Ontspannen op een van de stranden van Barcelona

Views:
 
     
 

Presentation Description

Deze pagina bevat foto’s en informatie over de gouden zandstranden van Barcelona. Er zijn 4.2 km van gouden zandstranden slechts 10 minuten van het stadscentrum en 4 hoofdstrand gebieden. Hieronder is de Tyler groep samenvatting van deze in volgorde van afstand tot het centrum van de stad. 1) Barceloneta strand Metro stoppen “Barceloneta” (gele lijn, L4) beurt recht op het verlaten van de metro en de belangrijkste wegen kruis, blijven rechtdoor gedurende ongeveer 10 minuten lopen. Barceloneta is de eerste van de stranden van Barcelona en daarom heel druk kan krijgen tijdens de zomermaanden. De foto van het strand van Barceloneta hierboven is genomen op 3 oktober… en de zon nog steeds! Maar het is niet altijd zo. Sommige dagen kunnen worden bewolkt of zelfs regenachtige – het is het geluk van de loting.

Comments

Presentation Transcript

THE TYLER GROUP EXPAT CONNECTIONS BLOG:

THE TYLER GROUP EXPAT CONNECTIONS BLOG **Global Expat Connections in Barcelona Blog**

Ontspannen op een van de stranden van Barcelona:

Ontspannen op een van de stranden van Barcelona Deze pagina bevat foto’s en informatie over de gouden zandstranden van Barcelona. Er zijn 4.2 km van gouden zandstranden slechts 10 minuten van het stadscentrum en 4 hoofdstrand gebieden . Hieronder is de Tyler groep samenvatting van deze in volgorde van afstand tot het centrum van de stad .

PowerPoint Presentation:

1.) Barceloneta strand Metro stoppen “ Barceloneta ” ( gele lijn , L4) beurt recht op het verlaten van de metro en de belangrijkste wegen kruis , blijven rechtdoor gedurende ongeveer 10 minuten lopen . Barceloneta is de eerste van de stranden van Barcelona en daarom heel druk kan krijgen tijdens de zomermaanden . De foto van het strand van Barceloneta hierboven is genomen op 3 oktober … en de zon nog steeds! Maar het is niet altijd zo . Sommige dagen kunnen worden bewolkt of zelfs regenachtige – het is het geluk van de loting .

PowerPoint Presentation:

Er zijn tal van dingen te doen op het strand naast zwemmen . Windsurfen en kitesurfen zijn populair . U kunt ook genieten van een verfrissend drankje uit een van de vele strand hutten . Of, als u behoefte heeft aan een rust, gewoon gaan liggen en genieten van de warmte van de Spaanse zon met een goed boek . In Barcelona zijn u nooit ver weg van sommige interessante architectuur … niet zelfs op het strand!

PowerPoint Presentation:

Maar de ontwerper van dit gebouw kan hebben gehad een paar te veel drinken wanneer hij van zijn ontwerpen opstellen ! De snelste manier om naar het strand van Barceloneta is te vangen de gele lijn metro en stapt u uit bij de halte Barceloneta . Als alternatief kunt u lopen naar Barceloneta centrum van de stad . Het duurt ongeveer 20 minuten van het eind van La Rambla . Als u ervoor kiest om te lopen zijn er sommige geweldig uitzicht onderweg . Hier ziet u de “Monument een Colom ” een gedenkteken aan de grote ontdekkingsreiziger Christopher Columbus. Is een beetje verder langs de Port Vell de Barcelona, een schilderachtige haven met een prachtig uitzicht over de zee en de jachthaven .

authorStream Live Help