti forgalma után! Nincs franchise díj, nincsenek elkötelezettségek, beépített kényszerek, elvárások! A rendszer a kölcsönös megbízhatóságra, közös érdekekre épít és a rendszer tagjaira bízza, hogy ki mennyit vesz ki a cég által biztosított előnyökből és lehetőségekből! Kockázatmentes befektetés! Kötelezettségei csak a cégnek vannak. Mégpedig a zökkenő mentes termékellátás, a minőség fent tartása, az ügyfélszolgálat és kiszolgálás magas színvonala, és a hiánytalan pontos jutalék elszámolás. A csatlakozó tagok egyetlen kötelezettsége az etikai szabályzat betartása, és a tisztességes üzletvitel, amivel a cég és termékeinek hírnevét emelik és nem járatják le!

PowerPoint bemutató:

Kiknek ajánljuk? A DXN „franchise” rendszerét elsősorban vállalkozóknak ajánljuk, azoknak akik rendelkeznek már valamilyen ügyfélkörrel, vásárlókkal, vendégekkel, és szeretnék, hogy a lehetőségeikből, így ezekből az emberekből is, a lehető legtöbbet tudják kihozni, és a legtöbb hasznot tudják realizálni abból a névlistából, kapcsolati rendszerből , vevő vagy ügyfélkörből amivel rendelkeznek, akikkel nap mint nap találkoznak a saját vállalkozásuk, szolgáltatásuk témájában. Vendéglátás: Kávézók, Cukrászdák, Étterem, Pizzéria, Gyros , Gyorsvendéglő! Ezeken a helyeken a kiskereskedelmi értékesítés is beleférhet. Idegenforgalmi helyek, szállások: Panzió, Apartman, Hotel, Kemping, ahol a szállóvendégek lehetnek potenciális célpiac, akik az egész világra kiterjeszthetik a jövedelem forrásunkat! Szolgáltatók: Fodrász, Kozmetikus, Pedikűrös, Masszőr, személyi edző, konditerem, szolárium, tulajdonos, de ide tartozhat minden szakma ahol mindig új emberekkel találkozik az ember, tehát egy könyvelő, autószerelő, fogorvos, természetgyógyász is élhet a lehetőséggel, hogy az ügyfeleinek megmutassa a lehetőséget, ami segíthet a szinte biztosan meglevő problémáira! Hisz bátran ki lehet jelenteni, hogy ma Magyarországon az emberek 80%-ának van egészségügyi vagy anyagi jellegű problémája, amire megoldást keres , és ha nem Önnél akkor majd máshol, meg fogja találni! De miért ne Önnél találja meg, miért ne kaphatna Öntől információt ?

PowerPoint bemutató:

Az Alap koncepció: A vásárlási szokások megváltozása , az internetes kereskedelem fejlődése és sok más tényező miatt ma már a hagyományos bolti kereskedelem , vendéglátás és más szolgáltatások egyre nagyobb küzdelmet vívnak az új ügyfelekért . A szezonalitás miatt sokszor a legjobb helyek is komoly anyagi problémába kerülnek, több a kiadás mint a bevétel! Ezért a profi vállalkozók minden lehetőséget megragadnak, hogy a maximumot hozzák ki , a már meglévő lehetőségükből, üzletükből, szolgáltatásukból! Vannak módszerek amikkel ezeknek a száma bizonyos mértékig növelhető , mi nem ebben tudunk elsősorban segíteni , bár lehet ez is egy „ melléktermék " . A mi ajánlatunk a hatástöbbszörözésről szól , vagyis a befektetett munkánkból , kapcsolati tőkénkből , hogyan hozhatjuk ki a legtöbb hasznot . -    Hogyan érhetjük el , hogy az   egyszer elvégzett munkáért egy életen át jöjjön     a   bevétel ? -    Milyen rendszer tudja biztosítani azt , hogy egyre kevesebb munkával , egyre     több   pénzt keressünk  és eljussunk oda , hogy a jövedelmünk  ne   igényeljen aktív   jelenlétet , munkát ,  hanem passzív jövedelemként jelenjen meg ? -   Hogyan érhetjük el , hogy egy vendég , vagy egy vásárló - bárhol is él a   világon - ne csak az egyszeri   kiskereskedelmi hasznot hagyja nálunk , hanem törzsvásárlóvá váljon és egy életen át profitáljunk   majd a fogyasztásából ? Ebben tud segíteni a DXN „ Franchise ” rendszere !

