Dapatkan Perkhidmatan Terjemahan daripada Agensi Terjemahan No

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Lyric Labs telah menjalankan perkhidmatan terjemahan sejak 2005. Syarikat kami telah bekerjasama dengan lebih 3000 klien di Malaysia dalam tempoh 13 tahun. Lyric Labs menyediakan perkhidmatan terjemahan untuk lebih 140 bahasa dengan khidmat pakar yang profesional melibatkan lebih 1500 penterjemah.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Dapatkan Perkhidmatan Terjemahan daripada Agensi Terjemahan No. 1 di Malaysia Lyric Labs telah menjalankan perkhidmatan terjemahan sejak 2005. Syarikat kami telah bekerjasama dengan lebih 3000 klien di Malaysia dalam tempoh 13 tahun. Lyric Labs menyediakan perkhidmatan terjemahan untuk lebih 140 bahasa dengan khidmat pakar yang profesional melibatkan lebih 1500 penterjemah. Bagaimana anda memilih perkhidmatan agensi terjemahan Khidmat pelanggan purata pengekalan sesebuah agensi terjemahan di Malaysia adalah dua tahun. Perkara ini membuktikan bahawa agensi tersebut tidak melabur untuk penambahbaikan dalam meningkatkan kemahiran untuk menjadikan mereka lebih kompetitif melainkan mereka sekadar memperdagangkan keperluan klien mereka. Selidik jika agensi terjemahan diperakui dan memenuhi piawaian industri Adakah agensi terjemahan perlu mengesahkan proses menterjemah dengan pakar dari pihak ketiga Lyric Labs satu-satunya agensi terjemahan di Malaysia yang disahkan oleh DIN EN 15038 Standards- Satunya satunya agensi yang memenuhi piawaian standard yang menyediakan perkhidmatan linguistik. 140 bahasa dengan tenaga pakar penterjemah melebihi 1500 Lyric Labs memepunyai jaringan yang kukuh dengan lebih 1500 penterjemah yang bertauliah di seluruh dunia yang pakar bagi 140 bahasa. Kami telah bekerjasama dengan lebih 3000 klien di Malaysia hingga saat ini dan telah berjaya menterjemah lebih 10 milion patah perkataan saban tahun Apakah keunikan tentang Lyric Labs Jika anda bandingkan dengan agensi terjemahan yang lain anda akan mendapati kami mencapai piawaian iaitu dengan dua aspek penting ● Memahami keperluan anda ● Menggunakan khidmat Pakar yang yang berkelayakan dalam bidang tertentu. Memahami keperluan anda Kami telah bekerjasama dengan pelbagai industri dan kami mempunyai kekuatan dari segi kreativiti serta dapat memahami sesuatu keadaan dalam pelbagai peringkat. Kami akan megambil tahu mengenai maklumat keperluan terjemahan anda seperti pengunjung anda dan profil. Sejurus itu kami akan menjelaskan kepada penterjemah untuk memastikan terjemahan bersesuaian dengan pengunjung anda. Ia dikenali sebagai “menjadikannya berhubung kait” Menggunakan khidmat Pakar yang yang berkelayakan dalam bidang tertentu.

slide 2:

Kebanyakan agensi terjemahan menggunakan khidmat penterjemah yang boleh didapati secara atas talian berdasarkan resume mereka tanpa meneliti mekanisme tertentu bertujuan menepati kesesuaian penterjemah dan tugasan dalam bidang tertentu. Bagi Lyric Labs Kami telah mengembangkan proses untuk memastikan penterjemah mencapai skor 9/10. Kami memilih penterjemah yang berkelayakan sebelum memberi sesuatu tugasan kepada mereka. Contohnya Jika anda ingin memasarkan industri yang berkaitan automotif dalam bahasa Cina atau Melayu. Kami akan memilih penterjemah yang mempunyai latarbelakang iaitu pekerja atau pernah bekerja dan mempunyai pengalaman sepenuhnya mengenai industri automotif. Ketikamana proses pemilihan penggunaan bagi memastikan anda menerima terjemahan yang tepat. Mendapat terjemahan yang tepat dan bebas daripada kesilapan belum cukup terjemahan yang bersesuaian akan mencapai tujuan asal keperluan anda. Oleh yang demikian jika anda ingin menterjemah sebarang dokumen sila hubungi pihak kami atau emailkan dan kami akan memberikan pengalaman perkhidmatan terjemahan terbaik untuk jangka masa yang panjang. LYRIC LABS SDN BHD CALL : 03-292 9555 MY-SUPPORTLYRICLABS.COM

authorStream Live Help