PIRATA BARBA AZUL

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

conte infantil

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

ES PIRATA BARBA-AZUL

Slide2:

HI HAVIA UNA VEGADA UNS PIRATES QUE ELS AGRADAVA MOLT ROBAR EREN DE SA TRIPULACIÓ DEN BARABA-AZUL

Slide3:

ELS PIRATES NAVEGAVEN AMB UN BARCO MOLT GROS FINS QUE UN DIA VAN ARRIBAR A FORNELLS

Slide4:

ALLÀ VAN FER UNA GUERRA, AS CASTELL DE SANT ANTONI I VAN TIRAR BOMBES VAN LLUITAR CONTRA SA GENT DE FORNELLS. I TENIEN ESPASES I PISTOLES.

Slide5:

FINS QUE VA ARRIBAR UN JEFE QUE ANAVA DAMUNT UN DINOSAURE MOLT GROS. ELS PIRATES SE’N VAN ANAR CORRENT CAP AS BARCO. LLUITAVEN PERQUÈ VOLIEN ROBAR MENJAR, ROBAR TRESORS I VOLIEN COMANDAR I QUEDAR PER SEMPRE A S’ILLA DE MENORCA

Slide6:

ELS PIRATES VAN NAVEGAR, NAVEGAR FINS QUE VAN ARRIBAR A UNA ILLA DESERTA ALLÀ VAN TROBAR UN TRESOR MOLT GROS. I COM QUE A AQUESTA ILLA NO HAVIA NINGÚ, VAN DECIDIR QUE QUEDARIEN A VIURE ELS PIRATES.

Slide7:

QUAN JA ESTAVEN BEN INSTAL·LATS A S’ILLA VAN ARRIBAR UNS ALTRES PIRATES. EREN ELS PIRATES DE SA TRIPULACIÓ DEN BARBA-NEGRA I ELS VAN ATACAR PER ROBAR ES TRESOR.

Slide8:

EN BARBA-AZUL VA QUEDAR MOLT TRIST, VA PLORAR MOLT PERQUÈ LI HAVIEN ROBAT ES TRESOR. I COM QUE NO LI VA AGRADAR GENS, VA DECIDIR QUE NO ROBARIA MAI MÉS I QUE JA NO SERIA UN PIRATA.

Slide9:

CONTE CONTAT CONTE ACABAT I SI NO É S MENTIDA SER À VERITAT CLASSE DELS CAVALLS ED. INF. 4 ANYS Ceip Castell de Santa Àgueda Curs 2015-16

authorStream Live Help