PowerPoint bemutató:

Röviden összefoglalva , a rendszer lényege , hogy azok az emberek akik vásárlóként , ügyfélként , vendégként megjelennek a vállalkozásunknál és egyszeri forgalmat jelentettek idáig , a DXN által biztosított rendszer és eszközök segítségével, a forgalmunkat megtöbbszörözhetik , akkor is, ha esetleg fizikálisan többször nem is jelennek meg nálunk . ( Gondoljunk azokra a turistákra , akik más városból vagy országból érkezve , idáig is igénybe vették szolgáltatásunkat , de utána elmentek és többet ebből a kapcsolatból nem tudtunk profitálni .) A rendszer lényege tehát , arra tényre alapoz , hogy az emberek 80 %-a az egész világon kávéfogyasztó és szinte nincs olyan vendégség vagy üzleti tárgyalás , ahol ne kerülne elő a kávé . A kávézás több mint egy szokás , sokak számára egy pozitiv érzés , egy szenvedély , sőt van akinek függőség . Ezért a kávé a víz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital , és az olaj után a legnagyobb mennyiségben eladott termék . Ezért a kávéval foglalkozni mindig jó üzlet . Azonban a legnagyobb profitot a kávés cégek teszik el , és egyik se fizet azért , ha megkedveltetjük a kávéjukat a vendégeinkkel és otthon is azt fogják esetleg megvenni és fogyasztani ! A DXN kávé és cég ennyiben más ! A DXN fizet azért ha az ő kávéjukat népszerűsíti és ha törzsvásárlókat szerez a cégnek a világ bármely pontjáról ! A rendszer lényege !

PowerPoint bemutató:

A ganoderma kávé ezért a legjobb alternatíva , mivel a ganoderma közömbösíti a kávé csersav és koffein tartalmát , igy nem savasít , nem égeti a gyomrot és nem emeli fel a vérnyomást . A ganoderma több mint 200 hasznos tápanyagot tartalmaz , így emiatt a kávézással a testünk öngyógyító képességét és immunrendszerét is erősíthetjük . A kávé olyan termék ami minden vállalkozáshoz kapcsolható , bárki megkínálhatja ügyfeleit , vendégeit és nem igényel semmi szaktudást , manipulációs eszközt , hogy megtudjuk kedveltetni , eltudjuk adni , hisz eladja magát ! Premium ízvilágával, és az egészségre gyakorolt jó hatásával hamar kedvencé válik s szívesen váltanak rá az emberek , főleg akiknek fo n tos az egészség és tenni is akarnak érte ! A DXN a világ legnagyobb ganodermás cége , az első ganodermakávés cég – a többi mind belőle vált ki, vagy később indult, látva a termék népszerűségét - és a legnagyobb saját bio ültetvényekkel rendelkező cég, amely egy kézben tart mindent, a kutatástól, a termesztésen át, a csomagolásig és a fogyasztókhoz való eljuttatásig s a jutalékok pontos elszámolásáig az egész világon! Minden tanúsítvány, engedély, és minősítés megvan, és sok díj bizonyítja a termékek sikerét! A DXN céget 23 éve   alapitotta dr.Lim Siow Jin Malysiában , és ma már a  világ több mint 160 országából elérhetőek a DXN termékei ,   és bárhol a világon építhető az üzlet ! A DXN forgalmi adatai s taglétszáma alapján, a megtisztelő 24. helyen áll a direkt értékesítő vállalatok listáján , messze a versenytársai előtt! Miért pont kávé, miért pont DXN?

