Πώς περιγράφουμε ένα κτίσμα

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Παρουσίαση του PowerPoint:

Αγγελόπουλος Αποστόλης 19o Δημοτικό Σχολείο Βόλου Πώς περιγράφουμε ένα κτίσμα

Παρουσίαση του PowerPoint:

Πώς περιγράφουμε ένα κτίσμα Πού βρίσκεται και ποιο είναι το όνομά του; (Π.χ., Πανεπιστήμιο Βόλου, χτισμένο σε κεντρικό δρόμο...) Θέση Ιστορία Πότε, από ποιον και γιατί κατασκευάστηκε, πώς χρησιμοποιήθηκε παλιότερα, κτλ Γενική εντύπωση επιβλητικό, προσεγμένο, εγκαταλελειμμένο , ανακαινισμένο , μοντέρνο, σύγχρονο , κλασικό Πώς είναι Περιγραφή πρώτα του εξωτερικού και μετά εσωτερικού. Χρήση Αν χρησιμοποιείται σήμερα και πώς. Σκέψεις και συναισθήματα Τι σκέφτομαι , τι αισθάνομαι γι’ αυτό.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Θέση

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Το κτήριο Παπαστράτου βρίσκεται στην περιοχή κύματα, στην παραλία του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αργοναυτών. Θέση

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Ιστορία

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Το κτήριο Παπαστράτου βρίσκεται στην περιοχή κύματα, στην παραλία του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αργοναυτών. Θέση Ιστορία Παλιότερα, στην Ελλάδα, υπήρχαν πολλές καπνοβιομηχανίες οι οποίες παρήγαγαν τσιγάρα. Μία από αυτές ήταν η καπνοβιομηχανία Παπαστράτου πού στεγαζόταν στο κτίσμα πού περιγράφουμε. Τα τελευταία χρόνια στεγάζεται το Πανεπιστήμιο Βόλου, ένα πολύ σημαντικό κτίριο στην περιοχή του Βόλου.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Γενική εντύπωση Πώς είναι

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Το κτήριο Παπαστράτου βρίσκεται στην περιοχή κύματα, στην παραλία του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αργοναυτών. Θέση Ιστορία Παλιότερα, στην Ελλάδα, υπήρχαν πολλές καπνοβιομηχανίες οι οποίες παρήγαγαν τσιγάρα. Μία από αυτές ήταν η καπνοβιομηχανία Παπαστράτου πού στεγαζόταν στο κτίσμα πού περιγράφουμε. Τα τελευταία χρόνια στεγάζεται το Πανεπιστήμιο Βόλου, ένα πολύ σημαντικό κτίριο στην περιοχή του Βόλου. Γενική εντύπωση Γύρω του υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια. ΄Εχει χρώμα μουσταρδί και είναι πολύ ψηλό. Πώς είναι Το κτίριο, εξωτερικά, έχει πολλά παράθυρα και μια πλατιά και φαρδιά είσοδο. Εσωτερικά, αντικρίζεις έναν τεράστιο θόλο. Αριστερά και δεξιά, αντικρίζεις έναν μεγάλο αριθμό αιθουσών που χρησιμεύουν στα μαθήματα που παρακολουθούν οι φοιτητές. Οι αίθουσες περιλαμβάνουν πολλά διθέσια Θρανία, έδρες, πίνακες, βιβλιοθήκες και ντουλάπια.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Χρήση Σκέψεις και συναισθήματα

Παρουσίαση του PowerPoint:

Το παλιό κτήριο Παπαστράτου Το κτήριο Παπαστράτου βρίσκεται στην περιοχή κύματα, στην παραλία του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αργοναυτών. Θέση Ιστορία Παλιότερα, στην Ελλάδα, υπήρχαν πολλές καπνοβιομηχανίες οι οποίες παρήγαγαν τσιγάρα. Μία από αυτές ήταν η καπνοβιομηχανία Παπαστράτου πού στεγαζόταν στο κτίσμα πού περιγράφουμε. Τα τελευταία χρόνια στεγάζεται το Πανεπιστήμιο Βόλου, ένα πολύ σημαντικό κτίριο στην περιοχή του Βόλου. Γενική εντύπωση Γύρω του υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια. ΄Εχει χρώμα μουσταρδί και είναι πολύ ψηλό. Πώς είναι Χρήση Σκέψεις και συναισθήματα Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από πολλές σχολές, όπως είναι η παιδαγωγική και σπουδάζουν πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες. Μάλιστα, κάποιες έρχονται στο σχολείο μας και παρακολουθούν τα μαθήματά μας. Το κτίριο, εξωτερικά, έχει πολλά παράθυρα και μια πλατιά και φαρδιά είσοδο. Εσωτερικά, αντικρίζεις έναν τεράστιο θόλο. Αριστερά και δεξιά, αντικρίζεις έναν μεγάλο αριθμό αιθουσών που χρησιμεύουν στα μαθήματα που παρακολουθούν οι φοιτητές. Οι αίθουσες περιλαμβάνουν πολλά διθέσια Θρανία, έδρες, πίνακες, βιβλιοθήκες και ντουλάπια. Για μας, αυτό το κτίριο είναι ένας από τους ναούς της γνώσης!

Παρουσίαση του PowerPoint:

Αγγελόπουλος Αποστόλης 19o Δημοτικό Σχολείο Βόλου Πώς περιγράφουμε ένα κτίσμα

authorStream Live Help