WAT ZIJN DE STAPPEN OM NORTON-ANTIVIRUS TE ACTIVERENn

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

WAT ZIJN DE STAPPEN OM NORTON-ANTIVIRUS TE ACTIVEREN EN TE VERNIEUWEN? :

WAT ZIJN DE STAPPEN OM NORTON-ANTIVIRUS TE ACTIVEREN EN TE VERNIEUWEN?

Slide 2:

Er zijn een aantal antivirus-applicaties op de markt; Norton is de naam die als eerste opkomt, omdat het de volledige beveiligingsfuncties biedt. Blijf deze zelfstudie lezen, u zult leren hoe u Norton-antivirus kunt activeren. U hoeft alleen deze stappen te volgen en u bent klaar met het proces.

Routebeschrijving te volgen::

Routebeschrijving te volgen : Eerst moet u uw pc AAN zetten en zorgen dat de pc is verbonden met internet. Zodra u dit doet, start u uw Norton-toepassing en navigeert u naar het hoofdvenster. Zodra het venster wordt geopend, drukt u op "Help". Nu moet u uw productsleutel invoeren en vervolgens op "Volgende" drukken.

Slide 4:

Daarna wordt het Helpcentrum-venster geopend en moet u op "Accountinformatie" drukken. Vervolgens moet u klikken op "Productcode invoeren ". Opmerking: u kunt de productsleutel in uw Norton-account vinden, u kunt de e-mail met de orderbevestiging controleren of deze staat op de product-cd of de kaart van de winkel. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met zijn experts.

Slide 5:

Vervolgens moet u de aanwijzingen op het scherm volgen om dit proces te voltooien. Op het volgende scherm moet u de aanwijzingen op het scherm volgen en vervolgens op "Gereed" drukken.

Slide 6:

Nadat u deze bovengenoemde stappen hebt gevolgd, komt u te weten hoe u Norton-antivirus kunt activeren. In het geval dat u hulp nodig hebt bij het volgen van deze experts, is het beter om een expert te vragen. In plaats van uw tijd te verspillen, is het een verstandige optie om het van de  Norton ondersteuning telefoonnummer  te bellen.

Slide 7:

Als u een bestaande gebruiker van Norton-antivirusprogramma's bent en op zoek bent naar het proces voor het vernieuwen van Norton-antivirus, geen zorgen, hier is de oplossing. Blijf dit artikel lezen, u zult het proces leren kennen om Norton antivirus te vernieuwen. Volg deze gegeven stappen:

Stappen om Norton antivirus te vernieuwen::

Stappen om Norton antivirus te vernieuwen: Als u uw pc al hebt ingeschakeld, opent u Norton-antivirusprogramma. Ga daarna naar "Abonnementsstatus" en klik vervolgens op "Vernieuwen". Daar vindt u een optie "Mijn abonnement vernieuwen" en moet u controleren of uw pc internettoegang heeft.

Slide 9:

Op het volgende scherm hoeft u alleen maar de aanwijzingen op het scherm te volgen om het vernieuwingsproces van Norton antivirus te voltooien. Zodra u klaar bent met dit vernieuwingsproces, sluit u uw webbrowser nu . In het vernieuwingsvenster moet u de aanwijzingen op het scherm volgen om dit proces te voltooien.

Slide 10:

Om de nieuwste updates voor uw Norton-antivirusprogramma te downloaden, moet u op Live Update drukken. Volg deze bovenstaande stappen en je bent klaar met het vernieuwingsproces. In het geval dat u hierbij hulp nodig hebt, kunt u een overstap maken naar  Norton klantenservice Belgie  door te bellen.

Contact Us:

Contact Us Norton klantenservice Belgie source Thank You

authorStream Live Help