CEI DOI TENORI

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

POVESTEA ADEVARATA A CELOR DOI TENORI

Slide 2: 

ACEASTA ESTE O ÎNTÂMPLARE DESPRE CARE PROBABIL CA FOARTE PUTINI AU AUZIT … ESTE DESPRE DOI DINTRE CEI TREI TENORI --- LUCIANO PAVAROTTI, PLACIDO DOMINGO SI JOSÉ CARRERAS--- CARE AU UIMIT LUMEA CÂNTÂND ÎMPREUNA. CHIAR SI ACEIA CARE NU AU VIZITAT NICIODATA SPANIA STIU DESPRE RIVALITATEA DINTRE CATALANI SI MADRILENI ÎNCEPUTA ODATA CU LUPTA CATALANIILOR PENTRU AUTONOMIE, ÎNTR-O SPANIE DOMINATA DE MADRID. ASTFEL SE ÎNTAMPLA CA PLACIDO DOMINGO ESTE MADRILEAN SI JOSÉ CARRERAS ESTE CATALAN SI PENTRU MOTIVE POLITICE, ÎN 1984 CARRERAS SI DOMINGO DEVIN DUSMANI. FIIND FOARTE POPULARI SI CAUTATI ÎN ÎNTREAGA LUME, AMÂNDOI AU STIPULAT ÎN CONTRACTELE LOR CA VOR CÂNTA NUMAI DACA CELALALT NU ESTE INVITAT.

Slide 3: 

ÎN 1987 CARRERAS SE ÎNTÂLNESTE CU UN INAMIC SI MAI IMPLACABIL CA SI RIVALUL SAU, PLACIDO DOMINGO. A FOST LUAT PRIN SURPRINDERE DE UN DIAGNOSTIC ÎNSPAIMANTATOR: LEUCEMIE. LUPTA LUI ÎMPOTRIVA CANCERULUI A FOST UNA DUREROASA. A FOST SUPUS LA NUMEROASE TRATAMENTE; PE LÂNGA CA I S-A FACUT UN TRANSPLANT DE MADUVA SI TRANSFUZII DE SÂNGE, ACESTEA L-AU FORTAT SA MEARGA ÎN STATELE UNITE O DATA PE LUNA. CU TOATE CA POSEDA O AVERE CONSIDERABILA, NEPUTÂND SA LUCREZE ÎN ACESTE CONDITII, COSTURILE MARI ALE ACESTOR CALATORII SI TRATAMENTUL MEDICAL I-AU EPUIZAT FINANTELE. CÂND A AJUNS LA SFÂRSITUL POSIBILITATIILOR SALE FINANCIARE A DESCOPERIT O FUNDATIE DIN MADRID AL CAREI UNIC SCOP ERA SA OFERE SUPORT PENTRU TRATAMENTUL CELOR CARE SUFEREAU DE LEUCEMIE

Slide 4: 

DATORITA SUPORTULUI VENIT DE LA FUNDATIA “HERMOSA” CARERRAS A ÎNVINS BOALA SI S-A ÎNTORS LA CÂNTAT. A AJUNS DIN NOU LA ACEL STATUT ÎNALT SI BINEMERITAT SI A CERUT SA SE ALATURE FUNDATIEI. CITIND STATUTUL, A DESCOPERIT CA FONDATORUL, DONATORUL PRINCIPAL SI PRESEDINTELE FUNDATIEI ERA PLACIDO DOMINGO. MAI TÂRZIU A AFLAT CA PLACIDO A ÎMFINTAT ACEASTA ORGANIZATIE CA SA ÎL AJUTE CU TRATAMENTUL DAR A ALES SA RAMÂNA ANONIM CA SA NU ÎL UMILEASCA PENTRU CA A ACCEPTAT AJUTORUL “DUSMANULUI” SAU. DAR PARTEA CEA MAI EMOTIONANTA A ACESTEI POVESTIRI A FOST ÎNTÂLNIREA LOR…

Slide 5: 

GASINDU-L PE PLACIDO LA UNUL DINTRE SPECTACOLELE SALE LA MADRID, CARRERAS A INTRERUPT EVENIMENTUL SI UMIL A ÎNGENUNCHIAT LA PICIOARELE LUI, CERANDU-SI IERTARE SI MULTUMINDU-I ÎN MOD PUBLIC. PLACIDO L-A AJUTAT SA SE RIDICE SI CU O ÎMBRATISARE CALDA A PECETLUIT ÎNCEPUTUL UNEI MARI PRIETENII. ÎNTR-UN INTERVIU CU PLACIDO DOMINGO UN REPORTER L-A ÎNTREBAT DE CE A ÎNFINTAT FUNDATIA “HERMOSA” LA UN TIMP CÂND PE LÂNGA FAPTUL CA UN “DUSMAN” A BENEFICIAT DE AJUTORUL EI, DE ASEMENEA A AJUTAT UN ALT ARTIST COMPETITOR. RASPUNSUL SAU A FOST SCURT SI CLAR: “NU NE PUTEM PERMITE SA PIERDEM O VOCE CA SI ACEEA…”

Slide 6: 

ACEASTA ESTE O POVESTE ADEVARATA A BUNATATII UMANE SI AR TREBUI SA SERVEASCA CA SI EXAMPLU SI INSPIRATIE … DATA VIITOARE CÂND VEI VEDEA O STEA CAZATOARE PASTREAZ-O ÎN INIMA TA, ESTE SUFLETUL CUIVA CARE SI-A ATINS SCOPUL DE A DARUI DRAGOSTEA SA ALTORA… TE ROG TRIMITE MESAJUL ACESTA ALTORA.

authorStream Live Help