PowerPoint bemutató:

Úgy gondoljuk , hogy minden ember szívesen veszi , ha megkínálják egy csésze kávéval . Ezért ha a vendégeinek , ügyfeleinek megmutatja ezt a kávét , akkor a tapasztalatok alapján , nagyon sokan váltani akarnak . Ezt bizonyítja , hogy a DXN cég több mint  6 Millió regisztrált törzsvásárló val rendelkezik és ez akár 20 millió valós fogyasztót is takar !   Gondolatébresztő kérdések: Miért ne lehetne kihasználni az ügyfelekkel való időtöltést arra , hogy felkeltsük az érdeklődését   az egészséges kávé , a spirulina , a ganoderma , vagy a cordyceps teljesítménynövelő hatása felé ? Hasznosabb és jövedelmezőbb mint a kormányt , a politikát szidni , vagy a Barátok közt esetleg a Való Világ pletykáiról beszélgetni ! Miközben vár a vendég olvashatja a plakátokat , szórólapokat , kis füzeteket a termékek előnyeiről , az egészségmegőrzés lehetőségeiről , esetleg egy kockázat nélkül elindítható   vállalkozás lehetőségeiről ? Panziókban , szállodákban mindig adnak valami kis ajándék csokit , kekszet a vendégeknek . Miért ne lehetne egy tasak DXN kávét adni ajándékba adni , és vele együtt megadni a honlapunk címét ? Lehet ilyesmit mondani : Vigye haza a jóérzést amit nálunk kapott , s mikor otthon is ezt a kávét issza gondoljon ránk :) Vagy: „Őrizze egészségét! Növelje teljesítményét, teherbíróképességét a túrázás vagy sielés alatt! Vegye meg napi táplálékkiegészítőjét a recepción, támogassa és védje szervezetét ma is!” Így lehet egyszeri vendégből egy életre haszont termelő törzsvásárlónk ! De sok üzlet , szolgáltatás , panzió rendelkezik kirakatokkal , belső vitrinekkel amik nem termelnek pénzt , csak dekorációra használják ! Miért ne lehetne a DXN termékeit odatenni , s felhívni a figyelmet azok el ő nyeire , a honlap címünk megadásával ! Hogyan kapcsolódhat ez az Ön vállalkozásához ?

PowerPoint bemutató:

Lehet még több DXN is ! Ha igazán megérti a lényeget, szerezz saját terméktapasztalatot és Ön is a ganoderma kávé szerelmese lesz, biztos, hogy még nagyobb lehetőséget fog látni, a termékek népszerűsítésében, és nemzetközi bevezetésében, elterjesztésében! Első lépésként 1 millió európai fogyasztó a célunk, és a tapasztalatok azt bizonyítják, ez nem túlzó elképzelés! Jelenleg is már 2 új gyár épül, egy Bulgáriában, egy Olaszországban a növekvő európai igények kielégítésére! Ez a forgalom, és létszám létre fog jönni Önnel vagy Ön nélkül is ! A kérdés az, hogy Ön ki akarja-e venni a részét ebből a növekedésből, és mekkora „szeletet akar ebből a tortából?” Az európai piac 2009-ben indult, és sok ország megnyitása még csak most fog indulni, tehát új tagok, vállalkozók, vezetők behozásával a rendszerbe, egész országok forgalma kerülhet Ön alá a fogyasztói hálózatban! Ezért érdemes nem csak abban gondolkodni, hogyan növelheti helyi vállalkozása bevételét a DXN segítségével, hanem abban is, hogyan léptethet be Ön is más vállalkozókat, panzió kávézó étterem tulajdonosokat, szolgáltató vállalkozásokat, vagy olyan embereket akik még nem tudtak sose vállalkozni, mert nem volt rá pénzük, de szívesen megragadnának egy kockázat mentes lehetőséget, ahol bérleti díjak, rezsi, alkalmazottak, ügyfélszolgálati feladatok stb nélkül ők is korlátlan mértékű passzív jövedelem termelő vállalkozás tulajdonosai lehetnének!

PowerPoint bemutató:

Fantázia lehet még kifejezetten DXN egészséges kávékat forgalmazó kávézok, cukrászdák nyitásában is, forgalmas helyeken, vagy olyan helyeken ahol sok egészségtudatos ember fordul meg nap mint nap. Lehet, ez csak egy sarok, egy kis „büfé” ahol egészséges kávét, kakaót, teát, wellness italokat, gyümölcs juice-t, turmixokat fogyaszthatnak a vendégek például egy edzőteremben, fitnesz szalonban, uszodában stb.!

