Present1mafalda

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Quino , Joaquín Salvador Lavado. Va néixer a Argentina i en acabar d’estudiar va decidir dedicar-se a la creació d' historietes de còmics . La tira còmica més famosa va ser na MAFALDA .

Slide2:

Na MAFALDA és una filleta de 6 anys que es preocupa per tot, cada dia escolta la radio o mira les noticies de la televisió per saber el que passa arreu del món. I espera que algun dia s’acabin les guerres i que hi hagi PAU. A na Mafalda no li agrada sa vianda. I açò provoca alguna discussió amb sa mare. Els seus millors amics són na Susanita i en Felipe, però en té molts altres.

Slide3:

En FELIPE té 7 anys, i és un fillet que es duu molt bé amb tothom. És un poquet tímid. I sempre està preocupat per ses feinetes d’escola i ses coses que li queden per fer…

Slide4:

En MANOLITO també té 6 anys, igual que na Mafalda, i van a escola junts. És un fillet molt intel·ligent, té una gran habilitat amb es nombres i es càlcul. A ell sí que li agrada sa vianda! No es duu gaire bé amb na Susanita. I somia, en quan sigui gran, poder tenir una gran cadena de supermercats.

Slide5:

Na SUSANITA té 6 anys i va a l’escola amb en Manolito i na Mafalda. És la millor amiga de na Mafalda. És una filleta un mica comandona, envejosa i sempre li agrada ser la protagonista del grup. La seva obsessió és casar-se i tenir molts de fills! Amb en MANOLITO sempre discuteixen.

Slide6:

En MIGUELITO té 5 anys, i és el més petit del grup d’amics de na Mafalda. Es una mica innocent, encara desconeix moltes coses de la vida. Però els seus amics l’ajuden a conèixer món a aprendre moltes coses noves. Na MAFALDA i en MIGUELITO es van conèixer un estiu a la platja.

Slide7:

Na LIBERTAT té 6 anys. També va a classe amb na MAFALDA, na SUSANITA i en MANOLITO. És la més baixeta del grup d’amics. No li cauen bé ses persones altes. Igual que na MAFALDA, es preocupa molt per la PAU al món i per l’ecologia .

Slide8:

En GUILLÉ té 2 anys. És el germà de na MAFALDA. Es bastant pillet i entremeliat, li agrada fer enfadar a na MAFALDA. Al contrari que ella, a n’en GUILLÉ li encanta la vianda.

Slide9:

Aquests són els pares. Se’ls estimen molt encara que a vegades na Mafalda i en Guille els fan enfadar.

authorStream Live Help