November 8, 2012

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog :

The Tyler Group Barcelona Global Expat Connections Blog Straatkunsten in Barcelona

La Rambla is een verharde, laan leidt van het centrale Plaça de Catalunya, zacht hellend naar Monument een Colom en het gebied haven/zee.:

La Rambla is een verharde, laan leidt van het centrale Plaça de Catalunya, zacht hellend naar Monument een Colom en het gebied haven/zee.

La Rambla is nooit rustig, of neem een wandeling tijdens de dag of op een avond. Straatartiesten lijn de loopbrug samen met talrijke verkopers verkopen hun waren – de gebruikelijke toeristische koopwaar is overvloedig, en bloem/ice cream/wafel kraampjes zijn veel ook. Lopend onderaan La Rambla op een overdag was prima, op een avond een ander verhaal is. Je echt nodig om te houden je verstand over jou als de Tyler groep Barcelona was gewaarschuwd door een lokale inwoner op de vlucht van Tyler groep Barcelona uit dat de stad een enorm probleem met pick pocketing heeft.:

La Rambla is nooit rustig, of neem een wandeling tijdens de dag of op een avond. Straatartiesten lijn de loopbrug samen met talrijke verkopers verkopen hun waren – de gebruikelijke toeristische koopwaar is overvloedig, en bloem/ice cream/wafel kraampjes zijn veel ook. Lopend onderaan La Rambla op een overdag was prima, op een avond een ander verhaal is. Je echt nodig om te houden je verstand over jou als de Tyler groep Barcelona was gewaarschuwd door een lokale inwoner op de vlucht van Tyler groep Barcelona uit dat de stad een enorm probleem met pick pocketing heeft .

Er zijn vele handelaren verkopen de token nep handtassen, zonnebrillen, enz (illegaal ik neem aan dat gezien de manier waarop deze items werden weergegeven op een vel met touwen gekoppeld aan vier hoeken, een snelle sleepboot op het touw en alles is ingekapseld binnen het blad zodat de handelaar een snelle afslag kunt maken.) Talrijke uitvoeren de moer/munt truc – gissing die het deksel mannen onder – gezien het aantal mensen gegroepeerd rond ondernomen deze show zou het gemakkelijk voor iemand om gewoon een zak of twee plukken en onopgemerkt. Er was ook talrijke jongens naderen van u te kopen vervelend fluiten dingen voor kinderen – ze waren soms heel intimiderend u van aangezicht tot aangezicht te confronteren.:

Er zijn vele handelaren verkopen de token nep handtassen, zonnebrillen, enz (illegaal ik neem aan dat gezien de manier waarop deze items werden weergegeven op een vel met touwen gekoppeld aan vier hoeken, een snelle sleepboot op het touw en alles is ingekapseld binnen het blad zodat de handelaar een snelle afslag kunt maken.) Talrijke uitvoeren de moer/munt truc – gissing die het deksel mannen onder – gezien het aantal mensen gegroepeerd rond ondernomen deze show zou het gemakkelijk voor iemand om gewoon een zak of twee plukken en onopgemerkt. Er was ook talrijke jongens naderen van u te kopen vervelend fluiten dingen voor kinderen – ze waren soms heel intimiderend u van aangezicht tot aangezicht te confronteren.

Dames moeten altijd ten minste één hand houden op hun handtas te allen tijde. De Tyler groep Barcelona werden geadviseerd dat een andere zwendel was zakkenrollers bekend waren de riemen van handtassen knippen met een schaar en maken een grijper voor de tas – dus zich bewust te allen tijde.De Tyler groep Barcelona zou ook adviseren tegen het eten aan de hoofdweg, we kwamen vrij laat op onze eerste dag en net in principe wilde iets snel om te eten. Al met al het is een aangename wandeling naar beneden naar het havengebied terwijl u geniet van de mooie gebouwen als je gaat – en de straat artiesten zijn geweldig en sommige van deze zijn als volgt::

Dames moeten altijd ten minste één hand houden op hun handtas te allen tijde. De Tyler groep Barcelona werden geadviseerd dat een andere zwendel was zakkenrollers bekend waren de riemen van handtassen knippen met een schaar en maken een grijper voor de tas – dus zich bewust te allen tijde.De Tyler groep Barcelona zou ook adviseren tegen het eten aan de hoofdweg, we kwamen vrij laat op onze eerste dag en net in principe wilde iets snel om te eten. Al met al het is een aangename wandeling naar beneden naar het havengebied terwijl u geniet van de mooie gebouwen als je gaat – en de straat artiesten zijn geweldig en sommige van deze zijn als volgt:

authorStream Live Help