conte serps

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

SA SERP COBRA I SA SERP REI

HI HAVIA UNA VEGADA UNA SERP COBRA ERA DE NOM COBRA I VIVIA AL DESERT TENIA AMICS QUE EREN ALTRES SERPS I TAMBÉ VIVIEN AL DESERT LA SEVA CASA ESTAVA DINS UN FORAT DAVALL UNES PEDRES:

HI HAVIA UNA VEGADA UNA SERP COBRA ERA DE NOM COBRA I VIVIA AL DESERT TENIA AMICS QUE EREN ALTRES SERPS I TAMBÉ VIVIEN AL DESERT LA SEVA CASA ESTAVA DINS UN FORAT DAVALL UNES PEDRES

EN COBRA ESTAVA ANIMORAT D’UNA AMIGA SEVA, ERA DE NOM LLUNA PERÒ UN DIA VA ARRIBAR AL DESERT UNA SERP REI. SES SERPS REI SÓN SES MÉS FORTES DE TOTES. I SA SERP REI ES VA ANIMORAR DE NA LLUNA:

EN COBRA ESTAVA ANIMORAT D’UNA AMIGA SEVA, ERA DE NOM LLUNA PERÒ UN DIA VA ARRIBAR AL DESERT UNA SERP REI. SES SERPS REI SÓN SES MÉS FORTES DE TOTES. I SA SERP REI ES VA ANIMORAR DE NA LLUNA

EN COBRA ES VA BARALLAR AMB SA SERP REI PERQUÈ TOTS DOS VOLIEN A NA LLUNA ES DONAVEN EMPENTES, NA LLUNA SE’LS MIRAVA I ESTAVA MOLT PREOCUPADA:

EN COBRA ES VA BARALLAR AMB SA SERP REI PERQUÈ TOTS DOS VOLIEN A NA LLUNA ES DONAVEN EMPENTES, NA LLUNA SE’LS MIRAVA I ESTAVA MOLT PREOCUPADA

NA LLUNA VA ANAR A CERCAR AJUDA. VA ANAR A CERCAR ALS AMICS I AMIGUES DEN COBRA. ELS VA EXPLICAR QUÈ PASSAVA. TOTS VAN VOLER AJUDAR EN COBRA:

NA LLUNA VA ANAR A CERCAR AJUDA. VA ANAR A CERCAR ALS AMICS I AMIGUES DEN COBRA. ELS VA EXPLICAR QUÈ PASSAVA. TOTS VAN VOLER AJUDAR EN COBRA

ELS AMICS DEN COBRA VAN ANAR A AJUDAR-LO. QUAN SA SERP REI VA VEURE TANTES SERPS QUE L’ATACAVEN VA FUGIR PER NO TORNAR MAI MÉS.:

ELS AMICS DEN COBRA VAN ANAR A AJUDAR-LO. QUAN SA SERP REI VA VEURE TANTES SERPS QUE L’ATACAVEN VA FUGIR PER NO TORNAR MAI MÉS.

EN COBRA I NA LLUNA VAN FER UNA FESTA I ES VAN CASAR. DESPRÉS VAN TENIR SERPS PETITES I VAN SER MOLT FELIÇOS.:

EN COBRA I NA LLUNA VAN FER UNA FESTA I ES VAN CASAR. DESPRÉS VAN TENIR SERPS PETITES I VAN SER MOLT FELIÇOS.

FI:

FI CONTE CONTAT CONTE ACABAT CLASSE DE SES SERPS Ed. Infantil 5anys

authorStream Live Help