PowerPoint bemutató:

A DXN cég ingyenes eszközöket biztosít arra , hogyha Ö n bemutatja , megkóstoltatja vagy ajándékként adja a vendégeinek ezt a kávét és azok ezt megkedvelik , vásárolni akarják a későbbiekben , akkor ezt az Ön vállalkozásán keresztül tehessék meg . Nézzük ezeket az eszközöket, amelyeket a DXN-hez való csatlakozásakor ingyen megkap : 1. Több mint 20 nyelven biztosít a cég professzionális, tájékoztatást végző és értékesítő weboldalakat, videókat és nyomtatott tájékoztató anyagokat. A weboldalakat , bizonyos mértékig mindenki a maga profiljára alakíthatja, vagyis a saját vállalkozását, szolgáltatását reklámozhatja. / pld. Panzió, Kávézó, Fodrászat, Cukrászda, Kozmetikus..../ Panzióban hirdeti a DXN-t, a DXN honlapon hirdeti a Panziót! 2. Mindenki hozzáférést kap egy   professzionális webirodá hoz,ahonnan  autoresponder  segítségével levelezését folytathatja, előre megírt hírleveleket küldhet akár írott vagy  videó hírlevél formájában is. A webirodában nagy számú ingyenes  oktatási anyag  is elérhető, és napra készen követhetjük hálózatunk fejlődését az egész világon . 3. Természetesen a cég biztosítja a   legkomolyabb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket  : - Kávék és egyéb italok , táplálékkiegészítők , kozmetikai és higiéniai termékek - és azok házhoz szállítását , illetve a vásárlói kéréseket kezelő ügyfélszolgálatot az egész világon . Mit kap ha csatlakozik a DXN-hez ?

PowerPoint bemutató:

Az Ön és a vállalkozása feladata nem elsősorban az értékesítés - bár az is lehetséges - hanem a tájékoztatás , vagyis az emberek és a DXN cég közötti kapcsolat létrehozása a termékek tovább ajánlásával , népszerűsítésével akár online akár offline! A cég ezt a munkát jutalmazza jutalék kifizetés formájában . A vállalkozás bővítése nem igényel kiadást, esetleg a tevékenységi kör bővítése okozhat plusz papírmunkát. Mivel adott a vállalkozása, számlázni tud kisker értékesítés esetén, és a jutalékot is letudja számlázni a cég felé, ügynöki tevékenységként, ezért ez se igényel plusz munkát. Nem kell semmi mást tennie, mint az alap tevékenységét kiválóan végeznie, több időt, és vevőgondozást beterveznie, hogy a vállalkozását igénybe vevő emberek érezzék a figyelmet, és elfogadják, hogy valami pluszt is kapnak amellett amiért jöttek! A fogyasztói hálózat növekedésével a jutalékok fajtája és mennyisége is exponenciálisan növekszik úgy , hogy ehhez nem kell más országokban is vállalkozást indítania . A DXN EGY VILÁG, EGY PIAC rendszere biztosítja az Ön számára , hogy a világ bármely országában lehessenek fogyasztói , épülhessen az üzlete , de Ön az adott országban ahol a vállalkozása van, vehesse fel mindezek után a jutalékát . A vállalkozása nincs helyhez kötve, bármelyik országba költözhet a világon, onnan irányíthatja a szervezetét, és ott vásárolhatja meg a termékeket, és ott is veheti fel a jutalékát, a helyi adótörvényeknek megfelelően! Mivel a DXN-ben a „munkánk” a termékek kipróbálása, terméktapasztalatok gyűjtése, és a termékek bemutatása, így minden amit magára költ s használ / kávé, tea, kakaó, szappan, fogkrém, testápoló, stb. / és minden telefon, vagy utazási költség amit emberi kapcsolatok építésére költ, költségként leírható, ezzel a saját eredeti vállalkozását is segítheti! Mi lenne az Ön feladata?

