VARFÖR EN MOBILVÄNLIG WEBBPLATS ÄR VIKTIG I DAGENS SAMHÄLLE

Views:
 
     
 

Presentation Description

För några år sedan var det tillräckligt att din webbplats kunde nås av människor som satt på sina datorer, men nu, när teknikvärlden gör ytterligare framsteg, måste din webbplats vara tillgänglig för människor på språng.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

VARFÖR EN MOBILVÄNLIG WEBBPLATS ÄR VIKTIG I DAGENS SAMHÄLLE

slide 2:

För några år sedan var det tillräckligt att din webbplats kunde nås av människor som satt på sina datorer men nu när teknikvärlden gör ytterligare framsteg måste din webbplats vara tillgänglig för människor på språng. Många av oss har smartphones nuförtiden och vi är uppkopplade till internet mycket mer än vi någonsin varit tidigare. Det har sagts att inom bara tre år kommer antalet personer som besöker webbplatser från en mobil enhet såsom en telefon eller surfplatta överstiga de personer som surfar från sina datorer.

slide 3:

Om du vill att din webbplats ska nå sin maximala publik måste du tänka på att se till att den är mobilvänlig. Här är några fler anledningar till varför detta är viktigt: ● Smartphones är inte längre en ny form av kostsam teknik utan har gjorts tillgänglig och ofta prisvärd till ett brett spektrum av människor. Detta skulle kunna öka antalet kunder som du kan nå tiofaldigt vilket presenterar en enorm möjlighet för företagare.

slide 4:

● Sociala medier och nätverkssajter har exploderat på internetscenen och deras popularitet har inneburit att användare vill kunna komma åt dem hela tiden och var de än befinner sig. Många företag använder dessa sociala medier som framgångsrika plattformar för marknadsföring och om en potentiell kund kommer över en länk till din webbplats kommer de att vilja kunna se den direkt från sin mobila enhet. ● Internetanvändare som kan ha surfat på din webbplats från sin dator kanske inte fortsätter besöka din sida om de upptäcker att de inte kan komma åt den från en mobil enhet. Många fler människor reser i dag och vill hålla kontakten även när de är borta från arbetsplatsen och om de inte kan nå din webbplats medan de är borta så finns det en stor risk att de kan bli ointresserade och att du kommer att förlora dem.

slide 5:

● GPS används i stor utsträckning nuförtiden för att hjälpa människor att hitta närliggande tjänster eller företag och naturligtvis för att ge dem vägbeskrivningar. Om ditt företag inte har en mobillänk kan du förlora en potentiell kund som kunde ha befunnit sig precis utanför dörren. ● Användningen av streckkoder är ett annat innovativt sätt för företag att vinna kunder kunden tar en bild av koden med sin mobila enhet och kan omedelbart få tillgång till produkter och recensioner. Ingen mobilvänlig webbplats innebär inga streckkoder.

slide 6:

● Att ha en mobilvänlig webbplats kommer också att förbättra din ranking hos sökmotorer som Yahoo och Google. Det är rätt klart och tydligt att för att hålla jämna steg med den konkurrensutsatta moderna affärsvärlden det är viktigt att din webbplats är mobilvänlig även om du föredrar att göra affärer på gammaldags vis

slide 7:

Caaro är en professionell webbyrå i Stockholm som hjälper företag med en mängd olika branding tjänster. Det erbjuder ett brett utbud av kreativa tjänster inklusive snygga hemsidor logo design mobil app utveckling 2D / 3D animation visitkort broschyrer eller någon annan typ av design. Om du letar efter en webbyrå med nyckelordet webbdesign Stockholm app utvecklare Stockholm besök Caaro.se.

authorStream Live Help