De meest populaire musea in Barcelona - skyrock.vom

Views:
 
     
 

Presentation Description

Er zijn meer dan 55 musea in Barcelona die betrekking hebben op een overvloed aan onderwerpen met inbegrip van kunst, geschiedenis, architectuur, wetenschap, sport, oorlog en maritiem. Op deze pagina de Tyler groep Barcelona herzien slechts enkele van de meest populaire en u voorzien van koppelingen om er te komen.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

De meest populaire musea in Barcelona

PowerPoint Presentation:

Er zijn meer dan 55 musea in Barcelona die betrekking hebben op een overvloed aan onderwerpen met inbegrip van kunst, geschiedenis, architectuur, wetenschap, sport, oorlog en maritiem. Op deze pagina de Tyler groep Barcelona herzien slechts enkele van de meest populaire en u voorzien van koppelingen om er te komen Museu del Temple Expiatori de La Sagrada Familia De architectuur van Barcelona is meest beïnvloed door het werk van Antoni Gaudí. Een van Gaudí’s grootste creaties is de Sagrada Familia een gigantische tempel die al in aanbouw sinds 1882. Dit gebouw is dat de nummer een meest bezochte attractie in Barcelona catering aan meer dan 2.000.000 bezoekers per jaar . Zodra u de Sagrada Familia u kunt bezoeken het museum dat is gehuisvest in het gebouw. Het museum gegevens van de geschiedenis en ontwikkeling van de Sagrada Familia en geeft ook fascinerende inzichten in Gaudí zelf. Dit museum biedt een werkelijk fascinerend bezoek omdat u foto’s van de ontwikkeling van de Sagrada Familia van de dag van vandaag terug naar zijn vroege begin zult zien. Er is ook een model van de Sagrada Familia beeltenis van wat het als zal kijken zodra deze voltooid (voorspelde te gebeuren in de komende 30 jaar). Wegens de zeer hoge aantallen mensen die bezoek de Sagrada Familia is dit museum een van de meest bezochte en populaire musea in Barcelona.

PowerPoint Presentation:

La Pedrera by Antoni Gaudí Het gebouw IS het museum. La Pedrera is een van Gaudí’s creaties en is de 2e meest bezocht van de musea in Barcelona na de Sagrada Familia. La Padrera heeft een van de meest ongewone appartement gebouw ooit gebouwd. Op het moment waren potentiële huurders terughoudend om te huren van de kamers, omdat de muren onregelmatig gevormde waren en zij vreesden dat hun meubilair niet zou passen. Vandaag La Pedrera is een van de belangrijkste musea in Barcelona en ook huizen renaissance tekeningen en een collectie schilderijen van de moderne kunst . Museu Futbol Club Barcelona -President Nunez, Camp Nou FC Barcelona football club museum is de vierde meest bezocht van de musea in Barcelona en heeft sportieve artefacten uit de club die 100 jaar teruggaat. Er zijn twee soorten toegangsprijs. De eerste geeft u toegang tot het museum en de toonhoogte gebied. Als u het tweede type van ticket koopt je krijgt ook een rondleiding van de kleedkamers, druk op de kamers, het VIP-lounge, en eigenlijk zien de pitch op grondniveau. U krijgt ook een kans om te zitten op de banken van spelers en zien wat het is om te zitten in de beste plaatsen van het stadion. Als u houdt van voetbal, die dit is moet een andere bezoeken.

PowerPoint Presentation:

Barcelona centrum van hedendaagse cultuur (CCCB) CCCB is de 8e meest populaire van alle musea in Barcelona en heeft regelmatig tentoonstellingen van uiteenlopende kunstwerken , met inbegrip van foto’s schilderijen , beeldhouwwerken en fresco’s van over de hele wereld en uit verschillende periodes . Adres : CCCB Montalegre , 5 08001 Barcelona, España Openingstijden : afhankelijk van de tijd van het jaar – check hun website voor details. Entree : €5.00 Bespaar 20% met de kaart van Barcelona Mindervaliden : Ja

PowerPoint Presentation:

Museum d’ Història de Catalunya Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over de geschiedenis van Catalunya dit is een van de musea in Barcelona die voor u van belang zal zijn. Het heeft veel interessante tentoonstellingen die zich met verschillende perioden in de geschiedenis van Catalunya bezighouden. Dit museum heeft een proactieve aanpak tot de weergave van artefacten en vele exposities waarmee u kunt communiceren met de displays is ontworpen . Controleer hun officiële website hieronder voor meer informatie over de huidige tentoonstellingen. Adres: Museum d’ Història de Catalunya Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar) 08003 Barcelon, España Openingstijden: afhankelijk van de tijd van het jaar.

PowerPoint Presentation:

Catalaanse Museum voor Archeologie Dit museum heeft veel interessante archeologie exposities betrekking hebben op perioden tijdens de prehistorie en oude geschiedenis. De curatoren hebben gegeven bijzondere nadruk op de archeologische overblijfselen van Catalunya. Dit museum is zeer interessant als u wilt meer weten over de oude geschiedenis van Catalonië en is de moeite waard een bezoek alleen al om de nieuwheid van de leerstof. Ga voor meer informatie wij u raden naar hun website. Adres : Museu d’ Arqueologia de Catalunya Passeig de Santa Madrona, 39-41 (Parc de Montjuïc) 08038 Barcelona, España Openingstijden : dinsdag tot zaterdag: 09: 30-19: 00, zondag en vakantie: 10: 00-14: 30 Entree : €3.00 Bespaar 30% met de kaart van Barcelona Mindervaliden : Ja

authorStream Live Help