PowerPoint bemutató:

Lehet az előnyöket még fokozni? A DXN jelenleg 6 millió regisztrált taggal rendelkezik a világ 180 országából. Ha a „franchise” rendszer kiépül, elképzelhető, hogy a DXN tagok számára készítünk majd egy oldalt, ahova feltehetik a vállalkozásukat, illetve megkereshetik, hogy országukban, városukban mely szolgáltatások, panziók, kávézók, esetleg bővebben mely fodrászok, kozmetikusok, autószerelők stb. tagjai a DXN -nek , és így hozzájuk mehetnek, ha pont arra van szükségük, arra járnak. Ezek még csak tervek, de az, hogy ez lehetséges bizonyítja, hogy a magyar web irodában már van olyan menüpont, hogy DXN kávézók, ahol vannak már helyek feltöltve! Szóval úgy gondolom a lehetőségek és előnyök sora végtelen, és az ehhez való csatlakozás költsége, és az elvárások nagysága szinte NULLA. Aki kimarad az viszont lemarad!

PowerPoint bemutató:

1 . A DXN-hez jogi és örökösödési okok miatt csak magánszemélyek csatlakozhatnak , természetesen a jutalékot és a számlákat a cég nevére számláztathatják. A tagság és jutalék jogosultság örökölhető . 2. A regisztráció minimális feltétele a cég részéről, az egyszeri 5.000,. Ft vagy 19.20,- 25 Euro regisztrációs díj befizetése, illetve egy termék vásárlása. Üzletépítési szempontból viszont egyértelműen az üzleti kezdő csomagok megvásárlása ajánlott. Ezeknél a csomagoknál a regisztrációs díj elengedésre kerül , illetve jelentős kedvezmények vehetők igénybe. A csomagok értéke, 35.000 - 165.000 Ft között mozog. A teljes összegért természetesen termékeket kap már a kedvezményes áron. DSP üzleti csomagok esetén a kezdőcsomag értékének 110-150%-a a későbbiekben levásárolható, így aki hosszú távon tervez, a belépése „ingyenes" lesz! Mivel a termékek ajánlása, terméktapasztalatok gyűjtése a munkánk, ezért minden termék költségként elszámolható a vállalkozásában . 3. Csatlakozni az egész világon elérhető online felületeken lehet a regisztrációs oldal kitöltésével. Innen tovább lépve lehet a termék rendelést leadni a fizetési mód és a szállítási cím megadásával. Csatlakozási módok és feltételek :

PowerPoint bemutató:

Mérlegeljen! Az embereket mindig a vesztességtől való félelem illetve a nyereség iránti vágy sarkalja döntések meghozatalára! Amikor a megszerezhető nyereség, nagyobb mint a vele járó kényelmetlenség és veszteség! Nos mi nem akarunk és fogunk erre a lezárási fogásra támaszkodni! Nem húzunk el mézes madzagot, nem ígérgetünk, nem győzködünk senkit! Ez egy tájékoztató volt! Akit ez alapján érdekel a dolog, az megtalál minket, és segítünk neki! Mi nem megváltoztatni akarjuk az embereket, hanem azokat az embereket keressük, akik már készek a változásra, csak az eszközt keresik hozzá!

PowerPoint bemutató:

Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik a DXN „Franchise” - hoz ? Mit veszíthet ha megteszi ? SEMMIT!

PowerPoint bemutató:

További információkért keresse fel weboldalunkat, olyat amilyent Ön is kaphat 20 nyelven, ha csatlakozik a DXN üzleti rendszeréhez: http://wellnesskavehaz.hu/dxnfranchise Ha valóban több információt is szeretne akkor iratkozzon fel 7 részes videó hírlevelemre, ahol 7 pár perces videó fog mindent elmondani a cégről, a termékekről, a marketing tervről és a passzív jövedelem kiépítéséről, a csatlakozás módjairól s előnyeiről. Itt iratkozhat fel: http://wellnesskavehaz.hu/video Köszönöm, hogy meghallgatott és végignézte ezt a videót! Nagy Gábor DXN gyémánt forgalmazó http://dxnonlineteam.info

authorStream Live Help