Rugaciune

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

1 Rugaciune

Slide 2: 

2

Slide 3: 

3

Slide 4: 

4 Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care îi iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar în acest moment.

Slide 5: 

5 Arata-le Tu, o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfânt, te rog sa-i ajuti, chiar în acest moment.

Slide 6: 

6 Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista îndoiala, te rog sa le inspiri o încredere înnoita prin Harul Tau.

Slide 7: 

7 Unde exista o nevoie, te rog sa le-o împlinesti. Binecuvânteaza-le Tu, caminul, familia, munca, da-le Întelepciune si Lumina în viata lor.

Slide 8: 

8 Binecuvânteaza-i când pleaca si când se întorc acasa, mergi înaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa în toata viata lor.

Slide 9: 

9 Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din ne?tiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfânta, În Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.

Slide 10: 

10 Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfânt, îti multumesc ca tu vei face mai mult decât îti pot eu cere. Amin !

Slide 11: 

11

Slide 12: 

12 * Daca Domnul ti-a pus în inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, e?ti cu adevarat o persoana binecuvântata.

authorStream Live Help